MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Sayfalar öncesinden demiştim benim açmadığım konu tutmaz diye. Benim parmak basmam lazım.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Selamün aleyküm , hala tanıyan var ise 
Emre'm napayım kardeşim , iş güç uğraşıyorum.
Sen nasılsın , umarım keyfin de sıhhatin de yerindedir kardeşim.
Artık oyuna girmiyeceğim
Ama arada bir foruma uğrarım.
Alp, neredesin sen? Beşiktaş yendiğinden beri yüzünü gören yok.
(/color][/quote]
Birileri kaşınıyor , ama neyse.
Ula Ogün , sen hala benimle mi uğraşıyon
Beşiktaşına da galatasarayına da şimdi sövdürecen beni ha .
Ben artık ekmek takımlıyım.
İlgilendirmiyor yani süper final miş bilmem neymiş.
Haa bu ara da gene aynı kelamı etmişsin.
Bu konu kalacak Ogün , daş yokmu daş , Fatih Yasin .
Bulan şunun kafasına atsın gocamanından

Neyse sizler iyi olun , gerisi mühim değil.
Ben arada gelir bakarım.
Ogüne çatar giderim , de haydi kalın sağlıcakla.
Abinizden selamlar ve öpücükler , yengenizden ve yiğenlerinizden selamlar.
Abiniz burda olmasa da siz onun zihnin de ve kalbinde hep varolacaksınız.
Şunu da eklemeden geçmiyim.
Geçen rüyam da Ogün'ü gördüm
Horoz kılığına girmiş , bende kestim , afiyetle yedim
Artık oyuna girmiyeceğim
Alp, neredesin sen? Beşiktaş yendiğinden beri yüzünü gören yok.
(/color][/quote]
Birileri kaşınıyor , ama neyse.
Beşiktaşına da galatasarayına da şimdi sövdürecen beni ha .
İlgilendirmiyor yani süper final miş bilmem neymiş.
Ben arada gelir bakarım.
Selamün aleyküm , hala tanıyan var ise 
Artık oyuna girmiyeceğim
Beşiktaşına da galatasarayına da şimdi sövdürecen beni ha . :arrow: :evil:
İlgilendirmiyorartık Beşiktaş ' ı , Galatasaray ' ı

Ben arada gelir bakarım.

Yukarıda görüldüğü üzre , ben artık forumu , forumda yazışmayı bile unutmuşum.
Bknz : > yukarı

Artık oyuna girmiyeceğim
Birileri kaşınıyor , ama neyse. :evil:SkyBlue yazdı:Alp, neredesin sen? Beşiktaş yendiğinden beri yüzünü gören yok.
Beşiktaşına da galatasarayına da şimdi sövdürecen beni ha . :arrow: :evil:
İlgilendirmiyorartık Beşiktaş ' ı , Galatasaray ' ı
Ben arada gelir bakarım.
Yukarıda görüldüğü üzre , ben artık forumu , forumda yazışmayı bile unutmuşum.
Bknz : > yukarı
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Ekmek takımlı mısın? Ekmeğe zam geldi, gramajı düşürüldü.
Her neyse ben dün akşam ki Galatasaray-Fenerbahçe maçına değineyim. Öncelikle şunu sormak istiyorum. Topu ve Kaleyi okuyup üflediniz mi? Her neyse yenilginin bahanesi olmaz ama Şans Fenerden yanaydı. Olsun bizde Kadıköyde şampiyon oluruz.
Geçen rüyanda beni görmüşsün. Horoz olarak ama şunu unutma ki rüyaların tersi çıkar. Ters orantı yani.
Vay be uzun zamandır bu kadar uzun yazı yazdığımı hatırlamıyorum. Bende yazar potansiyeli var. Beni daha keşfedemediler.
Son olarak
Bugün günlerden 23 Nisan. Bütün çocukların ve Alp'in bayramı kutlu olsun.
Her neyse ben dün akşam ki Galatasaray-Fenerbahçe maçına değineyim. Öncelikle şunu sormak istiyorum. Topu ve Kaleyi okuyup üflediniz mi? Her neyse yenilginin bahanesi olmaz ama Şans Fenerden yanaydı. Olsun bizde Kadıköyde şampiyon oluruz.
