ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
Sanki birileri bana dün "2.5 yıl önce bu Loncadan ayrıldım" diye bir şeyler sıkıyodu , bakıyorum da hala sayfada Lonca işlerinde
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Ancyraxomer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kalan sağlar bizimdir...
Güncel.
Güncel.
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
- Ancyraxvedat
- Acemi Savaşçı
anqelxx62 yazdı:İsim : Erdinç
Soyisim : seşgin
Karekterlerim ve Levelleri : Xxdersimlixx ( 49 ) Xdersimlixerdinç (49) Dersimlixefsane (40)
Neden Ancyra : Beyaz köskTe Ancyra loncasını çok başarılı bulduğum için ayrıca Ancyra loncası bana göre çok farklı tertemiz bi lonca küfür hırsızlık hepsi yasak ben oyunda istemediğim tek şey hırsızlık defalarca insanalara güvenip birçok maden ve esya mı çaldırdım bu benim saflığımda dolayı değil insanları denemek için di biRde bu loncaya katılmamın güvenmemin sebebi DjateŞ karakterli KENAN kardesimin sayesinde onun konuşmalarından Ancyra loncasının nasıl biR lonca olduqu anlaşılıyordu bu yüzden kendisine teşekküR ederim
Ben kendi dürüRstlüğüme saygıma sevgime güvenerek bu başvuruyu yapıyorum gerekeni siz Ancyra ailesinde bekliyorum !!
' Teşekkürler '
Onaylıyorum..
Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. Ancyraxvedat

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
S.a Dostlar keyifler nasıl pazar günü 16:00 dan sonra oyunda olun Tskx toplantısından sonra sizlere süprizim var.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
-
- İskele Babası
Ben sLyVaiNNoRtH xXxCaTRiNexXx karakterlerinin sahibi olan Abdurrahim Günbeyi...
Bundan 1 hafta once baska bir şehire 5 günlügüne gitmiştim ben gittikten sonra benim karakterlerimden ben izin vermedigim halde bazı olaylar yasanmıs.Bunun sorumluları en kısa zamanda gerekli cezayı alacaklardır.Ben geldikten sonra oyuna girince bu rezil durumu gördüğüm an cok sasırdım ve bu hayatta kimse güvenmemem gerektigini gördüm.Önce loncadan ayrılma kararı aldım.Çok sevdigim yasin abim saolsun beni kararımdan vazgecirdi.Ama bu tatsız olayı hicbir zaman unutmayacagım.Bu kişileri hicbir zaman affetmeyecegim.Simdiden soyluyorum KESİNLİKLE LONCADAN AYRILMAM SÖZ KONUSU DAHİ DEİLDİR.Ben hala AncyraTR Loncasındanım ve en kısa sürede 3. saheserimide lonca çarıma üreteceğim..
sLyVaiNNoRtH ( latif )
xXxCaTRiNexXx ( Ejder asa )
Hiç bir zaman unutmaki isteyen başarır...
Bundan 1 hafta once baska bir şehire 5 günlügüne gitmiştim ben gittikten sonra benim karakterlerimden ben izin vermedigim halde bazı olaylar yasanmıs.Bunun sorumluları en kısa zamanda gerekli cezayı alacaklardır.Ben geldikten sonra oyuna girince bu rezil durumu gördüğüm an cok sasırdım ve bu hayatta kimse güvenmemem gerektigini gördüm.Önce loncadan ayrılma kararı aldım.Çok sevdigim yasin abim saolsun beni kararımdan vazgecirdi.Ama bu tatsız olayı hicbir zaman unutmayacagım.Bu kişileri hicbir zaman affetmeyecegim.Simdiden soyluyorum KESİNLİKLE LONCADAN AYRILMAM SÖZ KONUSU DAHİ DEİLDİR.Ben hala AncyraTR Loncasındanım ve en kısa sürede 3. saheserimide lonca çarıma üreteceğim..
sLyVaiNNoRtH ( latif )
xXxCaTRiNexXx ( Ejder asa )
Hiç bir zaman unutmaki isteyen başarır...
-
- İskele Babası
anqelxx62 yazdı:
İsim : Erdinç
Karekterlerim ve Levelleri : Xxdersimlixx ( 49 ) Xdersimlixerdinç (49) Dersimlixefsane (40)
Neden Ancyra : Beyaz köskTe Ancyra loncasını çok başarılı bulduğum için ayrıca Ancyra loncası bana göre çok farklı tertemiz bi lonca küfür hırsızlık hepsi yasak ben oyunda istemediğim tek şey hırsızlık defalarca insanalara güvenip birçok maden ve esya mı çaldırdım bu benim saflığımda dolayı değil insanları denemek için di biRde bu loncaya katılmamın güvenmemin sebebi DjateŞ karakterli KENAN kardesimin sayesinde onun konuşmalarından Ancyra loncasının nasıl biR lonca olduqu anlaşılıyordu bu yüzden kendisine teşekküR ederim
Ben kendi dürüRstlüğüme saygıma sevgime güvenerek bu başvuruyu yapıyorum gerekeni siz Ancyra ailesinde bekliyorum !!
' Teşekkürler '
Bende adanalıyım.Ama seni sırf hemserim oldugun icin deil seni oyunda tanıdıgım icin
ONAYLIYORUM
sLyVaiNNoRtH ( latif )
xXxCaTRiNexXx ( ejder asa )
İsim : Erdinç
' Teşekkürler '
Bende adanalıyım.Ama seni sırf hemserim oldugun icin deil seni oyunda tanıdıgım icin
ONAYLIYORUM
sLyVaiNNoRtH ( latif )
xXxCaTRiNexXx ( ejder asa )
- Kardesxmehmetx
- İskele Babası
isim:mehmetduru.yaş:27.oyundakı karakterlerim:kardeşxmehmetx.mmnylmz.bögüalp.sehır:mersin.neden ancayra:daha güçlü ve karalı hedefi olan lonca ile devam etmek istiyorum.kardeş ailesıyle hiç bir şekilde tartışmam bozuşmam olmamıştır.saygılarımla.
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Nerede bizim tırrikler...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- kackin
- Demirci Çırağı
Oyunda Beni Bul Kardeşim.anqelxx62 yazdı:İsim : Erdinç
' Teşekkürler '
AncyraxSooNN AncyraxMkAtATURK...
Son..
hepinizin kararlarına saygı duyuyorum ve çok tesekkür ediyorum bu arada Abrurrahim günbeyi ile tatsız bir olay yasadık sebebi ise oyunda Fayworm adlı bir çar var ben Ancyralarla karizma alışverişi yaparken defalarca beni kesTi ve emek verip parayla karizma alan arkadaslarıın hakkını yedi Abdurrahim arkadasımda o çardan bana pm ledi tabi o bilemedim Ancyraların emeqini boşa çıkaracak bi çaRın Ancyralardan birinin girmesine ve bana pm atasına inanmadım bu yüzden bi yanlış anlaşılma oldu kusura bakmasın isteyerek yapmadıqımı kendine biliyor yinede özür dileriM