Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Resim

Merhabalar;

Efenim malumunuz YGS sınavına girdik bugün.Sınava giren arkadaşlar için inşallah hayırlısı ne ise olur diyeyim.Güzel bir sınav ve sınav öncesi geçirdiğimi sizlere söylemek isterim.Önce sınavdan başlamam gerekirse;Türkçe'den 3 boş bıraktım.Her ne kadar 3 saatlik Dil bilgisi tekrarı yapsam da,sınavda fiil,zamir ek fiil,bir de bunlara ek olarak hal eki,rivayet,hikaye ve benzeri ekler eklenince oluyor size destan.Gözüm korkunca oraya hiç bulaşmadım.Geçtim Sosyal Bilgilere.Tam net soruyu hatırlamasam da Tarih'ten 1 boşum var.Coğrafya'dan mantık isteyen sorulara yöneldim.Felsefe ve Din zaten Allah kerim.Yine zorlardı.Totalde burayı de 7 boşla kapattık.Matematikten sadece 2 tanecik soru yaptım. :) Son Fen Bilimleri bölümünde ise 13 veya 14 soru yaptığımı hatırlıyorum.Çoğu kimyadan olmak üzere,fizik ve biyolojiden de birer soru yaparak sınava noktayı koydum.Ben biyolojiden anlamam ama yaptığım tek soru,görenler varsa eğer şu meşhur,cevabı yunus olacak soruydu.Hakkımızda hayırlısı.

Bu oyun camiasına 2015 yılında ergin çağlarımda geri dönüş yaptığımda yanımda sadece 2 kişi vardı;Dayımın oğlu ve oyundaki bir ablamız.Daha sonra bir gün Eminönü sunucusunda problem yaşanınca,yıllardır misafir olarak takip ettiğim bu foruma üye oldum ve şimdiye kadar süregeldik.Forumdan birçok insanla tanıştım.Birçoğuyla da hep iyi anlaştım.Sonrasında bu platform yani günlük ile sesimi tüm forum kullanıcılarına duyurdum ve daha nice insanlar daha tanıdım.Çoğu oyuncular oyundan edinilen dostluğa inanmaz ki hala bu düşüncesini sürdüren vardır elbet.Ancak bazı insanlar vardır ki,oyunda Ağabey,Abla,hocam,usta,üstat vs. gibi sıfatları yakıştırdığımız oyuncular,eğer onları reelde de bir nebze olsun seslerini duyarak tanıma imkanınız varsa,onlar sizin gerçekte de Ağabeyiniz,Ablalarınız olur.İşte sevgili hocam,üstadım İhsan Ağabey ve birkaç büyüğüm,dün beni aradı ve sınavda başarılar diledi.Benim için bir sürprizi olduğunu da beyan ederek,beklememi istedi.Sonrasında kapı zilim çalındı ve aşağıdaki paket elime ulaştı.

Resim

Bunu başta burada paylaşmak istemesem de,hayatımdaki en büyük anılardan biri olarak kayda geçen bu anıyı,burada da paylaşarak ölümsüzleştirmek istedim.Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsiniz.İnanın yüzüm kızardı,sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum bana bu paketi yollayan büyüklerime.Tatlıyı her ne kadar mideye indirsek de kağıdı anı niyetine sakladığımı da söylemek isterim.Allah iyi ki beni bu büyüklerimle tanıştırmış.İyi ki onlar var.Allah sizden razı olsun.Saygılarımla.
Resim
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Afiyet bal şeker olsun kardeşim benim. Konuşmamızda da söylediğim gibi; umarım hedeflerin ve hayallerin gerçek olur. Allah yolunu açık etsin, yar ve yardımcın olsun. :) Esen kal.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

BilgeTonyukuk yazdı:Afiyet bal şeker olsun kardeşim benim. Konuşmamızda da söylediğim gibi; umarım hedeflerin ve hayallerin gerçek olur. Allah yolunu açık etsin, yar ve yardımcın olsun. :) Esen kal.
İnşallah üstat,iyi ki varsınız. :)
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Umarım Hak Ettiğin Yerlere Gelirsin FuryKhan.Bazı Arkadaşlarım'ın sınavla ilgili yorumu "Ölüm gibiydi ama kimse ölmedi".;) Görüşmek Dileğiyle Vesselam
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

romendiyojen yazdı:Umarım Hak Ettiğin Yerlere Gelirsin FuryKhan.Bazı Arkadaşlarım'ın sınavla ilgili yorumu "Ölüm gibiydi ama kimse ölmedi".;) Görüşmek Dileğiyle Vesselam
İnşallah Veysel.Umarım sınava giren herkes istediği puanı alır ve bölümüne yerleşir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhabalar;

Ben de Hasan dostum ve birkaç kişi dahilinde Raiders Of Anatolia loncasından ayrılmış bulunmaktayım.Bugün de İhsan Ağabeyimizin kurmuş olduğu loncaya geçtik.Ayrılık sebebimiz bize kalsın,güzel günler geçirdiğim Raiders Of Anatolia loncasına da şükranlarımı sunarak,haklarını helal etmelerini istiyorum.

Bugün eldeki avuçtaki ne varsa Hol materyallerini sattım.Hepsi satılmasa da bir kısmını maalesef ki ucuzdan verdim.Serkan'a olan borcumdan geçen 50M'sini ödedim.50M kadar bir meblağ kaldı bitmesine.Sonra,sonrası meçhul...

Resim
*
Resim

Gün içerisinde Muhammet Azul için başta yardım istedi sonra vazgeçti ve tek kesebileceğini öne sürdü.Ben de merak ettim ve onu izlemeye gittim.Kendisine engel olmaması ve canını tüketmemeleri için etraftaki cinleri öldürdüm.Muhammet Azul'u tek başına kesebildi.Helal olsun. :)

Resim
*
Resim

Gün sonuna yeni loncamıza geçmiş bulunuyoruz.Aşağıya iki farklı fotoğraf atacağım zira İhsan Ağabey güzel bir anı fotoğrafı çekmiş.Fotoğrafın ismine de 'Bıyık Kardeşliği' ismini verdi. :D

Resim
*
Resim

Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Yeni Loncan Hayırlı Olsun Furkan ;)
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Yeni loncan hayirli olsun kardesim bence dogru secim ;)
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

romendiyojen yazdı:Yeni Loncan Hayırlı Olsun Furkan ;)
Plafect00 yazdı:Yeni loncan hayirli olsun kardesim bence dogru secim ;)
Teşekkürler dostlarım.
Resim
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen AHDElVEFA »

Her şeyin en hayırlısı olsun kardeşim :)
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

Ahde vefasızlık etti demesinler...

VEFA (Büyücü) Karaköy
Ahdevefa (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön