Tayfaxozkan yazdı:Selamun aleyküm tüm değerli ailem.. Uzun zaman oldu görüşmeyeli malesef bir takım olaylar yüzünden çarşıya çıkışlarımız yoktu.. Bu süre zarfında bazı çalkantılar yaşanmış ama sonucu üzücü değil en azından buna sevindim. Oyunda baya gelişmiş son eklentiler ve yenilikler gerçekten harika böyle olmasıda gerekiyordu zaten demekki bundan sonra dahada geniş açılımlar olarak İKV' de, Cemalim sen nasılsın bakim eklediğin karikatürlere çok güldüm nerden bulursun öyle şeyleri bilmemki Yazdıgın ayrılma konusunuda görmemiş okumamış varsayıyorum daha ben gelicem daha birlikte altını üstüne getiricez bu divane oyunu o günlerde yakın yani uzak degil ben olmadan kimse bi yere ayrılmasın kafanızı gözünüzü kırarım valla demedi demeyin Tüm ailem ve yakın dostlarımız kendinize çok iyi bakın
as özkan hayırlısıyla tezkere ni al oyuna gel seninlede kaynaşalım askerlik nasıl gidiyo
Bu güne kadar hiç bir olumsuzluk dostluğumuzun zerresine dahi zarar veremedi paşam, öyle canımın sıkıldığı bir anda futursuzca yazılan bir kaç kelimeydi sadece.
Karikatürleri beğenmene sevindim :lol: dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz Ortalığı dağıtacağız her zamanki gibi :mrgreen:
Sende kendine dikkat et yakında aramızda olman dileğiyle kardeşim
eray yazdı:Yiğit ya msn ekle Tskxalbay ya da yarın oyunda ol. Bugün konuşmuştuk o konu ile ilgili bana ulaş veya yarın oyunda. ol tskxalbay@hotmail.com ekle
S.a kolay gelsin kusura bakmayın bugun düzenlemiş olduğunuz kadim operasyonuna katılamadık
murat la msn den konustuk 1 grub cıkar gel demişti ama tamam bakarız tam kesin bilgi veremezdim cunkı akşam yani kımı gorupde haber verıcem zaten 4 uyemız var dı oyunda yanı 1 grub cıkartamadık kusura bakmayın
Fianx loncasınıda cagırmısınız galıba ama onlarla goreve gıtmeyız bazıları yakın arkadaşım onlar ıcın gecerlı degıl ama
belirleyin bir gün 1 grub siz 1 grub biz 2 grub gidelim 1 savaş 3 büyü 2 şifa şeklinde grub lar olsun yada biz tamamlarız sizin eksikleri ama 3 gün önceden haber verirseniz grubları tamamlarız.
siz biz olduktan sonra zar atmaya gerek yok bugun ki hatamız ın üzerine size ilk keselim ikinci bize keseriz sorun değıl güvendiklerimize her zaman öncelik tanırız...Kusura bakmayın lütfen bugun gelemedık.