~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- SoNxKaHraMan
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
xsWiTxBANNED yazdı:bu günleridemi görecektik :roll:
Nedemek kardeşim biz herdayim aynı kişilerle takılcaz loncadan ayrılda arkadaşlarımızdanda ayırlmadık yani hala ayaktayız yıkılmadık ölmedik adımız değişsede sonuna kadar kardeş kalıcaz savşta çıkartırız DCengaverx yazdı:Sonx loncasını ayakta tutun. savaşıcak adam kalmıcak sonra.

MeRaN'ın SoN'KaHraMan'ı.!
Çoğu kişi SoNx olmasada SoNx ruhu taşımaktadır , arkadaşımızın dediği gibi her zaman her vakit ve her saniyede toplanıp en büyük savaşları çıkartabiliriz . Bu SoNx ruhu taşıyanların kanında var , bana göre herhangi bir dağılma söz konusu değil bazıları gitmiş olsada ...

[Sonxdelii] (49) [SoNxCeSuR] (49) [SoNxDeeLi] (49)
[(^)Ashab-ı Kehf] [(^)Ejder Asa] [(^)Ecel Getiren]
İKV Destek takımına katılmış olmam ve gelecekte yükselebilme gibi bir şansım olmasını da göze alırsak isim değiştirme gibi bir mecburiyet zaten taşımaktaydım. Evet SoN zamanlarda beni ve arkadaşlarımı üzen durumlar oldu. Beni ben yapan SoNx'dir. Beni loncadan çıkma kararına iten de SoNx'dir. :!: Fakat hiç bir lonca himayesinde bulunmayacağımı bir kez daha belirtmek isterim. SoNx kardeşlerim her zaman kardeşim olarak kalacaktır. Kendilerine başarılar dilerim.sonxdelii yazdı:Çoğu kişi SoNx olmasada SoNx ruhu taşımaktadır , arkadaşımızın dediği gibi her zaman her vakit ve her saniyede toplanıp en büyük savaşları çıkartabiliriz . Bu SoNx ruhu taşıyanların kanında var , bana göre herhangi bir dağılma söz konusu değil bazıları gitmiş olsada ...
- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
Aynen Ben de oyunu Bırakdım SoNxFeDeRaL SoNxFeDeRaaL Çarlarıyla ılgım kalmamısdır bu saatten snra ama yakın zamanda oyuna gerı doncem hem unal senı kım aldı destege .)
Meran'ın ''SoN'' Neferleri

- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
Aynen Ben de oyunu Bırakdım SoNxFeDeRaL SoNxFeDeRaaL Çarlarıyla ılgım kalmamısdır bu saatten snra ama yakın zamanda oyuna gerı doncem hem unal senı kım aldı destege .)
Meran'ın ''SoN'' Neferleri

- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
- sonxduraq
- Salgın Koruyucusu
biz bizi iz diye sonx sonuna dek ben sonxduraq ALLAH ın izniyle 2 ay sonra oyuna geri döncem sonuna kadr C*..............SONX*****VE SONDURAQ**.............C* sizi seviyorum apo ve diyer lonca kardeşlerim abilerimsonxdelii yazdı:Çoğu kişi SoNx olmasada SoNx ruhu taşımaktadır , arkadaşımızın dediği gibi her zaman her vakit ve her saniyede toplanıp en büyük savaşları çıkartabiliriz . Bu SoNx ruhu taşıyanların kanında var , bana göre herhangi bir dağılma söz konusu değil bazıları gitmiş olsada ...
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: De Va
aNaRcHy yazdı:Herşeyin loncamız için hayırlı olması dileği ile...
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
sonx bitti diye sevinen ler olmuştur elbette, o kişilere üzülerek bi haber vermek isterim malesef beklentleriniz gerçekleşmedi sonx sonuna kadar Sonx
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]