Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Ender4216 yazdı:
Retaliation yazdı:
Sonra beni nereden bulduğunu bilmem ama bir Lodos neferinden mesaj geldi.Kendisi Cehennem Pantolon Reçetesi arıyormuş.Ben de reçete hesabıma geçerek,arkadaşa lazım olan reçetesini temin ettim.

İKV oyuncularının dikkatine. Broker ayağınıza geldi. Satışını yapacaklarınıza müşteri bulunur, almak istedikleriniz için satıcı ayarlanır. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir.
Seni uzun bir aranın ardından burada görmek sevindirdi Ender ve bir o kadar da Ekrem Ağabey. :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Ender4216
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen Ender4216 »

Evet biliyorum bışladım buraları uzun zamandır. Yakın zamanda daha sık görüşeceğiz buralarda inşallah.
Bu arada sabah derse gitmeden önce bir oyuna bakayım dedim yarım saat kadar, Ekrem Ağabey de oyundaymış sağ olsun, 2 xenotimle bir yolluk yaptı bana. :D
Resim
CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Ender4216 yazdı:Evet biliyorum bışladım buraları uzun zamandır. Yakın zamanda daha sık görüşeceğiz buralarda inşallah.
Bu arada sabah derse gitmeden önce bir oyuna bakayım dedim yarım saat kadar, Ekrem Ağabey de oyundaymış sağ olsun, 2 xenotimle bir yolluk yaptı bana. :D
Mübarek iyi hoş konuşuyorduk şimdi,oldu mu bu yaptığın.(Fotoğraftaki gibi bakış attım.)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yekpare
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yekpare »

Yeni tılsımınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Darısı başıma. :)
Ayrıca belirtmek isterim ki, pek yazamasam da, günlüğünüzün sıkı takipçisiyim.
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Çok güzel ve doğru tılsım alışverişi. Hayrını gör Furkan kardeş :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

yekpare yazdı:Yeni tılsımınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Darısı başıma. :)
Ayrıca belirtmek isterim ki, pek yazamasam da, günlüğünüzün sıkı takipçisiyim.
FiratCakiroglu yazdı:Çok güzel ve doğru tılsım alışverişi. Hayrını gör Furkan kardeş :)
Teşekkür ederim dostlar.Darısı başınıza. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Bugün yine fazla pay koparamadık ama güzel bir günü geride bıraktık.Yine şükürler olsun kazancımız oldu fakat elimizdekileri satarak.Ayrıca benim,oyuncular için 'Ekmek Teknesi' olarak görmüş olduğum bölgede,millet birbirini kesmek için türlü bahaneler arıyor.Bugün de başımıza geldi.Sayko,psikopat biri,yaverlerini yanına alarak ahkamda bulundu ve durduk yere bana daldı.Sinirlendim ve olanlar oldu diyeyim size.Bu konuya aşağıda değineceğiz,biz en iyisi başlayalım.

Gün geçmiyor ki,bir tılsım şakalarına daha maruz kalmayalım sevgili dostlar. :(

Resim
*
Resim
*
Resim

Hol'de o kadar bahtımız kapandı ki,şanslı olduğum reçetelerde bile şanssız tarafa düşüyoruz.Artık onlar dahi zar zor çıkıyor.

Resim

Efenim sonra Örümceklerle şu günlerde kötü musibetler geçirdiğim için Irklara gideyim dedim.Yalnız yolda hala çekilmeyi bekleyen Sarraf ve Lokman öbekleri vardı.Şöyle buruk bir bakış attım.Hadi bir tur döneyim de öyle giderim dedim.Yalnız hiçbiri de saf nitelikte materyaller vermedi.Sürpriz olanı ise;Örümceklerin bana bir adet Salgı ikram etmesi. :o

Resim

Gelelim saykoya.Bölgeden bir arkadaş ile olan musibeti yüzüne gelip bana patladı bu Sayko.Ben tam Irklara gitmeye,ray başına geçmişken,bu deyyus,beni kendi musibetlisinin 'Köstebeği' ilan etti.Halbuki ortada öyle bir şey yok.Bir de diyor ki Xenotim kasarken izin alacakmışım.

Resim
*
Resim

Sonra kurtarıcım,başkanımız İhsan Hocamız girdi oyuna.Durumu izah ettim.Kısasa kısas diyerek tutulduk cenge.E sonra ne oldu.İhsan hocam ve loncadaki arkadaşların desteği ile deyyus ve yardakçılarını ocağa kadar sürdük.Ben öyle şiddet bağımlısı bir adam,bir köstebek veya ajan değilim.Bu arkadaşa sinirlenip böyle saldırmamın üç sebebi vardır;biri hiçbir şeyden bir haber bana iftira atılıp köstebek denmesi,ikincisi 19 yaşında,sakalları Muhteşem Yüzyıl stilinde,yüz hatları 30 yaşını andıran bir gence 'Velet' demesi,üçüncüsü de kendini ilah olarak görmesi.(Allah affetsin.)

