~~DeathxTeam~~

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Re: ~~DeathxTeam~~

Mesaj gönderen DeathxShock »

[imgright]http://c1110.hizliresim.com/q/m/1d7b.jpg[/imgright]
Tüm Meran'ın başı sağ olsun... Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyoruz.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Warlike
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Warlike »

ilk diyeceğim şehitlerle ilgili herkesin başı sağolsun.
ikincisi arkadaşlar şifacı kaybedildiği gibi bedirhan tarafından geri alınmış ve bana teslim edilmiştir ona hırsız demek için fırsat kollayanlara duyurulur...

Warlike-DeaTHxLYHaLLoWS
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SuVeYDa »

Ses ver :ugeek:
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

____________________________________DeaTHxTeaM______________________________________

________________________________________________________________________________________

_1_________[DeaTHxMoRTaL] / [Deathxmortall]_________________________________Burak {*****}

_2_________[DeaTHxSeDoO]_______________________________________________Serdar {*****}

_3_________[DeaTHxLoNeLy] / [DeaTHxAyKuT]__________________________________Aykut {****}

_4_________[Deathxjudge] / [DeaTHxSTyLA]___________________________________Selçuk {****}

_5_________[DeaTHxAnDReİ] / [DeaTHxDoMBiRa]___________________________________İsa {***}

_6_________[Deathxspartaküs] / [Deathxleon]__________________________________İbrahim {***}

_7_________[Blackthrine]___________________________________________________Alican {**}

_8_________[Deathxcent] / [Deathxaksiyim]_____________________________________Caner {**}

_9_________[.........]______________________________________________________Burak {**}

_10________[Deathxreqion]_______________________________________________Emrullah {**}

_11________[DeaTHxKaRaNi] / [DeaTHxMaSSaCRe]________________________________Veysel {**}

_12________[Deathxselin] / [Deathxelena]______________________________________Şeyma {**}

_13________[DeaTHxSHoCk] / [DeaTHxTeRaPi]______________________Mert {**} {Forum Yetkilisi}

_14________[DeaTHxLYHaLLoWS] / [Deathxsnrl]___________________________________Uğur {*}

_15________[Deathxwolf] / [Deathxwolff]____________________________________Fatih, Eren {*}

_16________[Deathxyolkesen] / [DeaTHxYoLCu]____________________________________Arda {*}

_17________[Deathxcalisto] / [Deathxcalissto]______________________________________Sıla {*}

_18________[DeaTHxRaSMuS] / [DeaTHxTheRaSMuS]_______________________________Erdem {*}

_19________[Deathxfable] / [DeaThxSusTuRuN]___________________________________Çağlar {*}

_20________[DeaTHxSüVeYDa] / [Deathxsüveyda]_________________________________Selçuk {*}

_21________[DeaTHxViqY] / [ViqYxxL]___________________________________________Uğur {*}

_22________[Deathxtrust] / [IIxTrusTxII]________________________________________Taylan {*}

_23________[DeaTHxLyKaoN] / [Lykaon]_________________________________________Talha {*}

• YETKİ LİSTESİ

[table]
    [tr][td]{*****} Lonca içinde tüm yetiklere sahip üyeler (Kurucu Üyeler)[/tr][/td]

[tr][td]{****} Lonca içinde kurucu üyeler olmadığı zaman tüm yetkilere sahip üyeler[/tr][/td]
    [tr][td]{***} Lonca içinde üyeler arasındaki olumlu ya da olumsuz hareketleri kuruculara rapor eden ve gerektiğinde gerekli yetkiler verilen üyeler[/tr][/td]
    [tr][td]{**} Loncaya üye alımında söz hakkına sahip üyeler[/tr][/td]
    [tr][td]{*} Diğer lonca üyeleri[/tr][/td][/table]
-Kazanılan Başarılar-

