<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Zaten Yarın O Serdarın Hesabını göreceğim kiminle aşık attığının farkında değil gelsin bakalım saat 22 de Kartaltepeye eğer o gelmezse Allah üzerine Yemin Ederimki Onu Bulup Hesabını vermezsem adam değilim
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

ben kartaltepeyi falan bilmem selçuk gazinosunun önüne gelince arayacağım gardaş rahat ol sen
zoruma gitti tamam mı çarını sil demen
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Merak etme charını silmekten beter edeceğim seni ayrıca Selçuk gazinosu kartaltepenin mahallesinin içindedir zaten Lonca alanını da kirletme artık laf yapmayacağım yarın eğriyi doğruyu anlarsın zaten Sen Gelme Yemin Olsun Ben seni Bulmazssam Adam değilim
SERDARBEY yazdı:ben kartaltepeyi falan bilmem selçuk gazinosunun önüne gelince arayacağım gardaş rahat ol sen
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

SERDARBEY yazdı:ben kartaltepeyi falan bilmem selçuk gazinosunun önüne gelince arayacağım gardaş rahat ol sen

Serdar sorun ne kardeş 2 gün öncede savaşmadığı halde Kurtlarxmelisayı kesip sahibin gelsin gibi laflar etmişsiniz bir sorun mu var sahibi yok dostu var ki o benm baldızım ailemden yani Kurt Loncasıya sorununuz varsa açık bir dille söyleyebilirsiniz bende ona göre tanrım herkesi ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

yefe2009 yazdı:
kurtreis yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir ayağım hastanede anem çıkana kadarda öyle olucak benim için kötü zamanda geldi Grup Bölgeleri belli bir sistemde görevleri yürütemiyoruz zaman buldukça gelip yanınızda olmaya çalışıyorum mesela bu gece bir aksilik çıkmassa birlikteyiz yoğunluğu Sığınaklar bölgesine vericez ilk olarak gerekli keşifleri yaptık artık iksir kasalarınıda kullanarak sistemli bir şekilde başarılı olmaya çalışıcaz inşallah ...

reıs gecmıs olsun oncelıkle hayırdır ne oldu ışallah cıddı bı sıkıntı yoktur Allah*tan acil şifalar dılerım

Saolaın Yağızım Annem hasta hastanede yatıyor malum bende yanındayım sürekli ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

kurtreis yazdı:

Serdar sorun ne kardeş 2 gün öncede savaşmadığı halde Kurtlarxmelisayı kesip sahibin gelsin gibi laflar etmişsiniz bir sorun mu var sahibi yok dostu var ki o benm baldızım ailemden yani Kurt Loncasıya sorununuz varsa açık bir dille söyleyebilirsiniz bende ona göre tanrım herkesi ...
murat gardaşım senin yerin ayrıdır bende insanız hepimizin hatası olmuyormu savaşta kim kimi kesmiyor haksızmıyım büyük savaş çıktı adada herkes birbirine girdi hatta kurtlarxsarı bana daldı bnde melissaya daldım olay bundan ibaret gardaşım rahat ol yanındayım...
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Evet dün lodosların açlığından dolayı savaş oldu e.ö de ve sivri adada lodoslar mısır çarşısı önnde bekleyip geleni geçeni kestiler biz de toplanıp saldırdık
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

2. DEFA BİR #@!? ANNEME KÜFRETTİ CEVAP VERDİM SUSTURMA ALDIM YETER ARTIK OYUNU BIRAKIYORUM
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansuhzn »

Kurtlarxfearx yazdı:2. DEFA BİR #@!? ANNEME KÜFRETTİ CEVAP VERDİM SUSTURMA ALDIM YETER ARTIK OYUNU BIRAKIYORUM
Kim Canını Sıktı Söle Hele Kardeşim.
Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Bu klan işleri ne zormuş arkadaş ya 2 gün klana girdim 100 tane adamla kanlı bıçaklı oldum

Adam Tek başına Ben tek başına '' Saldırma görevim var '' diyor ben yoluma bakıyorum yanına 2-3 tane lodos gelince aynı adam ağzında salyalarla üzerime saldırıyor

En kötüsü de Bunu övünerek herkese yayıor genelden vs atalım diyorum ''' Kes lan Ezik''' diyor :) bu kadar haysiyetsiz adamlar işte her köşe başında bir lodos biletçisi Daha dün ... mızı yalayanlar bugün bize diş biliyor

Helal olsun size beyler Gerçekten iyi dayanıyorsunuz bunlara klavyeyi kırdım sinirimden
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]

“Lonca İletişim” sayfasına dön