Geçen rüyanda beni görmüşsün. Horoz olarak ama şunu unutma ki rüyaların tersi çıkar. Ters orantı yani.
Vay be uzun zamandır bu kadar uzun yazı yazdığımı hatırlamıyorum. Bende yazar potansiyeli var. Beni daha keşfedemediler.
Son olarak
Bugün günlerden 23 Nisan. Bütün çocukların ve Alp'in bayramı kutlu olsun.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
S.A gençler ve kendini genç hissedenler yaşlılarla işimiz yok 
Alp usta hoş gelmişsen nasılsan tam zamanında bıraktın oyunu herkes örnek alması gerekir.Ikv illettır yavaş yavaş tüketir hayatı.Gerçekle sanal birbirine karışır.Gençler şiddetle öneriyorum bak yaz geldi her yer cıvıl cıvıl gidin bir sevgili yapın kendinize oyun falan gözünüz görmez.Sosyal açıdan biyolojik açıdan sizi daha çok geliştirir..
Bu arada ogün olmasa forumun tılsım sayfasına gireceğim yok.Enteresan bir tarzı var adamın idolümsun ogün
)))
Alp usta hoş gelmişsen nasılsan tam zamanında bıraktın oyunu herkes örnek alması gerekir.Ikv illettır yavaş yavaş tüketir hayatı.Gerçekle sanal birbirine karışır.Gençler şiddetle öneriyorum bak yaz geldi her yer cıvıl cıvıl gidin bir sevgili yapın kendinize oyun falan gözünüz görmez.Sosyal açıdan biyolojik açıdan sizi daha çok geliştirir..
Bu arada ogün olmasa forumun tılsım sayfasına gireceğim yok.Enteresan bir tarzı var adamın idolümsun ogün

LEPRECHAUN
Selamün aleyküm.
Şahin , hamdolsun iyiyim.
İşler biraz yoğun ama , idare ediyorum.
Oyunu bırakmaya gelince , aslın da çok uzun zaman önce bırakacaktım.
Ama dedim , -'' dur bakalım , belki bazı şeyler düzelir''
Şahin , malumunuz ; herşey para oldu.
Hani derler ya ; hava para , su para , aynı öyle oldu.
Akçe imiş , plus imiş. Artık cidden sıkmıştı.
Sonrası da malumunuz , temelli bıraktım.
Bir süre sonra artık tad alamaz oldum.
Neyse , sizler neler yapıyorsunuz.
Sizler de keyifler nasıl ?
İnşallah iyi ve sıhhatlisinizdir.
Ogünnnnnnnnnn ; bana imza yapmadın mı daha

İrtıbatı koparmıyalım gençler.
Gençler demişken ; Şahin demiş ya -'' ihtiyarlarla işim olmaz , gençler çıkın kendinize bir sevgili yapın'' diye.
40 ' a merdiven dayamış olsam da , bende genç sayılırım , yani bir sevgili de ben yapsam mı
?
Haa aramızda kalacak , yengeniz duymasın
Neyse kalın sağlıcakla , görüşmek üzre...........
Şahin , hamdolsun iyiyim.
İşler biraz yoğun ama , idare ediyorum.
Oyunu bırakmaya gelince , aslın da çok uzun zaman önce bırakacaktım.
Ama dedim , -'' dur bakalım , belki bazı şeyler düzelir''
Şahin , malumunuz ; herşey para oldu.
Hani derler ya ; hava para , su para , aynı öyle oldu.
Akçe imiş , plus imiş. Artık cidden sıkmıştı.
Sonrası da malumunuz , temelli bıraktım.
Bir süre sonra artık tad alamaz oldum.
Neyse , sizler neler yapıyorsunuz.
Sizler de keyifler nasıl ?
İnşallah iyi ve sıhhatlisinizdir.
Ogünnnnnnnnnn ; bana imza yapmadın mı daha
İrtıbatı koparmıyalım gençler.
Gençler demişken ; Şahin demiş ya -'' ihtiyarlarla işim olmaz , gençler çıkın kendinize bir sevgili yapın'' diye.
40 ' a merdiven dayamış olsam da , bende genç sayılırım , yani bir sevgili de ben yapsam mı
Haa aramızda kalacak , yengeniz duymasın
Neyse kalın sağlıcakla , görüşmek üzre...........
