Hanedan Loncası
Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur
Bu gece Lodosların yüzünü güldüren Hanedanx loncasını en icten dileklerim ile tebrik eder , basarılarının devamını dilerim...

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
- Hanedanxbilgin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
KARDEŞLERİMİN ÖLÜM OYUNUNDAKİ BU BAŞARISINI EN İÇDEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM.BUNDAN SONRADA AYNI ŞEKİLDE DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM.AYRICA LONCAMIZIN CATISI ALINTINA YENİ KATILAN KARDEŞLERİMİZİN HANEDAN LONCASINA DAHA ÇOK GÜÇ KATACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM HOŞGELDİN HANEDANXREVER VE HANEDANXKUBİLAY AYRICA ÖLÜM OYUNUNDA ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN KARDEŞLERİMEDE BİRER ÖDÜLDE BENDEN NE DİLERSENİZ
:mrgreen:
HANEDANXAİLESİ
HANEDANXAİLESİ
''BİR İNSANIN YAŞAMINDAN DAHA DAHA DEĞERLİ BİR ŞEYİ YOKSA,O İNSANIN YAŞAMININDA BİR DEĞERİ YOKTUR...
BİLGİ SINIRI OLMAYAN BİR DENİZDİR,BİLGİ DİLEYENSE DENİZE DALAN BİR DALGIÇDIR...
HANEDANXBİLGİN HANEDANXBLGNBÜYÜ
BİLGİ SINIRI OLMAYAN BİR DENİZDİR,BİLGİ DİLEYENSE DENİZE DALAN BİR DALGIÇDIR...
HANEDANXBİLGİN HANEDANXBLGNBÜYÜ
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Estfrllh Hocam Sizin Kuvvatınızın yanında bizim büyümüzün lafı mı olur :lol: :lol: :mrgreen:HanedanLevni yazdı:Çok kuvvatlısın ondan ilk seni kestikXxXszrXxX yazdı:Çok Keyfli Ve Başarılı Bir Etkinlikti , Her Ne Kadar Büyücülerde Son 5'in fuL Hanedan Olmasının Sonucunda İLK KESİLEN HEDEF olsamda :lol: :lol: :mrgreen:
![]()
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
- berkayaykut
- Sahaf Yardımcısı
Dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı tüm loncadaki arkadaşlarımın başına diyorum . . . 
- Hanedanxseff [(^)Ecel Getiren]
- HanedanxYıLdıRım [(^)Ejder Asa]
- HanedanxSeRiFF [Mevlana Asa]

. AykutBerkayYıldırım . . .
- HanedanxYıLdıRım [(^)Ejder Asa]
- HanedanxSeRiFF [Mevlana Asa]

. AykutBerkayYıldırım . . .
aDamlar cok guclu baksanayız resıme xD
aCABA nasıl savunucaksınız xD merak edıyorum
bu lonca sadece goruntu yıldızlı kp yapmıssınız xD ama ıcraat yok alın sıze hanedan ezıq loncasından 1oyuncunun resmı xD

bu lonca sadece goruntu yıldızlı kp yapmıssınız xD ama ıcraat yok alın sıze hanedan ezıq loncasından 1oyuncunun resmı xD

aDamlar cok guclu baksanayız resıme xD

- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Lonca: Lotus
Esselamu Aleyküm ~Baristrx yazdı:aDamlar cok guclu baksanayız resıme xD
Canı Az Olan Bir Adama Çifte Atmak Ne Kadar Güçlülüktür Bilinmez Ki , Bir Büyücüyü Kestin Diye Tüm Loncayı Ezik Olarak Nitelendirmek Kime YARAŞIR DÜŞÜNÜLÜR :mrgreen: , Ha Birde Madem Çok İyiydiniz Zamanında WolfPack Dediğiniz Sözde Kurt , Ama İt Sürüsü Olarak Beni Hedef Almıştınız NOldu La Kro Hala Bİşe Yok
, Resime Dikkatli Bakacak Olursak '' MegaXnitoett = Hırsızıı Kesinnn , '' Demiş :mrgreen: :mrgreen:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
Canı az olanla bı alakası yokkı basında 1e 1 vs demıstım ama bana 2kısı daldı kendınde dedıgın gıbı hırsızı kesın dedıler bı yandan baskası arkadan saldırıken bende onu kovalıyordum xD gelsın teke tek tekrar vs atalım farketmes sende gel ızle ben herkesle vs atarım kımseden ıtem dılenmem yarası olan gocunur :mrgreen: sen resıme bak ordakı oturanlara xD +bn wolf falan uyesı deıylm olmadımda ben ılk gurubu 2008de KurdumXxXszrXxX yazdı:Esselamu Aleyküm ~Baristrx yazdı:aDamlar cok guclu baksanayız resıme xD
Canı Az Olan Bir Adama Çifte Atmak Ne Kadar Güçlülüktür Bilinmez Ki , Bir Büyücüyü Kestin Diye Tüm Loncayı Ezik Olarak Nitelendirmek Kime YARAŞIR DÜŞÜNÜLÜR :mrgreen: , Ha Birde Madem Çok İyiydiniz Zamanında WolfPack Dediğiniz Sözde Kurt , Ama İt Sürüsü Olarak Beni Hedef Almıştınız NOldu La Kro Hala Bİşe YokSap Seni , Defol
, Resime Dikkatli Bakacak Olursak '' MegaXnitoett = Hırsızıı Kesinnn , '' Demiş :mrgreen: :mrgreen:
- cezaekseni
- İri Fare Avcısı
XxXszrXxX yazdı:Mysticc :lol: :mrgreen:
tebrik ederim...
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
- opasnoadem
- Cin Avcısı
Sezer Oyun İçinde Beni Bir An Önce Bul....
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●