Ogün bu gün çınaraltına baktım bulamadım seniSkyBlue yazdı:Sağol Şahin.![]()
![]()
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
LEPRECHAUN yazdı:Ve Aleyküm selam,cumleten merhabayn.
Hamdolsun iyiyim Alp.Seninde iyi olmana sevindim.
Ben burda bizlerin şikayet ettği her şey para oldu konusunu biraz tabiri caizse deşmek istiyorum ikv oyuncusu beleşçimidir ? Neden akçe sistemine bu kadar tepki gösterdi ?
İkv oyuncularının büyük çoğunluğuna bakacak olursak genel ortalama 17 yaş ve 30 yaş arasındadır tahminim.Ve bir çok oyuncumuz maşallahı var çoğunluğu hani sözlüğe takılan okuyan öğrenci sınıfına mensup kişiler bu kişilerin bir çoğu bi işlerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyor.Online oyun oynayanların bir çoğu en az iki online oyunla tanışmıs fikir sahibi olmustur.
İkv oyuncusu Akçe sistemine değil akçe sisteminde ikv oyuncularına sunulan ürünlere tepki koymuştur.Biz Türkler garanticiyiz para verdiysek o ürün yüzde yüz işlevsel olması gerekiyor, mesela şans arttırıcılar buna örnektir garantisi olmayan bir ürüne elbetteki para vermek istenmeyecektir.Yahu şans bu şans artarmı doğa kanunlarına aykırı bir defaneyse
Ve ayrıca biz ikv oyuncuları sistemin kendisinde olması gereken özelliklerin bir ikv ürünüymüs gibi bize hiç geliştirmeden üstüne bir şey koymadan sunulması bu süreci başlatan en büyük unsurdur.
Bu geliştirilmeyen dediğim ürünlerin en başında lonca sistemidir.Hiç bir oyunda böyle bir lonca (Guild) sistemi yok.Geldi ama dedilerki eğer lonca kuracaksan kutu alacaksın tamam dedik bu kez üyelerin loncaya girmesi için kutu alacak dediler,bizde ya sabır çektik benim oyunu bırakmamda en büyük sebebtir.bilmiyorum belkide bize bir tepki olarak yapılmıs bir şey olabilir çok istendi istenmedi zorlandı yapmazsanız oyunu brakacağız ekibimle baska oyuna gececeğiz dendi falan filan sonra geldi kaya gibiydi
Forum imzamda uzun süre kullandım bu cümleyi "Alın size lonca sistemi kaya gibi" ben bunu sobeenin bir tepkisi olarak düşünüyorum ama o geldikten sonra asla ve asla o andan itibaren hiç bir ikv dükkan ürünü almadım.
İkvnin en desteklediğim ürünü sunucular arası aktarımdır bunu 2009 senesindeydi sanırım ilk kez ben gündeme getirdim herkes dalga geçti ama böyle bir seye ihtiyac vardı ve getirdiler en sevdiğinm ikv ürünüdür,herkese tavsiye ediyorum :lol: .
Silah yükseltmeye gelelim bu eklentide emek vardı hakkını yememek lazım bizim yüce kafa koparanlarımızı kafa koparanlıktan çıkarıp uzaylı silahı haline getirdiler bu büyük iş koly değil yeni bir teknoloji ürettiler zorlanmis bir tasarımdı oyuncuların zoruyla geldi.Ama şaka bi yana emeğe saygı
Yani şöyle ürünlere baktım az önce kopya amaçlıhani bazıları şirin hani görmezden gelinebilir ama şu lonca açma olayını akçe sistemine dahil etmeselerdi çok güzel olacaktı lonca açmak bedava ama lonca ürünleri ve içerikleri arttırabilirdi mesela loncalara has kostumler gelebilirdi lonca başkanına bir başka yardımcılarına bir başka... ya bulamadınız bari gelin sorun oyunculara bu ayıp değil zamanında er meydanı nasıl olsun diye sorduysanız öyle sorsaydınız arge bunun için var ama argede ben civanmert delikanlılar göremiyorum bu olmaz tutmaz oyuna zarar verir diye haykıran ( şu an cem karaca dinliyorum gaza geldim) ha var aslında ama abicim kariyer yapacak gm olacak
halbuki sobee böyle gencleri desteklese ne olurdu gözlerini yumunca sorun yok olmuyorki abicim.son hadiseden sonra kimsenin ses etmeyeceğindende eminim.(hani benle ilgili olan)
Neyse arada sevindiğim şeyler oluyor son güvenlik güncellemsi olumlu ben daha önce önerdimdi böylece bununla birlikte 12 önerimde hali hazırda ikv de kullanılıyor![]()
Biz ikvyi eleştiriyoruz bazen kızıyoruz ama onun geliştirilmesi için çabadır bu ben burdan sobeeye çalısmıyorsunuz diyince ordan bir yetkili görüp sinirlenirse kalemine saldırırsa bu benim ikvye katkımdır.Tasarımcıyı iyi tanırım ne dersen de ama tembel deme********************************************************************************************************************************************
Ben iyiyim burdan tüm hayran kitleme sesleniyorum iyiyim sıhatim yerindegördüğünüz gibi keyfimde baya iyi hala ikvden kalma uykusuzluk problemini çözemesemde habire yüzüm gülüyor.
![]()
Sana imza ben yapayım.Nasıl bisey istiyon ama öle afilli simli mimli yıldızlı göktaşlı yapmam ona göre.
Sen hala gençsin telaşlanma ruhun gençtir.
O sözümün arkasında yüzde yüz duruyorum sevgili yapın tayyibin üç çocuk isteği gibi benimde siz tılsım delikanlılarına vasiyetimdir.Tek başına olan kisi ilkellesir unutmayın medeniyet sosyal diyalogla olur.Online oyunlar insanı yanlızlaştırır.
Tanıştığınız kızları oyuna da alıştırmayın hayatlarını karartmayın ona göre
Alp beye bu yazılarımı biibleyerek ulaştırın.Ona yasak![]()
Hey dostum hala pc başındamısın hayat dışarda git koş koş durma ! özgürlügün tadnı çıkar.Yadsıdığın oyunla unutturmaya çalıştığın gerçekler asla pesini brakmayacak onlarla yüzleş.
Bu gün saçma bir şey yap mesela git daldaki serçeye selam ver merhaba de Merak etme kimse seni yadırgamaz gerçek olmayan bir ekranın sinirini bozmasından daha gerçektir vardır ordadır.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XeYPYlP8 ... detailpage[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ac0Mw_ie ... detailpage[/youtube] Son seste dinleyelimkonuyla alakalı değil ama eğlenceli.Ninni tadıdında eleştiri.