Selamun Aleykum.
Alp dayıı nasılsın? Yengem nasıl? Allah hayatında çook çook başarılar nasip etsin inşallah. Oyunu bıraktık bırakmasına da bu sefer de çok boş kaldım. Para harcamayayım, vakit öldürmeyeyim dedim oyunda; bıraktım. Şimdi sataşıcak bir Ogün bile kalmadı hayatımda
Ogün kır çiçeğim
Nasılsın ciğerim?
Alp dayıı nasılsın? Yengem nasıl? Allah hayatında çook çook başarılar nasip etsin inşallah. Oyunu bıraktık bırakmasına da bu sefer de çok boş kaldım. Para harcamayayım, vakit öldürmeyeyim dedim oyunda; bıraktım. Şimdi sataşıcak bir Ogün bile kalmadı hayatımda
Ogün kır çiçeğim

aLpoS
xScHooLBoyx
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Ve Alekküm selam,cumleten merhabayn.
Hamdolsun iyiyim Alp.Seninde iyi olmana sevindim.
Ben burda bizlerin şikayet ettği her şey para oldu konusunu biraz tabiri caizse deşmek istiyorum ikv oyuncusu beleşçimidir ? Neden akçe sistemine bu kadar tepki gösterdi ?
İkv oyuncularının büyük çoğunluğuna bakacak olursak genel ortalama 17 yaş ve 30 yaş arasındadır tahminim.Ve bir çok oyuncumuz maşallahı var çoğunluğu hani sözlüğe takılan okuyan öğrenci sınıfına mensup kişiler bu kişilerin bir çoğu bi işlerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyor.Online oyun oynayanların bir çoğu en az iki online oyunla tanışmıs fikir sahibi olmustur.
İkv oyuncusu Akçe sistemine değil akçe sisteminde ikv oyuncularına sunulan ürünlere tepki koymuştur.Biz Türkler garanticiyiz para verdiysek o ürün yüzde yüz işlevsel olması gerekiyor, mesela şans arttırıcılar buna örnektir garantisi olmayan bir ürüne elbetteki para vermek istenmeyecektir.Yahu şans bu şans artarmı doğa kanunlarına aykırı bir defa
neyse
Ve ayrıca biz ikv oyuncuları sistemin kendisinde olması gereken özelliklerin bir ikv ürünüymüs gibi bize hiç geliştirmeden üstüne bir şey koymadan sunulması bu süreci başlatan en büyük unsurdur.
Bu geliştirilmeyen dediğim ürünlerin en başında lonca sistemidir.Hiç bir oyunda böyle bir lonca (Guild) sistemi yok.Geldi ama dedilerki eğer lonca kuracaksan kutu alacaksın tamam dedik bu kez üyelerin loncaya girmesi için kutu alacak dediler,bizde ya sabır çektik benim oyunu bırakmamda en büyük sebebtir.bilmiyorum belkide bize bir tepki olarak yapılmıs bir şey olabilir çok istendi istenmedi zorlandı yapmazsanız oyunu brakacağız ekibimle baska oyuna gececeğiz dendi falan filan sonra geldi kaya gibiydi
Forum imzamda uzun süre kullandım bu cümleyi "Alın size lonca sistemi kaya gibi" ben bunu sobeenin bir tepkisi olarak düşünüyorum ama o geldikten sonra asla ve asla o andan itibaren hiç bir ikv dükkan ürünü almadım.
İkvnin en desteklediğim ürünü sunucular arası aktarımdır bunu 2009 senesindeydi sanırım ilk kez ben gündeme getirdim herkes dalga geçti ama böyle bir seye ihtiyac vardı ve getirdiler en sevdiğinm ikv ürünüdür,herkese tavsiye ediyorum :lol: .
