bilall yazdı:Bütün İntikam loncasının bayramını kutlarım, sevdıklerınızle beraber bır bayram geçırmenızı temenni ederım
Hoşçakalın..
Sağol Bİlal Yolculukmu Var?
Yolculuk degılde ara dıyelım adem, Malum lise 4 önumde hayatımı etkıleyecek bir sınav var. Ona hazırlanacagımdan dolayı dış dünya ile tamamen baglantımı kesmek nıyetındeyım. Derslerden ayıracagım vakıtle oyundakı dostlarıma bir selam vermeyı unutmam.
bilall yazdı:Bütün İntikam loncasının bayramını kutlarım, sevdıklerınızle beraber bır bayram geçırmenızı temenni ederım
Hoşçakalın..
Sağol Bİlal Yolculukmu Var?
Yolculuk degılde ara dıyelım adem, Malum lise 4 önumde hayatımı etkıleyecek bir sınav var. Ona hazırlanacagımdan dolayı dış dünya ile tamamen baglantımı kesmek nıyetındeyım. Derslerden ayıracagım vakıtle oyundakı dostlarıma bir selam vermeyı unutmam.
Hayırlı gunler
sağol Bilal umarım sınavında başarılı olursun Allah yolunu açık etsin..
Çok iyi üyeleriniz var bizim küfürbez tefo iş başında gene
Bu Adamın Bizimle Olan Derdi Nedirde Her Gördüğü Yerde Küfür Ediyor Anlamıyorum.Bizim Fotolarda Gene Şahsi Küfürler'di Ana Bacı Katıcak Kadar Düşmüşse Bilemem.:S
Çok iyi üyeleriniz var bizim küfürbez tefo iş başında gene
Bu Adamın Bizimle Olan Derdi Nedirde Her Gördüğü Yerde Küfür Ediyor Anlamıyorum.Bizim Fotolarda Gene Şahsi Küfürler'di Ana Bacı Katıcak Kadar Düşmüşse Bilemem.:S
arkadaşım birincisi o konuşma ekranı niye küçük onu anlamış değilim + küfür etme olayına karşıyım ama benim tanıdığım Samet durduk yere küfür etmez mutlaka bi şekilde kızdrımışsınızdır ki sinir halinde insan ne dediğini bilemiyor bunu sende biliyosun, eğer oyunda veya burdan özel mesaj atarak bana olayı biraz anlatırsan sevinirim olayın dışında kaldım...