LEPRECHAUN
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Yarım saattir böyle esprili bir söz aradım bulamadım. Benden geçmiş demek ki.
@Alp, senin imzanı daha sonra yapacağım kaymaklı ekmek kadayıfım. Yok benim işim acele illa isterim diyorsam yine de beklemen gerek. Çünkü photoshop'u indirmem lazım.
@Emre, kır çiçekleri baharın gelmesiyle birlikte açarlar. Bu arada bahar gerçekten çok güzel bir kız. Ee napayım mantarsız ve bibersiz karışık pizzam öyle iş güç. Sen neler yapıyorsun?
@Şahin, bu konuda seni de boş geçmek istemedim. Bilesin.
Bu arada Alp, yaşlandın lan artık. DEDE! (Eskişehirsporun sol bek'i Dede değil. Bildiğimiz Dede)
Oyunu bıraktıktan sonra hayatımda bir çok şey değişti. Artık bilgisayar başında sinir olmuyorum gerçi Peste şampiyonlar ligi finalinde M. United'e yenilince sinir oldum ama her neyse.
Bu arada foruma daha çok bakında muhabbetimiz eksik olmasın.
@Alp, senin imzanı daha sonra yapacağım kaymaklı ekmek kadayıfım. Yok benim işim acele illa isterim diyorsam yine de beklemen gerek. Çünkü photoshop'u indirmem lazım.
@Emre, kır çiçekleri baharın gelmesiyle birlikte açarlar. Bu arada bahar gerçekten çok güzel bir kız. Ee napayım mantarsız ve bibersiz karışık pizzam öyle iş güç. Sen neler yapıyorsun?
@Şahin, bu konuda seni de boş geçmek istemedim. Bilesin.
Bu arada Alp, yaşlandın lan artık. DEDE! (Eskişehirsporun sol bek'i Dede değil. Bildiğimiz Dede)
Oyunu bıraktıktan sonra hayatımda bir çok şey değişti. Artık bilgisayar başında sinir olmuyorum gerçi Peste şampiyonlar ligi finalinde M. United'e yenilince sinir oldum ama her neyse.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Canını eşekler yesin; katkısız patlıcanlı, kırmızı biberli, havuçlu, domatesli salçam benim. İyiyim bende işte iş güç takılıyorum. Elimde çok güzel bir beyaz 2012 Mitsubishi Lancer Sportback var canom. 48 bin TL bana gelişi. Sana 44 bin TL'ye bırakırım. Sadece arka çamurluk değişti. 9 bin km Full+Full. Navigasyon, çelik jant, sunroof, 9 hava yastığı, otomatik açılan/kapanan yan aynalar, 1.6 motor, 120 beygir, alttan ısıtmalı deri krem rengi koltuklar, koltuk arkası tv ... var araçta.SkyBlue yazdı:@Emre, kır çiçekleri baharın gelmesiyle birlikte açarlar. Bu arada bahar gerçekten çok güzel bir kız. Ee napayım mantarsız ve bibersiz karışık pizzam öyle iş güç. Sen neler yapıyorsun?