Silah yükseltmeye gelelim bu eklentide emek vardı hakkını yememek lazım bizim yüce kafa koparanlarımızı kafa koparanlıktan çıkarıp uzaylı silahı haline getirdiler bu büyük iş koly değil yeni bir teknoloji ürettiler zorlanmis bir tasarımdı oyuncuların zoruyla geldi.Ama şaka bi yana emeğe saygı
Yani şöyle ürünlere baktım az önce kopya amaçlı
hani bazıları şirin hani görmezden gelinebilir ama şu lonca açma olayını akçe sistemine dahil etmeselerdi çok güzel olacaktı lonca açmak bedava ama lonca ürünleri ve içerikleri arttırabilirdi mesela loncalara has kostumler gelebilirdi lonca başkanına bir başka yardımcılarına bir başka... ya bulamadınız bari gelin sorun oyunculara bu ayıp değil zamanında er meydanı nasıl olsun diye sorduysanız öyle sorsaydınız arge bunun için var ama argede ben civanmert delikanlılar göremiyorum bu olmaz tutmaz oyuna zarar verir diye haykıran ( şu an cem karaca dinliyorum gaza geldim) ha var aslında ama abicim kariyer yapacak gm olacak
halbuki sobee böyle gencleri desteklese ne olurdu gözlerini yumunca sorun yok olmuyorki abicim.son hadiseden sonra kimsenin ses etmeyeceğindende eminim.(hani benle ilgili olan)
Neyse arada sevindiğim şeyler oluyor son güvenlik güncellemsi olumlu ben daha önce önerdimdi böylece bununla birlikte 12 önerimde hali hazırda ikv de kullanılıyor
Biz ikvyi eleştiriyoruz bazen kızıyoruz ama onun geliştirilmesi için çabadır bu ben burdan sobeeye çalısmıyorsunuz diyince ordan bir yetkili görüp sinirlenirse kalemine saldırırsa bu benim ikvye katkımdır.Tasarımcıyı iyi tanırım ne dersen de ama tembel deme
********************************************************************************************************************************************
Ben iyiyim burdan tüm hayran kitleme sesleniyorum iyiyim sıhatim yerinde
gördüğünüz gibi keyfimde baya iyi hala ikvden kalma uykusuzluk problemini çözemesemde habire yüzüm gülüyor.
Sana imza ben yapayım.Nasıl bisey istiyon ama öle afilli simli mimli yıldızlı göktaşlı yapmam ona göre.
Sen hala gençsin telaşlanma ruhun gençtir.
O sözümün arkasında yüzde yüz duruyorum sevgili yapın tayyibin üç çocuk isteği gibi benimde siz tılsım delikanlılarına vasiyetimdir.Tek başına olan kisi ilkellesir unutmayın medeniyet sosyal diyalogla olur.Online oyunlar insanı yanlızlaştırır.
Tanıştığınız kızları oyuna da alıştırmayın hayatlarını karartmayın ona göre
Alp beye bu yazılarımı biibleyerek ulaştırın.Ona yasak
Hey dostum hala pc başındamısın hayat dışarda git koş koş durma ! özgürlügün tadnı çıkar.Yadsıdığın oyunla unutturmaya çalıştığın gerçekler asla pesini brakmayacak onlarla yüzleş.
Bu gün saçma bir şey yap mesela git daldaki serçeye selam ver merhaba de Merak etme kimse seni yadırgamaz gerçek olmayan bir ekranın sinirini bozmasından daha gerçektir vardır ordadır.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XeYPYlP8 ... detailpage[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ac0Mw_ie ... detailpage[/youtube] Son seste dinleyelim
konuyla alakalı değil ama eğlenceli.Ninni tadıdında eleştiri.
Hamdolsun iyiyim Alp.Seninde iyi olmana sevindim.
Ben burda bizlerin şikayet ettği her şey para oldu konusunu biraz tabiri caizse deşmek istiyorum ikv oyuncusu beleşçimidir ? Neden akçe sistemine bu kadar tepki gösterdi ?
İkv oyuncularının büyük çoğunluğuna bakacak olursak genel ortalama 17 yaş ve 30 yaş arasındadır tahminim.Ve bir çok oyuncumuz maşallahı var çoğunluğu hani sözlüğe takılan okuyan öğrenci sınıfına mensup kişiler bu kişilerin bir çoğu bi işlerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyor.Online oyun oynayanların bir çoğu en az iki online oyunla tanışmıs fikir sahibi olmustur.
