LOST LONCASI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: LOST LONCASI

Mesaj gönderen eray »

Ben dün oyundaydım. Bi tesla kurdum diye 3 kişi birden daldınız. Beni tanıyan dalır ben hiçbir zaman şahsıma yapılan şeyler altında kalmadım,kalmamda...Bugün Lostxbordo yu tek görünce daldım, her zman dalarım. Olay ws boyutuna ulaştı, bir çok kez ws attık. Ws ler ya berabere bitti ya da ben aldım,bi kere de diye bilir msin seni ölmeden kestim diye tabiikide hayır. Benden hariç sana dalan Tskx oldu mu ?? olmadı. Sonra Lostxçağlar geldi. Sen dedinki şimdi görücez bakalım ve bana 3 kişi daldıız. Sonra diğer 2 Tskx i de kestiniz. Sonra diyorsunuz hadi 3 e 3 ws.Neyse ; senle orda ws atıyoruz. Oradan lostxçağlar geliyor ve bana dalıyor. Sizin anlayışınız bu. Memett e ve bana giden lafları yutturmasını çok iyi biliriz.
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Eray ne olursa olsun karışmak istemem ama hak yenmesin...
Beni kesmediler, Mesut'u da Mesut dedi diye kestiler...
Neyse iyi oyunlar, burada Lostlardan sadece Raşit ve Sinan'ın adam gibi adam olduğu belli oldu...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Eray ne olursa olsun karışmak istemem ama hak yenmesin...
Neyse iyi oyunlar, burada Lostlardan sadece Raşit ve Sinan'ın adam gibi adam olduğu belli oldu...
En iyisi sen karışma berk........
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

3 kişi dıyorsunuz orda Fatıh Abimle ben vardım sAde 3. Kişi nerde ?
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

Tskxgenelkrmay yazdı:Lostxbordo fatih kardeşim sen bugun oyunda ne dedın tam acıklarmısın...

memett de kardeşime yani Lostxtolga ya yalakalık cekıyor derken neyı kastedıyorsun sen anlat bakayım bı konunuzu kırletmek ıstemıyorum ama bole bısı varsa Tskx Lostx kardeşliği bıtmıştır bu nedır sızın lonca uyelerını Tskx olarak goruyorum tolgayı kardeşim olarak goruyorum adamların dedıklerı seye bak bırde gelmısler Tskxhxalbay 3 kısı kesmıssınız ayıp bugun mubarek gun şuan ellerım tıtrıyor ama fatıh bole bısı varsa bunu unutma yanınızda kalmaz benı mıllet tanır bılır tehdit etmıyorum ama sıze o kadar yakın olmamın sebepı tolga yakın arkadaşım o yuzden bu kadar yakın hıstedıyordum sızı bızım loncaya ama artık tolga bıle olsa sıze karşı hıc bır yakınlık kalmadı bundan sonra kıme değer gosterırsek bı yerı tavan yapıyor

AYIP SİZE NE DİYİM BEEEE

Lostxbordo fatih===>Kadime hep cagırıyorumdıyemı yalaka lık yapıyor memett felen dedın

lan oğlum tanıdık sınız tolgamında saheserı olsun dıye cagırıyordum ama artık bundan sonra yolları ayırıyoruz sıze başarılar dilerim hoşcakalın...

bundan sonra bir kişiye yardım etmek ıstersem şerefsızım...

memet oncellıkle benım hesabım susturuldu . Ben Tolga . Cagların hesaptan yazyom . Bİldigin gıbı ERay Sana SaLLamıs . demın senle alakalı bısı yoktu . ben abımın yanındaydım . Bu zaten bana sınırlı dıye bızım arkılerden Bazılarına karısmıs . onlarda kesmıs . bu yalakası malakası abım senle alakalı deıl benle alakalı dedı . Yanlıs Anlatmıs ama sen bılırsın .

Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

LosTT yazdı:3 kişi dıyorsunuz orda Fatıh Abimle ben vardım sAde 3. Kişi nerde ?
Abim . kımseden yardım ıstemez . Caglar Dalmıssa Dalmıstır . baska kımse yoktu .

Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Eray ne olursa olsun karışmak istemem ama hak yenmesin...
Ah benım hesap susturulmucak tı .

Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

eray yazdı:Ben dün oyundaydım. Bi tesla kurdum diye 3 kişi birden daldınız. Beni tanıyan dalır ben hiçbir zaman şahsıma yapılan şeyler altında kalmadım,kalmamda...Bugün Lostxbordo yu tek görünce daldım, her zman dalarım. Olay ws boyutuna ulaştı, bir çok kez ws attık. Ws ler ya berabere bitti ya da ben aldım,bi kere de diye bilir msin seni ölmeden kestim diye tabiikide hayır. Benden hariç sana dalan Tskx oldu mu ?? olmadı. Sonra Lostxçağlar geldi. Sen dedinki şimdi görücez bakalım ve bana 3 kişi daldıız. Sonra diğer 2 Tskx i de kestiniz. Sonra diyorsunuz hadi 3 e 3 ws.Neyse ; senle orda ws atıyoruz. Oradan lostxçağlar geliyor ve bana dalıyor. Sizin anlayışınız bu. Memett e ve bana giden lafları yutturmasını çok iyi biliriz.
Gecenlerde Ramcoyoda Saygısızlık yapmssınn Gözüme Cok batıyon Bastın yere Dıkkat et

Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

LosTT yazdı:
eray yazdı:Ben dün oyundaydım. Bi tesla kurdum diye 3 kişi birden daldınız. Beni tanıyan dalır ben hiçbir zaman şahsıma yapılan şeyler altında kalmadım,kalmamda...Bugün Lostxbordo yu tek görünce daldım, her zman dalarım. Olay ws boyutuna ulaştı, bir çok kez ws attık. Ws ler ya berabere bitti ya da ben aldım,bi kere de diye bilir msin seni ölmeden kestim diye tabiikide hayır. Benden hariç sana dalan Tskx oldu mu ?? olmadı. Sonra Lostxçağlar geldi. Sen dedinki şimdi görücez bakalım ve bana 3 kişi daldıız. Sonra diğer 2 Tskx i de kestiniz. Sonra diyorsunuz hadi 3 e 3 ws.Neyse ; senle orda ws atıyoruz. Oradan lostxçağlar geliyor ve bana dalıyor. Sizin anlayışınız bu. Memett e ve bana giden lafları yutturmasını çok iyi biliriz.
Gecenlerde Ramcoyoda Saygısızlık yapmssınn Gözüme Cok batıyon Bastın yere Dıkkat et
Bana saygısızlık yapana her türlü saygısızlığı yaparım. Durup dururken dalıyorsunuz ve saygısızlık diyorsunuz.....
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

Sana Gelinc Mehmet Gözunle Görmedın şeye Yorum yapma Gir oyuna gör de yotum yap neyın ayıbını söluyorsun anlamıyom Yok Kadımmsı V.s Cok Ta tın bizim ıcın 1. sırada Dostluk gelır Para item v.s seyler 2 . Sırada gelır .

“Lonca İletişim” sayfasına dön