<> Kurt Loncası <>
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
ibrahimekim yazdı:reıs ben oyunda bazı yerlerde savasda olmadıgımızı soyledım bolgeler uyum surecıne kadar savasmıyoruz dedım tam bılgıyı forumda paylasalım ıstersen cunku bazı arklarımız bolgelere gıremeyınce savas cıkartıyor veya kp aclarına dalıyor sonra gorevı olanlar laf edıyor
Savaşı biz çıkartmıyoruz ki İbrahim Aksine en çok saldırılara maruz kalan biz tayfa bizimkilerde buna aymnı şekillde karşılık veriyorlar ve savaşlar çıkıoyr kötü olan biz görnüyoruz ama olayın başlangıcını izlersen bizim adamlardan saldıran kimse olmuyor saldırsalarda zaten locnamızda ki kara listeye aldığımız adamlara saldırıyorlar onlara ben dahil herkes saldırıyr ki saldırmalıda ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Murat MSN GELSENE

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
kurtreis yazdı:ibrahimekim yazdı:reıs ben oyunda bazı yerlerde savasda olmadıgımızı soyledım bolgeler uyum surecıne kadar savasmıyoruz dedım tam bılgıyı forumda paylasalım ıstersen cunku bazı arklarımız bolgelere gıremeyınce savas cıkartıyor veya kp aclarına dalıyor sonra gorevı olanlar laf edıyor
Savaşı biz çıkartmıyoruz ki İbrahim Aksine en çok saldırılara maruz kalan biz tayfa bizimkilerde buna aymnı şekillde karşılık veriyorlar ve savaşlar çıkıoyr kötü olan biz görnüyoruz ama olayın başlangıcını izlersen bizim adamlardan saldıran kimse olmuyor saldırsalarda zaten locnamızda ki kara listeye aldığımız adamlara saldırıyorlar onlara ben dahil herkes saldırıyr ki saldırmalıda ...
dün gece saldırdıgımızı one surerek sen buyuyle geldıgınde kronıcxlıder bıze savas actı. Biz yıne saldırısını ekarde edıp gerı puskurttuk savas cagrısından vaz gectı galıba ama saldıran oydu bılgın olsun laf kalabalıgı etmesın sunucuda bızım saldırmayacagımızı bılsınler ıstedım:D

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
REİS aksam mıgratlara gırelım bı orada sonuna gelıp rahatlarız 

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Çok sevipte sevgisine karşılık bulamayanlar için...
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Sa arkadaşlar motorın kenan ve zahır den bıkac foto paylasayım dedım
Bu bölümde en ufak ayrıntı bile gözumden kacmadı gerekenı ögrendım tecrube ettım sımdı sıra geldı lonca ıle gırmeye
Reis Aksam bi sıgınaga girelim eger vaktınız varsa /ıksır falan gerek yok ilk girisimiz motorını kesmek olur/
bunun ıcın lazım olan 3 buyucu 2 sıfacı 1 tane ustu fuel max savacı ..
Motorını kesmek fazla zor degıl -miş ılk gun cok teşlanmiştık :mrgreen: :mrgreen:

Yolda fedailer ve Fedai Baş ın cesetleri :lol: :lol:

BUda hain olan zahır ve elektırık soku veren yanı hayata dönduren kenan :mrgreen: :mrgreen:
bunu kesmek kadım gıbı bısı olsa gerek ama bununda altından kalkcak gücdeyızz 2sarsılmazı olsada :shock: :shock:

Sunu sölemeden edemıcem Migrat cok zor hele yanan tazılar gruba 6 bın caktıgını gordum once sıgınagı bıtrelım derım :? :? :?
Bu bölümde en ufak ayrıntı bile gözumden kacmadı gerekenı ögrendım tecrube ettım sımdı sıra geldı lonca ıle gırmeye
Reis Aksam bi sıgınaga girelim eger vaktınız varsa /ıksır falan gerek yok ilk girisimiz motorını kesmek olur/
bunun ıcın lazım olan 3 buyucu 2 sıfacı 1 tane ustu fuel max savacı ..
Motorını kesmek fazla zor degıl -miş ılk gun cok teşlanmiştık :mrgreen: :mrgreen:
Yolda fedailer ve Fedai Baş ın cesetleri :lol: :lol:
BUda hain olan zahır ve elektırık soku veren yanı hayata dönduren kenan :mrgreen: :mrgreen:
bunu kesmek kadım gıbı bısı olsa gerek ama bununda altından kalkcak gücdeyızz 2sarsılmazı olsada :shock: :shock:
Sunu sölemeden edemıcem Migrat cok zor hele yanan tazılar gruba 6 bın caktıgını gordum once sıgınagı bıtrelım derım :? :? :?
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
tamam abi o saatlerde olucam oyunda geri kalan zamanlarda grince sadece stress oluyo insandakurtreis yazdı:Sariyerli yazdı:Murat abi bu sığınak miğrat olaylarını yapcağınız zaman saatini net olarak foruma yazarmısın.
Sadece sizinle beraber oynamak için giricem artık oyuna
Hasan'ım ben birazdanda giricem oyuna ama genelde akşam yada gece saatlerinde eksin oyunda oluyorum tam saat veremiyorum şu anda hastaneden dolayı ama saat 8 - 9 dan sonra oyunda oluyorum genelde
TILSIM - KURT LONCASI
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Sariyerli yazdı:
Çok sevipte sevgisine karşılık bulamayanlar için...![]()
Kardeşim eline Yüreğine Sağlık Güzel Paylaşım.