beyler yeşil için grub toplucam büyücü şifacı ve savşçı isteyen gelebilir ama rica ediorum savaşçılar tank / büyücülerin üstü güzel / şifaacılarda hiç yoktan 3 ibni sina-mağra şamanı item. şartlar bunlar. eğer 2 grub olursak saati ve tarihi herkese uygun olacak şekilde ayarlanacaktır !!! karakter lw i fark etmez yeterki oraya gittiğimizde sorunsuz bir şekilde keselim cevaplarınızı bekliyorum. yavuz ben enes şahin mehmet + 1 şifa olacak şekilde ilk grubun iskeleti budur
2 nci grubta 1 yada 2 şifacı fark etmez ama kesinlikle tank olması lazım büyücü desteği ilk bizim grubumuzdan sağlanacağı için 2 nci grubun şifacı ve tank çoğunluğu olmasına özen gösteririz.
bugün ayın 27'si yavuzun net'i kapanmadan bu işi halledelim istiyorum en geç ayın 29 una kadar kesmemiz lazım hea unutmayın
TechnOMafiA yazdı:beyler yeşil için grub toplucam büyücü şifacı ve savşçı isteyen gelebilir ama rica ediorum savaşçılar tank / büyücülerin üstü güzel / şifaacılarda hiç yoktan 3 ibni sina-mağra şamanı item. şartlar bunlar. eğer 2 grub olursak saati ve tarihi herkese uygun olacak şekilde ayarlanacaktır !!! karakter lw i fark etmez yeterki oraya gittiğimizde sorunsuz bir şekilde keselim cevaplarınızı bekliyorum. yavuz ben enes şahin mehmet + 1 şifa olacak şekilde ilk grubun iskeleti budur
2 nci grubta 1 yada 2 şifacı fark etmez ama kesinlikle tank olması lazım büyücü desteği ilk bizim grubumuzdan sağlanacağı için 2 nci grubun şifacı ve tank çoğunluğu olmasına özen gösteririz.
bugün ayın 27'si yavuzun net'i kapanmadan bu işi halledelim istiyorum en geç ayın 29 una kadar kesmemiz lazım hea unutmayın
mehmet k.b senin yerine orhan abiyi almak zorundayım