Selamın Aleyküm , Hayırlı Geceler
Bugünkü Sancak Savaşı Etkinliği Sonunda [GM]Reha & [Etkinlik]Zahit İle Biraz Muhabbete Başladık
Baktım Zahit Çıkıcak İşi Vardı Galiba Dedim Geç Moda Alayım Façanı ...
Sonra İşte Geçti Kapıştık Baya Felan Fülün Feşmekan .
Bi Baktım Yerde Bu Tam Foto Alıyordum Ki....
Cezam Biraz Ağır Oldu
Selamın Aleyküm , Hayırlı Geceler
Bugünkü Sancak Savaşı Etkinliği Sonunda [GM]Reha & [Etkinlik]Zahit İle Biraz Muhabbete Başladık
Baktım Zahit Çıkıcak İşi Vardı Galiba Dedim Geç Moda Alayım Façanı ...
Sonra İşte Geçti Kapıştık Baya Felan Fülün Feşmekan .
Bi Baktım Yerde Bu Tam Foto Alıyordum Ki....
Cezam Biraz Ağır Oldu
RebeLsxIARONI-RebeLsxIARESI- Gökhan - [Lonca Kurucusu ve Lideri] Rebelsxnight-Ahmet - [Lonca Kurucusu ve Üye Alım Sorumlusu] RebeLsxChucKy -RebeLsxRecKuS- Alper - [Lonca Forum Sözcüsü] RebeLsxTaTaRiaN- Evren - [Lonca Kasa Sorumlusu]
Üye Listemiz
RebeLsxSLayeR- Kerem - RebeLsxSeRCaN-RebeLsxSeRCaNx- Sercan - RebeLsxELLİUC- Fatih - Rebelsxhelios -RebeLsxDieHarD- Fatih - RebeLsxDaRKMaRe-RebeLsxNiGHTMaRe- Berkay - RebeLsxMECAZMİRA-RebeLsxMECAZMIRA - Mustafa - RebeLsxIGeNeRaLI– Furkan - RebeLsxJUN- Orçun - RebeLsxFataL-Rebelsxpatron- Yavuz -
Kainatın yaratıcısı alemlerin Rabbi Yüce ALlah'a sonsuz şükürler olsun.
Ramazan Bayramı bolluğu ve bereketi ile gelsin.Sizler , tüm Tılsım , tüm ikv , aziz Türk Milleti ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olsun.
RAMAZAN BAYRAMINI MÜBAREK OLSUN.
Ramazan Bayramı bolluğu ve bereketi ile gelsin.Sizler , tüm Tılsım , tüm ikv , aziz Türk Milleti ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olsun.
Dostluğu, Sevgiyi ve Geleceği... Aşımızı, Ekmeğimizi, Soframızı... Hüznümüzü, Acımızı, Yalnızlığımızı Paylaştığımız; Birlik ve Beraberliğimizi, Kardeşlik ve Dostluğumuzu En Sıcak Şekilde Hissedeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramınızı Tebrik Eder, Mutluluklar Dilerim.
ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
NaSiHatt yazdı:Hayırlı Bayramlar RebeLs Ailesi..
Chardonnay yazdı:Selam asiler.
Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar,neşenizin daimi olmasını temenni ederim.
İyi bayramlar !
Tüm Dostlarımızın İyi Dilekleri İçin Teşekkür Ederiz .
Sizinde Mübarek Ramazan Bayramınız Mübarek oLsun, Herşey Gönlünüzce oLsun .