ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
Re: ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
Merhaba arkadaşlar ben ahmet.Yaşım 17.Kuklacı sunucusundan geliyorum.Önceden beyazköşkte oynuyordum.Ve tekrar beyazkökte oynamak istiyorum.Loncanıza katılmak sizlerle tanışmak istiyorum.Hesaplarım Kemalistx Sessizfırtına.2 side 49 lwl.Beni loncanıza kabul ederseniz sevinirim.Cevaplarınızı büyük bir merakla bekliyorum.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
bunu hile amaçlı kullanabilirlerkackin yazdı:Merhaba.patiklipenguen yazdı:Ancyraxfaggy eğer loncanızdaysa yazabilir misiniz ? Hile kullanıyor bilginize.
AncyraxFaggy loncamızda değildir.
Hile dediğiniz mesele oyun hatasıdır.Karekterin Sabit bir yerde kalıp görünüşünün hareket etmesidir.Karektere vurduğunuzda menzil dışı olur.Ama Tesla kurduğunuzda işler.
ikv de hile diye bir olay kalmamıştır
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yürek
Selamun Aleykum...
Öncelikle Ancyra loncasına lafım yok ; ama söyle soyleyeyım ki malesef 1 lonca üyenizden beklemedıgım bi davranısla karsılastım.AncyraxDjAteş : Haksız yere bölgeden bana ''hırsız'' suclaması yaptı.Lonca liderini ve numarasını istedim lonca lideri DjAteş dendi.Lonca liderine rica ediyorum arkadaşla konuşsun derdini anlasın ve haksız yere yaptıgı suçlamasının nedenını anlasın.Çok şukur muslumanız ve hırsızlık oyunda da olsa gunahtır o kadar haysiyetsiz değilim...
İyi forumlar...
NOT : ''Aksarayli'' isimli büyücüm çalınmıstır.Onun yaptıklarından ve yapacaklarından SORUMLU değilim !
Öncelikle Ancyra loncasına lafım yok ; ama söyle soyleyeyım ki malesef 1 lonca üyenizden beklemedıgım bi davranısla karsılastım.AncyraxDjAteş : Haksız yere bölgeden bana ''hırsız'' suclaması yaptı.Lonca liderini ve numarasını istedim lonca lideri DjAteş dendi.Lonca liderine rica ediyorum arkadaşla konuşsun derdini anlasın ve haksız yere yaptıgı suçlamasının nedenını anlasın.Çok şukur muslumanız ve hırsızlık oyunda da olsa gunahtır o kadar haysiyetsiz değilim...
İyi forumlar...
NOT : ''Aksarayli'' isimli büyücüm çalınmıstır.Onun yaptıklarından ve yapacaklarından SORUMLU değilim !
- Ancyraxvedat
- Acemi Savaşçı
anqelxx62 yazdı:
İsim : Erdinç
Soyisim : seşgin
Karekterlerim ve Levelleri : Xxdersimlixx ( 49 ) Xdersimlixerdinç (49) Dersimlixefsane (40)
Neden Ancyra : Beyaz köskTe Ancyra loncasını çok başarılı bulduğum için ayrıca Ancyra loncası bana göre çok farklı tertemiz bi lonca küfür hırsızlık hepsi yasak ben oyunda istemediğim tek şey hırsızlık defalarca insanalara güvenip birçok maden ve esya mı çaldırdım bu benim saflığımda dolayı değil insanları denemek için di biRde bu loncaya katılmamın güvenmemin sebebi DjateŞ karakterli KENAN kardesimin sayesinde onun konuşmalarından Ancyra loncasının nasıl biR lonca olduqu anlaşılıyordu bu yüzden kendisine teşekküR ederim
Ben kendi dürüRstlüğüme saygıma sevgime güvenerek bu başvuruyu yapıyorum gerekeni siz Ancyra ailesinde bekliyorum !!
ONAYLIYORUM.
İsim : Erdinç
Soyisim : seşgin
Karekterlerim ve Levelleri : Xxdersimlixx ( 49 ) Xdersimlixerdinç (49) Dersimlixefsane (40)
Neden Ancyra : Beyaz köskTe Ancyra loncasını çok başarılı bulduğum için ayrıca Ancyra loncası bana göre çok farklı tertemiz bi lonca küfür hırsızlık hepsi yasak ben oyunda istemediğim tek şey hırsızlık defalarca insanalara güvenip birçok maden ve esya mı çaldırdım bu benim saflığımda dolayı değil insanları denemek için di biRde bu loncaya katılmamın güvenmemin sebebi DjateŞ karakterli KENAN kardesimin sayesinde onun konuşmalarından Ancyra loncasının nasıl biR lonca olduqu anlaşılıyordu bu yüzden kendisine teşekküR ederim
Ben kendi dürüRstlüğüme saygıma sevgime güvenerek bu başvuruyu yapıyorum gerekeni siz Ancyra ailesinde bekliyorum !!
ONAYLIYORUM.
Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. Ancyraxvedat

- Ancyraxvedat
- Acemi Savaşçı
Kardesxmehmetx yazdı:
isim:mehmetduru.yaş:27.oyundakı karakterlerim:kardeşxmehmetx.mmnylmz.bögüalp.sehır:mersin.neden ancayra:daha güçlü ve karalı hedefi olan lonca ile devam etmek istiyorum.kardeş ailesıyle hiç bir şekilde tartışmam bozuşmam olmamıştır.saygılarım..
Başvurunu Pnaylıyorum
isim:mehmetduru.yaş:27.oyundakı karakterlerim:kardeşxmehmetx.mmnylmz.bögüalp.sehır:mersin.neden ancayra:daha güçlü ve karalı hedefi olan lonca ile devam etmek istiyorum.kardeş ailesıyle hiç bir şekilde tartışmam bozuşmam olmamıştır.saygılarım..
Başvurunu Pnaylıyorum
Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. Ancyraxvedat

Mehmetin alımı ile ilgili özel görüşme yapılıcaktır Bilginize
- Kardesxmehmetx
- İskele Babası
[color=#4öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.alımım hakkında özel görüşmelere açığım.öncede belirttiğim gibi kardeşx loncasından ayrılma sebebim kardeşx loncasında iken başka loncaya katılmak istemem ve kardeşx olan adımı kardeşxbörteçine olarak değiştirmemdir.hiç bir şekilde ama hiç bir şekilde başka yalan dolan hırsızlık konusunu bana kımse dile getiremez.ancyrax loncasına 3 haftadır başvuru yaptım.ama yasın abıden tam net cevap gelmedi.umarım ancyrax loncası ile ıkv ye son noktayı koyarım.benı destekliyen ancyrax üyelerine burdan sonsuz saygılarımı sunuyorum.alınırsam ne mutlu bana alınmazsam sağlık olsun dileklerimle tüm arkadaşlara başarılar dilerim.SAYGILARIMLA..[/color]
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
- Kenancolak
- Sahaf Yardımcısı
izlenimci yazdı:Selamun Aleykum...
İyi forumlar...
Kısaca Anlatalım Çalıntı Dediğin Çar Ola bilir Bilmiyorum Ama Geçm,işte o isimde birisi Büyük Vurgun Yapıyodu Ayrıca Özür Dilerim Darknes İnstiomental Dangereus Benım Öz Kuzenım Haberim Yomuş Hesabi Çalnmiş Ve Milleti Dolandırıyomuş Ben Onu Savunmak Amaçli Yazıyordum Kb
AncyraxDjateşI
İsim : Uğur
Soyisim : KOCAOĞLU
Karekterlerim ve Levelleri : Seit ( Savaşçı - 49 ) *** Xseitx ( Büyücü - 42) **** Xseitxx (şifacı - 42)
Neden Ancyra: Ancyra Loncasının daha iyi biryere çıkarmak için başvuruyorum. Oyunu 4 senedir , oynuyorum hiç ceza ( susturulma , ban... vb. ) ve bölgeden hiçbir sekilde char adımın hırsızlık , sahtekarlık... vb. şeyler yapmıştır şekilde geçmemiştir. Tecrübeliğimi Ancyra Loncasında devam ettirmek istiyorum.
Saygılarımla...
Karekterlerim ve Levelleri : Seit ( Savaşçı - 49 ) *** Xseitx ( Büyücü - 42) **** Xseitxx (şifacı - 42)
Neden Ancyra: Ancyra Loncasının daha iyi biryere çıkarmak için başvuruyorum. Oyunu 4 senedir , oynuyorum hiç ceza ( susturulma , ban... vb. ) ve bölgeden hiçbir sekilde char adımın hırsızlık , sahtekarlık... vb. şeyler yapmıştır şekilde geçmemiştir. Tecrübeliğimi Ancyra Loncasında devam ettirmek istiyorum.
Saygılarımla...
BuhranxUğUrBeY
-
- İskele Babası
Başvurun için Tesekkur ederim ama ben ONAYLAMIYORUM.MrBlue yazdı:İsim : Uğur
Saygılarımla...
sLyVaiNNoRtH ( latif )
xXxCaThRiNexXx ( ejder asa )