banada son mesaj bunu gönderdiler cevap bekliyorum sizede yarayabilir
Merhabalar,
Eğer e-pin bilgilerini geri alamamışsanız sorun hakkında destek olabilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri paylaşınız,
E-pin satın alınan GSM numarası:
TTNET üye adı:
Alım tarihi:
Hattınızdan düşülen kontör miktarı:
Satın alınmak istenen paket (İKV 1 İKV 3):
İyi günler.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Mobil Ödeme Kolaylığı!
- Antertika
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mobil Ödeme Kolaylığı!
Ben de şimdi IKV1 yazıp 7979 'a gönderdim ama tık yok 2 defa uyguladım Hâlâ cevap gelmedi. (Hattım Avea) Sizce bu yöntem ile almalımıyım yoksa mynet plus'a devam mı ? (SMS ile almak daha kolay olduğu için Sobee hesabına transfer ettim charları... ama şimdi geri mynet yapıyorum)
Karakter aktartıp duruyorum kaç hakkım kaldı bilemicem artık :?
Karakter aktartıp duruyorum kaç hakkım kaldı bilemicem artık :?
Keşkesiz Hayat Olsa Keşke..
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Mobil ödeme ile ilgili
Arkadaşlar ben Birlik Loncasından Birlikxquimmet benim ve Birlik loncasındaki kardeşleriminde faydalanması için Avea Faturalı hat aldım ama mesaj yolluyorum onayına EVET yazıyorum mobil ödeme işleminiz gerçekleştirilemedi die bir mesajla karşılaşıyorum bunu 4 defa yaptım ve hala aynısını dior yane bilmediğimiz birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
bizde cumartesiden beri bekliyoz kardeş kontor düştü işlem gerçekleşti dedi e pin gelemdi mesaj attım 3günde 1 yada 2 günde 1 cevap alabiliyorum
kaRdeş peki nasıL iRtibat kuRuyoRsun? sobee yLe mi yoksa ikvdestek gibi biR site waR oRadan mı yaRdımcı oLuRsan sewiniRim...
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
kardeş iletişim formunu dolduruyorsun ama artık 3günmü 4 günmü anca dönerler 1 hafta oldu ben alalı kontör düştü hala bekliyorum plus gelecek

sayın gm gerçekten mükemmel bir olay ama neden dirbilmiyorum her şehirde değişiyor kontör fiyatları heralde ben mersinde oturuyorum 72 kontör için 18 tl harcadığımı iblirim o nsıl olacak

şєяєƒѕιzιη şєяєƒιηє ѕıкαяѕαη єякєη ѕαянσş σℓυяѕυη
ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
evet arkadaşlar hiçbir sorun yok gönderdiğim gibi mesajı yanıt geldi evetdiye onaylayın die evet dedim ardından hemen e pini yolladılar bide bazaen mesajlar karışabiliyior bütün mesajlara bakın eğer kontörünüz gittiyse e pininde gelmiş olması lazım
şєяєƒѕιzιη şєяєƒιηє ѕıкαяѕαη єякєη ѕαянσş σℓυяѕυη
ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
- zippo
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Merhaba,
Mobil ödeme yoluyla e-pin alma konusunda bi sıkıntı yaşamadım.Mesajı gönderdim hemen ardından onay mesajı geldi.Onayladım 1 dk geçmeden e-pin ve şifre geldi.Gündüz saatlerinde yapıyorsanız yoğunluk sebebiyle uzun sürebilir.Akşam almayı deneyin bir de.İyi eğlenceler...
Mobil ödeme yoluyla e-pin alma konusunda bi sıkıntı yaşamadım.Mesajı gönderdim hemen ardından onay mesajı geldi.Onayladım 1 dk geçmeden e-pin ve şifre geldi.Gündüz saatlerinde yapıyorsanız yoğunluk sebebiyle uzun sürebilir.Akşam almayı deneyin bir de.İyi eğlenceler...
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa , bugün yeterli değilsiniz demektir.