aLpoS
xScHooLBoyx
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Akşamları yatarken bakıyorum bu ara mobilciyim.
Bu arada çınaraltında suzana yazarken görmüşler seni ne iş.
Samsunda olaydın sana sınırsız playstation ısmarlardım her neyse.
Sonram dileke yaklaşmasın kimse benim eskisidir.
Ne anılar geçti orda bilen bilir... eskilerin kulakları çınlasın
Eskiler candır can.
Eskiler candır can.

LEPRECHAUN
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Ben Alfa Romeo'm la mutluyum. Sana da tavsiye ederim mc chicken menüm. Sürüş zevki çok güzel. Alırken adam bana böyle tanımlamıştı. A şehrinden B şehrine giderken C şehrine de uğramak isteyeceğiniz bir araçtır.RuTkaYx yazdı:Canını eşekler yesin; katkısız patlıcanlı, kırmızı biberli, havuçlu, domatesli salçam benim. İyiyim bende işte iş güç takılıyorum. Elimde çok güzel bir beyaz 2012 Mitsubishi Lancer Sportback var canom. 48 bin TL bana gelişi. Sana 44 bin TL'ye bırakırım. Sadece arka çamurluk değişti. 9 bin km Full+Full. Navigasyon, çelik jant, sunroof, 9 hava yastığı, otomatik açılan/kapanan yan aynalar, 1.6 motor, 120 beygir, alttan ısıtmalı deri krem rengi koltuklar, koltuk arkası tv ... var araçta.SkyBlue yazdı:@Emre, kır çiçekleri baharın gelmesiyle birlikte açarlar. Bu arada bahar gerçekten çok güzel bir kız. Ee napayım mantarsız ve bibersiz karışık pizzam öyle iş güç. Sen neler yapıyorsun?

Suzanla işi pişirdik. Geçen gün sarkan olmuş Suzana linç ettik. Benim konumda da yazdığı gibi Eminönü Çınaraltındayım. Arzuhalciyle konuşup Suzanla fırında mercimek yapıyoruz. İkv yönetiminden tek istediğim bir yatak. Yaz geldi çimenlerde kene olur falan.LEPRECHAUN yazdı:Akşamları yatarken bakıyorum bu ara mobilciyim.
Eskiler candır can.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Konuya parmak attım o yüzden. (Taciz etmedim.)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Lodos kaleye yada sığınaklara gidebilirsin
baya yatak var.

LEPRECHAUN
KatılıyorumLEPRECHAUN yazdı:Lodos kaleye yada sığınaklara gidebilirsinbaya yatak var.
Bol soğanlı big mac 'im benim. Para kalmadı. Audi A5 vardı işte sattım bunu aldım kalan paraylada benzin koydum. Piyango vurursam alfa alacam büyük söz verdim. Ama onlarda çok pahalı yaa ..

aLpoS
xScHooLBoyx