~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Tüm arkadaş ve dostlarına baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- HaYaLxIGoRDuNI
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
burhanabi yazdı:SONX LONCASINDAN BİRİSİ VEFAT ETMİŞ HABERİNİ ŞİMDİ ALDIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE SABIR YÜCE ALLAHDAN KENDİSİNE RAHMET DİLERİM...
BAŞINIZ SAOLSUN.![]()
Kıyametin Ardında, Yaşlı Gözlerle Savaşan İstanbul...
Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...
HaYaLxCakırKeyF
Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...
HaYaLxCakırKeyF
Bu konuyu SoN güncellemem olsun.
Çok güzel günler geçirdiğim SoNx Loncasından Kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Kendilerine başarılar dilerim. İyi forumlar.
Çok güzel günler geçirdiğim SoNx Loncasından Kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Kendilerine başarılar dilerim. İyi forumlar.
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Değerli abilerimin ve kardeslerimin ayrılmalarından sonra bende loncadan ayrılmıs bulunmaktayım , karakter ısımlerı degıstırıldı , geride kalanlar kardeslerıme abılerıme ablalarıma basarılar dılerm,
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
Sanırım ''SoN''unuz geliyor beyler. dikkatli olun
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm sevenlerinin başı saolsun ne yazıkki ölümlü dünya bu gün varız yarın ne olacağımız belli değil hayattaki en büyük servet insanların sevgisini kazanmaktır bütün sonx ailesinin başı saolsun

- SoNxKaHraMan
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Bu da benden son olarak çıkan olaylardan sonra loncayı bırakıyorum ancak lakin bir kaç kiş lonca içinde olduğu için halen sonxlere laf atana bende laf atarım sonxler kimseyi ilgilnedirmez Ünal arkdaşımıda tebrik ederim Artık kendisi bir rehber oldu ho diyorum 

MeRaN'ın SoN'KaHraMan'ı.!
sen tek başına loncasın kardeşim zatenSoNxKaHraMan yazdı:Bu da benden son olarak çıkan olaylardan sonra loncayı bırakıyorum ancak lakin bir kaç kiş lonca içinde olduğu için halen sonxlere laf atana bende laf atarım sonxler kimseyi ilgilnedirmez Ünal arkdaşımıda tebrik ederim Artık kendisi bir rehber oldu ho diyorum

Sonx loncasını ayakta tutun. savaşıcak adam kalmıcak sonra.
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos