Loserr aslında senin ismine pek benzemiyorLouster yazdı:Börteçine Loncası Başkanı ;
Loncanızda bulunan biri, Loserr adında bir karakter açmış. Benim oyundaki karakterimin adı ise Louster . Tanıdıklarım o çarda benim olduğumu zannediyor. Bu konuyla ya siz ilgilenin yada ben ilgileneceğim...!
Çakmamısın diye sorduğumda Börteçine Loncasındayım diyor adam... Zaten forum üyelik adıda belirtiyor...
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
İlgilenip ne yapacaksın???? herkes Kurtlar vadisinden gelmiş sanki... Louster ve Loserr i ayırt edemeyen arkadaşlarına racon kes polat abiLouster yazdı:Börteçine Loncası Başkanı ;
Loncanızda bulunan biri, Loserr adında bir karakter açmış. Benim oyundaki karakterimin adı ise Louster . Tanıdıklarım o çarda benim olduğumu zannediyor. Bu konuyla ya siz ilgilenin yada ben ilgileneceğim...!
Çakmamısın diye sorduğumda Börteçine Loncasındayım diyor adam... Zaten forum üyelik adıda belirtiyor...
- Axiomplace
- FareAdam Düşmanı
oyuna girdiğim anda kanıtlayacağım bunu o zaman nasıl [k]apak olduğunu görürsünüz...
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
Mertkan yazdı:İlgilenip ne yapacaksın???? herkes Kurtlar vadisinden gelmiş sanki... Louster ve Loserr i ayırt edemeyen arkadaşlarına racon kes polat abiLouster yazdı:Börteçine Loncası Başkanı ;
xD Bilader sen bilmiyormusun bu adam polat alemdar aman yanlış yapmayın cizer vallahi hepinizi

GodFreyxKorsaNx
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Biz sana birşey demedik ki bize kapak ediceksin ? Sana şikayetin nedir kanıtın var mıdır varsa kanıtla ilgenelim dendi.Neyi kapak yapıyorsun anlamış değilim ?Axiomplace yazdı:oyuna girdiğim anda kanıtlayacağım bunu o zaman nasıl [k]apak olduğunu görürsünüz...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Eyvallah sanada hayırlı akşamlarfaysbok yazdı:HeErKeSe HaYıRlI AkŞaMlAr

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Saygıdeğer arkadaşım dj ile alakalı ilk iletine cevap yazarak şikayetini bildirmeni rica ettim, fakat senden ikinci bir karşılık gelmedi. Bugün yukarıdaki iletiyi yazmışsın ben hiç bir anlam çıkaramadım. Ne demek istiyorsun, Börteçine sayfasına böyle bir hitapla yazmanın sebebi veya amacı nedir? Açıklasanda bilsek ve sana cevap versek. Sorun varsa konuşup hal etsek, cevabını bekliyorum. Selametle...Axiomplace yazdı:oyuna girdiğim anda kanıtlayacağım bunu o zaman nasıl [k]apak olduğunu görürsünüz...

[right]Arif YAMAN[/right]
Lauster kardeşim senin çarıyın ismi ile beni çarımın adının arasında dünyalar kadar fark var mertkan abimin dediği gibi arkadaşlar o isimle bu isimi ayırt edemiyorsa hepsine birer birer gözlük al
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
İYİY AKŞAMLAR HERKESE
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********