BeLÇikXenotimRetaliation yazdı:Biraz?8 adet Xenotim?romendiyojen yazdı:Biraz öyle oldu sanırımRetaliation yazdı:Sen geri almadın,nüfusuna geçirdin mübarek.romendiyojen yazdı:Ekrem Ağabey'i Geri alacağım demiştim![]()
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Merhabalar;
Oyuna [tooltip t=Sert ve ağır vuruş yeteneklerinin hasarlarını %30 arttırır.]Ofansif Dövüşme 2(III)[/tooltip] ve + verip,[tooltip t=Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.]Konsantrasyon 1(III)[/tooltip] alma umuduyla girdim.Ancak satan bir kişi bulabildim ve o da +80M gibi bir meblağ istedi.Bir 'Höst' çektim.Anlayacağınız satamadım.Sonrasında bir Lodos neferi Alexanderite arıyormuş.Kendisine savaşçımdakini sattım.
Güne de Veysel olan diyaloğumuzla son verelim.
Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
-
- Demirci Çırağı
Ünlü Olmuşum /elsallaRetaliation yazdı:
Merhabalar;
Oyuna [tooltip t=Sert ve ağır vuruş yeteneklerinin hasarlarını %30 arttırır.]Ofansif Dövüşme 2(III)[/tooltip] ve + verip,[tooltip t=Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.]Konsantrasyon 1(III)[/tooltip] alma umuduyla girdim.Ancak satan bir kişi bulabildim ve o da +80M gibi bir meblağ istedi.Bir 'Höst' çektim.Anlayacağınız satamadım.Sonrasında bir Lodos neferi Alexanderite arıyormuş.Kendisine savaşçımdakini sattım.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
romendiyojen yazdı:Ünlü Olmuşum /elsallaRetaliation yazdı:
Merhabalar;
-
- Demirci Çırağı
Bu ne yakışıklılıktır yarabbi seni tanımak istiyorum yiğidim beni mutlaka ara
:shock:

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Estağfurullah,senden yakışıklı olamam.romendiyojen yazdı:Bu ne yakışıklılıktır yarabbi seni tanımak istiyorum yiğidim beni mutlaka ara:shock:
![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Bugün bereketsiz ama çok güzel bir gün geçirdim.Ana hedefim için büyük bir adım daha atarak güne noktayı koyduk.Bu hususta sağ olsun İhsan Ağabey çok yardımcı oldu.Kendisini saygıyla selamlayıp,elini öpüyorum.Adam,Adam!Bu arada belirtmem gereken bir husus var;geçen sene tam bu tarihte Kıyamet Günlükleri başlamıştı.Umarım bu sene de yakın tarihte başlar.
Öncelikle örümcek ve şakalarından başlayalım.Şu sıralar kısırlık başladı bizde.Artık son çare Irklara gideceğim.Şansımızı orada deneyelim bir de.
Efenim sonrasında baktım kimse [tooltip t=Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.]Konsantrasyon 1(III)[/tooltip] satmaya yanaşmıyor,ben de kendim üretmeye kalkayım dedim.Nureddin Ağabey,'Furkan ilk siftah benden olsun' diyerek bir adet Kondriti ucuzdan bıraktı.
Ben de daha sonra başka bir alıcıya,geçenlerde 16.5 günün hasretiyle düşen Jadeit'i sattım.
Sonrasında üretim için birkaç malzeme arayan bir Lodos neferine rastladım.Ben fiyat biçmeden,kendisi manidar bir fiyat vererek ticareti gerçekleştirdi.
Gün içerisinde düşürebildiğimiz tek şey:Safran.
Günlerdir elimdeki [tooltip t=Sert ve ağır vuruş yeteneklerinin hasarlarını %30 arttırır.]Ofansif Dövüşme 2(III)[/tooltip] satılıktır yada + vererek,[tooltip t=Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.]Konsantrasyon 1(III)[/tooltip] almaya çalışıyordum.Bir satıcı denk geldi ama fiyatı biraz abesti.İhsan Ağabey imdadıma yetişti.Onun sayesinde hedefime bir adım daha yakınlaştım.
Sonra İhsan Ağabey,gel şuradan bir 'Ekrem Ağabey' pozu alalım dedi.Bizim meşhur mekana geçtik.Herkes fotoğraf çekilirken 'Peynir' der ama biz Ekrem Ağabey'in hatırına 'Pay Koparan' dedik.
Sonra beni nereden bulduğunu bilmem ama bir Lodos neferinden mesaj geldi.Kendisi Cehennem Pantolon Reçetesi arıyormuş.Ben de reçete hesabıma geçerek,arkadaşa lazım olan reçetesini temin ettim.
[tooltip t=Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.]Konsantrasyon 1(III)[/tooltip]'ü alınca ben de elimdeki Kondritleri satışa sundum.Biraz ucuzdan verdim ama nakite acil ihtiyacım vardı.
Sonra geçenlerden kalma Abdülkadir'e olan borcumu ödedim.
Şurayı özellikle Print aldım.Veysel sürekli bana [tooltip t=Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.]Konsantrasyon 1(III)[/tooltip] yansıtıp dururdu.Ben de ayak üstü bir alavere yaparak aldığımı söylemedim.Ta ki Kenan'da slotları kesene kadar. :twisted: :twisted:
Motorin kardeş gibi olsa keşke tüm slotlar...Onun kadar bonkör,eli açık ve sevecen.
Sonra Düşünen Adam'ı kestik.Anlayacağınız Düşünen Adam,düşünen cesede dönüştü.
Güne Kenan'dan aldığımız iksirlerle son vereyim.Bu arada amansızca internetim kesildi.Klasik Türk tamir yöntemi;kapat aç yaptım bilgisayarı düzeldi.
İhsan Ağabey'nin bugün yoğun isteği üzerine Ekrem Ağabeyi de şuraya bırakalım.
-
- Demirci Çırağı
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-Günlük Tarihimizde Bugün-
Evet efenim.Yeni bir şeyler geleceğini söyledim.Neredeyse şu sayfalarda 1.5 yıllık anım vardır şüphesiz.Ben de belirli günlerde hatta düzeltmek gerekirse günlük tarihimdeki önemli anıları burada paylaşma gereği hissettim.Böylece baktıkça 'Vay be!" demiş de oluruz.
Bilerek bu yeniliğin 6 Mart'ta başlamasını istedim.Zira günlüklerde seviye atladığım bir dönem başladı geçen sene.Sanırım 4.kez yapılan Kıyamet Günlükleri etkinliği başlamıştı geçen sene bugün.O zaman her şey iyi başlamıştı ancak ertesi güne bir hırsızlık vakası yaşamıştım.Yine de şükürler olsun ki bugünlere gelebildik.Ayrıca geçmişten beri okuyanlar bilir.Günün sözü köşem vardı.İşte o köşem de,geçen sene bugün başladı.İlk sözüm de aşağıda yer alacaktır diyeyim ve söze noktayı koyayım.
Retaliation yazdı:"Sabır acıdır ama meyvası tatlıdır."
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Retaliation yazdı:
Sonra beni nereden bulduğunu bilmem ama bir Lodos neferinden mesaj geldi.Kendisi Cehennem Pantolon Reçetesi arıyormuş.Ben de reçete hesabıma geçerek,arkadaşa lazım olan reçetesini temin ettim.
İKV oyuncularının dikkatine. Broker ayağınıza geldi. Satışını yapacaklarınıza müşteri bulunur, almak istedikleriniz için satıcı ayarlanır. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes