ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Sanki birileri bana dün "2.5 yıl önce bu Loncadan ayrıldım" diye bir şeyler sıkıyodu , bakıyorum da hala sayfada Lonca işlerinde ;)
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Ancyraxomer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ancyraxomer »

Kalan sağlar bizimdir...

Güncel.
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
Kullanıcı avatarı
Ancyraxvedat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ancyraxvedat »

anqelxx62 yazdı:İsim : Erdinç
Soyisim : seşgin
Karekterlerim ve Levelleri : Xxdersimlixx ( 49 ) Xdersimlixerdinç (49) Dersimlixefsane (40)
Neden Ancyra : Beyaz köskTe Ancyra loncasını çok başarılı bulduğum için ayrıca Ancyra loncası bana göre çok farklı tertemiz bi lonca küfür hırsızlık hepsi yasak ben oyunda istemediğim tek şey hırsızlık defalarca insanalara güvenip birçok maden ve esya mı çaldırdım bu benim saflığımda dolayı değil insanları denemek için di biRde bu loncaya katılmamın güvenmemin sebebi DjateŞ karakterli KENAN kardesimin sayesinde onun konuşmalarından Ancyra loncasının nasıl biR lonca olduqu anlaşılıyordu bu yüzden kendisine teşekküR ederim

Ben kendi dürüRstlüğüme saygıma sevgime güvenerek bu başvuruyu yapıyorum gerekeni siz Ancyra ailesinde bekliyorum !!

' Teşekkürler '

Onaylıyorum..
Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. Ancyraxvedat

Resim
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

S.a Dostlar keyifler nasıl pazar günü 16:00 dan sonra oyunda olun Tskx toplantısından sonra sizlere süprizim var.
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
deneme123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen deneme123 »

Ben sLyVaiNNoRtH xXxCaTRiNexXx karakterlerinin sahibi olan Abdurrahim Günbeyi...
Bundan 1 hafta once baska bir şehire 5 günlügüne gitmiştim ben gittikten sonra benim karakterlerimden ben izin vermedigim halde bazı olaylar yasanmıs.Bunun sorumluları en kısa zamanda gerekli cezayı alacaklardır.Ben geldikten sonra oyuna girince bu rezil durumu gördüğüm an cok sasırdım ve bu hayatta kimse güvenmemem gerektigini gördüm.Önce loncadan ayrılma kararı aldım.Çok sevdigim yasin abim saolsun beni kararımdan vazgecirdi.Ama bu tatsız olayı hicbir zaman unutmayacagım.Bu kişileri hicbir zaman affetmeyecegim.Simdiden soyluyorum KESİNLİKLE LONCADAN AYRILMAM SÖZ KONUSU DAHİ DEİLDİR.Ben hala AncyraTR Loncasındanım ve en kısa sürede 3. saheserimide lonca çarıma üreteceğim..

sLyVaiNNoRtH ( latif )
xXxCaTRiNexXx ( Ejder asa )

Hiç bir zaman unutmaki isteyen başarır...
deneme123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen deneme123 »

anqelxx62 yazdı:
İsim : Erdinç
Karekterlerim ve Levelleri : Xxdersimlixx ( 49 ) Xdersimlixerdinç (49) Dersimlixefsane (40)
Neden Ancyra : Beyaz köskTe Ancyra loncasını çok başarılı bulduğum için ayrıca Ancyra loncası bana göre çok farklı tertemiz bi lonca küfür hırsızlık hepsi yasak ben oyunda istemediğim tek şey hırsızlık defalarca insanalara güvenip birçok maden ve esya mı çaldırdım bu benim saflığımda dolayı değil insanları denemek için di biRde bu loncaya katılmamın güvenmemin sebebi DjateŞ karakterli KENAN kardesimin sayesinde onun konuşmalarından Ancyra loncasının nasıl biR lonca olduqu anlaşılıyordu bu yüzden kendisine teşekküR ederim

Ben kendi dürüRstlüğüme saygıma sevgime güvenerek bu başvuruyu yapıyorum gerekeni siz Ancyra ailesinde bekliyorum !!

' Teşekkürler '

Bende adanalıyım.Ama seni sırf hemserim oldugun icin deil seni oyunda tanıdıgım icin
ONAYLIYORUM

sLyVaiNNoRtH ( latif )
xXxCaTRiNexXx ( ejder asa )
Kullanıcı avatarı
Kardesxmehmetx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kardesxmehmetx »

isim:mehmetduru.yaş:27.oyundakı karakterlerim:kardeşxmehmetx.mmnylmz.bögüalp.sehır:mersin.neden ancayra:daha güçlü ve karalı hedefi olan lonca ile devam etmek istiyorum.kardeş ailesıyle hiç bir şekilde tartışmam bozuşmam olmamıştır.saygılarımla.
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

Nerede bizim tırrikler... :D
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

anqelxx62 yazdı:İsim : Erdinç

' Teşekkürler '
Oyunda Beni Bul Kardeşim.

AncyraxSooNN AncyraxMkAtATURK...
Son..
anqelxx62
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen anqelxx62 »

hepinizin kararlarına saygı duyuyorum ve çok tesekkür ediyorum bu arada Abrurrahim günbeyi ile tatsız bir olay yasadık sebebi ise oyunda Fayworm adlı bir çar var ben Ancyralarla karizma alışverişi yaparken defalarca beni kesTi ve emek verip parayla karizma alan arkadaslarıın hakkını yedi Abdurrahim arkadasımda o çardan bana pm ledi tabi o bilemedim Ancyraların emeqini boşa çıkaracak bi çaRın Ancyralardan birinin girmesine ve bana pm atasına inanmadım bu yüzden bi yanlış anlaşılma oldu kusura bakmasın isteyerek yapmadıqımı kendine biliyor yinede özür dileriM

“Lonca İletişim” sayfasına dön