Resim

Sonra olay bittikten sonra biz de Kenan'a geçtik.Alabildiklerimiz şunlar:

Resim
*
Resim

Şu sıralar paraya ihtiyacım var,bir şeyler satmalıyım.Bunu yaparken de piyasanın çok da üzerinde olmayan fakat bizi biraz kâr ettirecek cinsten satışlar yapmaya çalışıyordum ve bugün şükürler olsun ki öyle bir ticaret yaptım.Sabahtan beri bölge kanalından Salgı ve Safran arayan bir arkadaş vardı.Defalarca aynı fiyatı çektim,cevap bile yazmıyordu.En sonunda başka bir satıcı bulamayınca da bendeki 11 adet Safran ve 2 adet Salgıyı satın aldı.

Resim
*
Resim

Şöyle güzel bir pantolon düştü.Bayan ama bu sefer Fevzi Bey modeli değil,İbn-i Sina Modeli. :)

Resim

Evet,saat 21.00 suları Kelime Avcısı etkinliği başladı.Geçen haftalarda yapamadık ama bu sefer kaybetmek yoktu!Dikkatli takip yaptım.Lonca ve Fısıldama kanalı dışındaki tüm kanalları takip ettim ve Antrepo'ya geçtim.Etkinlik sonunda kazandım ve yeni tılsımım ile zafer koşuşu yaptım.

Resim

Sonrasında soluğu Etkinlik Salonu'nda aldık.İçeri girince Rol yapma kanalından şükrettim zira geçen sene Nisan ayından beri buraya girememiştim.AFRASİYAB Bey ödülümüzü takdim etti.Teşekkürler efem. :)

Resim

Sonra kendisi VS teklif etti.Gerçi ben mi ağzımdan kaçırdım,orası meçhul.Her neyse,şaşkın Reta hemen geçti moda.Kendisinin öcü olmadığını iddia eden AFRASİYAB,kurbanına yavaş yavaş yaklaştı.Reta elektrik büyüsünü yaptı ve rakibinin canı gitmedi.İçimden WTF dedim.Sonra yüzük geldi aklıma.Sonra 'Gene mi amcalar?' dedim ve tek vuruşta ölümün soğuk nefesini hissettim ensemde. :D

Resim

Etkinlik'ten pay kopardığımız için Ekrem Ağabeyi koyalım şuraya.

Resim

Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

O sayko banada denk geldi.Lakin elektirgime carpildi :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Resim

Merhabalar;

Günü her zamanki gibi Hol ile geçirdik.Geçen günkü vakamızdan dolayı yeni düşmanlar edindik.Yeni düşmanım tarafından 2 defa öldürüldüm ancak kızmıyorum.İkisinde de elimden kaçtı ancak hiç de problem değil.Her neyse;ben yine bugün kazanç sağladım.Serkan'a bir borcum var.Onu ödemeye çalışıyorum şu sıralar.Onu da ödedikten sonra kafam rahat olacak anlayacağınız.Gelişme bölümüne geçelim.

Güne şöyle,çift efsunlu bir Abanoz Tesla Tabancası ile başladık.

Resim

Efendim sonra Irklara çıktık ancak zamansız kalkan 'Kel Irk' yüzüne öldük.Tekrar rayların yolunu tuttuk tabi.O sıra yolda kestiğimiz bir örümcekten Salgı düştü.Şaşırdım!

Resim

Ocağa varınca da,hemen harç yığınının arkasındaki Çiğdemi çektik.Şükürler olsun ki pozitif bir çekiş oldu bu zira Safran düştü ayağımızın dibine.

Resim

Oyundan çıkmadan az evvel ismini kelime hafızamdan silmiş olduğum materyal çıktı.Şükrettik ama yine de DELETE!

Resim

Son bir şaka yiyerek de oyunu kapattık. :)

Resim

Az ama öz kazanç.Şuraya bir Ekrem Ağabey bırakalım.

Resim

Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Retaliation yazdı:
Resim

Merhabalar;

Günü her zamanki gibi Hol ile geçirdik.Geçen günkü vakamızdan dolayı yeni düşmanlar edindik.Yeni düşmanım tarafından 2 defa öldürüldüm ancak kızmıyorum.İkisinde de elimden kaçtı ancak hiç de problem değil.Her neyse;ben yine bugün kazanç sağladım.Serkan'a bir borcum var.Onu ödemeye çalışıyorum şu sıralar.Onu da ödedikten sonra kafam rahat olacak anlayacağınız.Gelişme bölümüne geçelim.

Güne şöyle,çift efsunlu bir Abanoz Tesla Tabancası ile başladık.

Resim

Efendim sonra Irklara çıktık ancak zamansız kalkan 'Kel Irk' yüzüne öldük.Tekrar rayların yolunu tuttuk tabi.O sıra yolda kestiğimiz bir örümcekten Salgı düştü.Şaşırdım!

Resim

Ocağa varınca da,hemen harç yığınının arkasındaki Çiğdemi çektik.Şükürler olsun ki pozitif bir çekiş oldu bu zira Safran düştü ayağımızın dibine.

Resim

Oyundan çıkmadan az evvel ismini kelime hafızamdan silmiş olduğum materyal çıktı.Şükrettik ama yine de DELETE!

Resim

Son bir şaka yiyerek de oyunu kapattık. :)

Resim

Az ama öz kazanç.Şuraya bir Ekrem Ağabey bırakalım.

Resim

Demek Ekrem Ağabey silahı aksama bomba gibi geliyorum furkan :)

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön