|| YİĞİTLER LONCASI ||
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Yine soğuk bir Istanbul günü.Donuyoruz resmen 
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Yiğitlerim ne yapıyorsunuz bakalım.
Bu aralar çok sık oyundayım karakter kasıyorum.
Bu arada ben iyi maden çekerim, bende çok maden var diyen varsa bi iletişime geçsin benimle bakıcı değil alıcıyım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Yiğitlerim, tatil fırsatlarından yararlanmayı unutmayın, oyunda bol vakit geçirmeye bakın. %50 fazla exp, %50 fazla LP, %10 saf maden çıkma olasılığı yükselişi gibi fırsatlar ücretsiz olarak dükkanda sizi bekliyor.
İyi akşamlar canlarım.
İyi akşamlar canlarım.

Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kas cano kas anasını satim Ulen ayran gönüllü seni Savaşcı olcakmış püüRescuer yazdı:Yiğitlerim, tatil fırsatlarından yararlanmayı unutmayın, oyunda bol vakit geçirmeye bakın. %50 fazla exp, %50 fazla LP, %10 saf maden çıkma olasılığı yükselişi gibi fırsatlar ücretsiz olarak dükkanda sizi bekliyor.
İyi akşamlar canlarım.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxjunior yazdı:Kas cano kas anasını satim Ulen ayran gönüllü seni Savaşcı olcakmış püüRescuer yazdı:Yiğitlerim, tatil fırsatlarından yararlanmayı unutmayın, oyunda bol vakit geçirmeye bakın. %50 fazla exp, %50 fazla LP, %10 saf maden çıkma olasılığı yükselişi gibi fırsatlar ücretsiz olarak dükkanda sizi bekliyor.
İyi akşamlar canlarım.

Tılmesa
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Selam arkadaşlar, aylar önce bıraktığım İstanbul Kıyamet Vaktine başlamayı düşünüyorum demeyeceğim sadece foruma başlıyorum.
Oyun ile alakam yoktur sırf muhabbet için artık foruma giriyorum.
Yasin, sen savaşçımı kasıyorsun? İnan senin char kasman benim tip bulmamdan daha uzun sürüyordu. Hala öyleyse kolay gelsin sana.
Alp, msn'in kodu bozulmuş açmıyor kendini. O yüzden uzun süredir görüşemiyoruz. Ben yokken kaçak kat dikmedin değil mi? Eğer öyle bir şey varsa zabıta, jandarma, FBI, CIA herkesi seferber ederim.
Her neyse kolay gelsin millet iyi hafta sonları.
Yasin, sen savaşçımı kasıyorsun? İnan senin char kasman benim tip bulmamdan daha uzun sürüyordu. Hala öyleyse kolay gelsin sana.
Alp, msn'in kodu bozulmuş açmıyor kendini. O yüzden uzun süredir görüşemiyoruz. Ben yokken kaçak kat dikmedin değil mi? Eğer öyle bir şey varsa zabıta, jandarma, FBI, CIA herkesi seferber ederim.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Alp ağabey , Olcay ezmesi , Fatih , Barış , Yasin ve diğer YİĞİTLERE selamlar
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Yok aga 42 seviye 40 küsür exp.SkyBlue yazdı:Selam arkadaşlar, aylar önce bıraktığım İstanbul Kıyamet Vaktine başlamayı düşünüyorum demeyeceğim sadece foruma başlıyorum.Oyun ile alakam yoktur sırf muhabbet için artık foruma giriyorum.
AleykümSelam Berke.PARD10 yazdı:Alp ağabey , Olcay ezmesi , Fatih , Barış , Yasin ve diğer YİĞİTLERE selamlar![]()

Tılmesa
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Heh öyleyse iyi. Bizim çakma inşaatçı gelmedi mi daha?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~