jfdf2 yazdı:İsim :Uğur
Soyisim : Kara
Karekterlerim ve Levelleri :Svaşcıugur(49),Sessizyelken(49),Eskilerxugur(45)
Neden Ancyra:Loncanızı çok beğendim ve başarılı bir arz loncası buldum ve bir arkadaşım tavsiye etti oyuna devam ettiğim sürece bu Loncada olmak istiyorum .
Ugurcum Tanıdıgımdan DoLayı Ve Guvendıgımden DoLayı OnayLıyorum Ama tabı Bunu Lıderımız ANCYRATR karar Verıcek Yanı Yasın Abi... Ama InsaLLah KabuL eder.. SEnıde BU guzeL Loncada Görmek Istıyorum...
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle mevlid kandilinizi kutlarım.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle mevlid kandilinizi kutlarım.
jfdf2 yazdı:İsim :Uğur
Soyisim : Kara
Karekterlerim ve Levelleri :Svaşcıugur(49),Sessizyelken(49),Eskilerxugur(45)
Neden Ancyra:Loncanızı çok beğendim ve başarılı bir arz loncası buldum ve bir arkadaşım tavsiye etti oyuna devam ettiğim sürece bu Loncada olmak istiyorum .
Seni Lodos Oldugum zamanlardan Tanırdım AncyraTR ailesine girmeni OANAYLIYORUM
Önümüzde ki Hafta Bir Toplantı Yapıcam.
Kim Çıkacaksa Çıksın Kim Kalacaksa Kalsın Kelime Oyunu Yapmasın.
Bu Lonca Yol Geçen Hanı Değil Kendi Arzuladığı Gibi Girip Çıkacak Üstüne Üstelik Kelime Oyunları Yapacak.
O Kadar uzun Boylu Değil Kırarım O Elleri Loncama Dokunanın.
Loncada Kim Kalıcaksa Kalır 3 Kişi Olsun Adam gibi Adam Olsun.
Gelip Grup Bölgelerine Giremiyorum yada Loncadan Kimse Yok Oyunda Gibi Hurufatlar Kullanmayın.
Bu Oyuna Millet Zevk İçin Giriyor Bir Rekabet Olsa Bile Hiç Bir Zaman Gerçek Hayatımızdan Önemli Değildir.
Herkez Ayağını Denk Alsın Loncada Olanda, Loncadan Çıkmış Olanda Ona Göre.
Haftaya Toplantı Yapıcam Büyük İhtimalle Hafta Ortası Bir Gün Olacak.
HERKEZ KATILACAK Katılmayanları Listeye Almayacağım.
Yazdığım Listeyide En Baştaki Üye Listesini GM'lerin Açtığı Konu İle Değiştirilecektir.
Giremeyende Girecek Girende Girecek TOPLANTIYA HERKEZ KATILCAK.
Katılmayan ANCYRA Lonca Üyesi Değildir O Kadar.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!