[DeaTHxAyKuT]
[Hidroflorik Zırh ], [Siyanür Zırh ], [Hidroflorik Eldiven ]
[DeaTHxKaRaNi]
[Sıfır Kelvin Ayakkabı ], [Transformatör Amplifikatör ], [Kıyamet Eldiven ], [Kıyamet Amplifikatörü ]
[DeaTHxMoRTaL]
[Mevlana Ayakkabı ],[Ruh döven Zırh ]
[DeaTHxSeDoO]
[Taş Kanat Zırh ], [Hidra Nefesi Eldiven ], [Taş Kanat Eldiven ], [Bıçak Sırtı Zırh ]
[DeaTHxSHoCk]
[Sıfır Kelvin Amplifikatör ], [Transformatör Amplifikatör ], [Sıfır Kelvin Eldiven ], [Cehennem Eldiven ]
[DeaTHxRaSMuS]
[Hidra Nefesi Zırh ], [Bıçak Sırtı Eldiven ], [Taş Kanat Eldiven ]
[DeaTHxViqYxxL]
[Mevlana Zırh ]
[DeaTHxAnDReİ]
[Mevlana Eldiven ]
[DeaTHxSüVeYDa]
[Sıfır Kelvin Amplifikator ], [Transformatör Eldiven ]
[DeaTHxSTyLa]
[Sıfır Kelvin Eldiven ], [Transformatör Eldiven ]
[DeaTHxLyKaoN]
[Sıfır Kelvin Amplifikatör ]
[DeaTHxLYHaLLoWS]
[Mevlana Zırh ], [Siyanür Eldiven ], [Hidroflorik Eldiven ]
[DeaTHxTheRaSMuS]
[Mevlana Eldiven ]

:arrow: DeaTHxLYHaLLoWS geri alınmıştır.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

[DeaTHxTheRaSMuS]
[Mevlana Eldiven ]

yakışır erdemimeeee
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SuVeYDa »

İzmir erkeği; Gerekirse aç gezer ama şık gezer. Uyanıktır askerde en arazi işleri kapar. Basmane'de berduş, Kordonda cankuştur. Sünnetten önce mutlaka üstü açık Cadillacla veya faytonla şehir turu atar.İstanbula gitti mi, Ankaralılar gibi yerleşmez. Bir an önce dönmek ister. Zarif adamdır cekirdek demez, çiğdem der, sabahları kahvaltısında bazen boyoz, bazende gevrek yer. Sinemaya tek gitmez gitsede tek çıkmaz. Benjamin Button gibidir yaşlandıkça gençleşir. Yedigi baliktan, tuttugu takimdan, sevdigi kadindan vazgecmez.. Geliyorum dedi mi gelir Gidiyorum dedi mi gider.. nereye giderse gitsin İZMİR'İ över ve elbet birgün yine İZMİR'E döner. :)
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

SuVeYDa yazdı:İzmir erkeği; Gerekirse aç gezer ama şık gezer. Uyanıktır askerde en arazi işleri kapar. Basmane'de berduş, Kordonda cankuştur. Sünnetten önce mutlaka üstü açık Cadillacla veya faytonla şehir turu atar.İstanbula gitti mi, Ankaralılar gibi yerleşmez. Bir an önce dönmek ister. Zarif adamdır cekirdek demez, çiğdem der, sabahları kahvaltısında bazen boyoz, bazende gevrek yer. Sinemaya tek gitmez gitsede tek çıkmaz. Benjamin Button gibidir yaşlandıkça gençleşir. Yedigi baliktan, tuttugu takimdan, sevdigi kadindan vazgecmez.. Geliyorum dedi mi gelir Gidiyorum dedi mi gider.. nereye giderse gitsin İZMİR'İ över ve elbet birgün yine İZMİR'E döner. :)
beğendim +1 :D
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Deathxrasmuss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Deathxrasmuss »

Canceazi yazdı:[DeaTHxTheRaSMuS]
[Mevlana Eldiven ]

yakışır erdemimeeee
dimi :D
TheRaSMuS
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Deathxrasmuss yazdı:
Canceazi yazdı:[DeaTHxTheRaSMuS]
[Mevlana Eldiven ]

yakışır erdemimeeee
dimi :D
:twisted:

DeathxShock yazdı:
SuVeYDa yazdı:İzmir erkeği; Gerekirse aç gezer ama şık gezer. Uyanıktır askerde en arazi işleri kapar. Basmane'de berduş, Kordonda cankuştur. Sünnetten önce mutlaka üstü açık Cadillacla veya faytonla şehir turu atar.İstanbula gitti mi, Ankaralılar gibi yerleşmez. Bir an önce dönmek ister. Zarif adamdır cekirdek demez, çiğdem der, sabahları kahvaltısında bazen boyoz, bazende gevrek yer. Sinemaya tek gitmez gitsede tek çıkmaz. Benjamin Button gibidir yaşlandıkça gençleşir. Yedigi baliktan, tuttugu takimdan, sevdigi kadindan vazgecmez.. Geliyorum dedi mi gelir Gidiyorum dedi mi gider.. nereye giderse gitsin İZMİR'İ över ve elbet birgün yine İZMİR'E döner. :)
beğendim +1 :D
+12000
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O’nun ilke ve inkılâplarının ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmamalıyız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Zamanx olarak en içten dileklerimizle kutlarız.

Resim
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA

“Lonca İletişim” sayfasına dön