İkv oyuncusu Akçe sistemine değil akçe sisteminde ikv oyuncularına sunulan ürünlere tepki koymuştur.Biz Türkler garanticiyiz para verdiysek o ürün yüzde yüz işlevsel olması gerekiyor, mesela şans arttırıcılar buna örnektir garantisi olmayan bir ürüne elbetteki para vermek istenmeyecektir.Yahu şans bu şans artarmı doğa kanunlarına aykırı bir defa
Ve ayrıca biz ikv oyuncuları sistemin kendisinde olması gereken özelliklerin bir ikv ürünüymüs gibi bize hiç geliştirmeden üstüne bir şey koymadan sunulması bu süreci başlatan en büyük unsurdur.
Bu geliştirilmeyen dediğim ürünlerin en başında lonca sistemidir.Hiç bir oyunda böyle bir lonca (Guild) sistemi yok.Geldi ama dedilerki eğer lonca kuracaksan kutu alacaksın tamam dedik bu kez üyelerin loncaya girmesi için kutu alacak dediler,bizde ya sabır çektik benim oyunu bırakmamda en büyük sebebtir.bilmiyorum belkide bize bir tepki olarak yapılmıs bir şey olabilir çok istendi istenmedi zorlandı yapmazsanız oyunu brakacağız ekibimle baska oyuna gececeğiz dendi falan filan sonra geldi kaya gibiydi
Forum imzamda uzun süre kullandım bu cümleyi "Alın size lonca sistemi kaya gibi" ben bunu sobeenin bir tepkisi olarak düşünüyorum ama o geldikten sonra asla ve asla o andan itibaren hiç bir ikv dükkan ürünü almadım.
İkvnin en desteklediğim ürünü sunucular arası aktarımdır bunu 2009 senesindeydi sanırım ilk kez ben gündeme getirdim herkes dalga geçti ama böyle bir seye ihtiyac vardı ve getirdiler en sevdiğinm ikv ürünüdür,herkese tavsiye ediyorum :lol: .
Silah yükseltmeye gelelim bu eklentide emek vardı hakkını yememek lazım bizim yüce kafa koparanlarımızı kafa koparanlıktan çıkarıp uzaylı silahı haline getirdiler bu büyük iş koly değil yeni bir teknoloji ürettiler zorlanmis bir tasarımdı oyuncuların zoruyla geldi.Ama şaka bi yana emeğe saygı
Yani şöyle ürünlere baktım az önce kopya amaçlı
Neyse arada sevindiğim şeyler oluyor son güvenlik güncellemsi olumlu ben daha önce önerdimdi böylece bununla birlikte 12 önerimde hali hazırda ikv de kullanılıyor
Biz ikvyi eleştiriyoruz bazen kızıyoruz ama onun geliştirilmesi için çabadır bu ben burdan sobeeye çalısmıyorsunuz diyince ordan bir yetkili görüp sinirlenirse kalemine saldırırsa bu benim ikvye katkımdır.Tasarımcıyı iyi tanırım ne dersen de ama tembel deme
Ben iyiyim burdan tüm hayran kitleme sesleniyorum iyiyim sıhatim yerinde
Sana imza ben yapayım.Nasıl bisey istiyon ama öle afilli simli mimli yıldızlı göktaşlı yapmam ona göre.
Sen hala gençsin telaşlanma ruhun gençtir.
O sözümün arkasında yüzde yüz duruyorum sevgili yapın tayyibin üç çocuk isteği gibi benimde siz tılsım delikanlılarına vasiyetimdir.Tek başına olan kisi ilkellesir unutmayın medeniyet sosyal diyalogla olur.Online oyunlar insanı yanlızlaştırır.
Tanıştığınız kızları oyuna da alıştırmayın hayatlarını karartmayın ona göre
Alp beye bu yazılarımı biibleyerek ulaştırın.Ona yasak
Hey dostum hala pc başındamısın hayat dışarda git koş koş durma ! özgürlügün tadnı çıkar.Yadsıdığın oyunla unutturmaya çalıştığın gerçekler asla pesini brakmayacak onlarla yüzleş.
Bu gün saçma bir şey yap mesela git daldaki serçeye selam ver merhaba de Merak etme kimse seni yadırgamaz gerçek olmayan bir ekranın sinirini bozmasından daha gerçektir vardır ordadır.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XeYPYlP8 ... detailpage[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ac0Mw_ie ... detailpage[/youtube] Son seste dinleyelim

LEPRECHAUN