dreamtr yazdı:S.a herkese kolay gelsin Antalyadan hepinize sevgiler iş guc oyuna girmek pek nasip olmuyor kendinize iyi bakın dostlarım en kısa zamanda gorusmek umidiyle...
ve Aleyküm Selam Dayı, Aramıza Hayırlısıyla Dönmeni Bekliyoruz .
Görüşmek Üzere .
T.M.E [Tılsım Maden Ekibi] Kurup İşi İlerletmeyi Planlıyorum Alper
Baksana Adadaki Sayımız Arttı
1 Grubuz Resmen
Grup Bölgesine Böyle Adam Çıkmıyor Yahu
Gökhan, ben şaheseri kolay yoldan üretmenin yolunu buldum fakat bir sorun var bana sık sık kadim keseceksin. Bende böylece "Tılsım"a şaheserli bir şekilde geleceğim ya da şaheseri "Tılsım" da üreteceğim.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
"Şüphesiz biz o Kur'an'ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesi nedir bilir misin? Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece melekler ve ruh Rabbinin emriyle herbir iş için veya herbir kişi için inerler de inerler. O gece tan yeri ağarıncaya kadar selam ve esenliktir." (Kadir: 97/1-5)
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir geceniz mübarek olsun.
Yoktan var eden,varlığından haberdar eden,yaratıp imtihan eden,imtihan edip sabır veren ALLAH'ın tüm müminleri bağışlaması dileğiyle.. KADİR GECENİZ mübarek olsun.