>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
selamun aleyküm arkadaşlar hamza birini biryere sokacaksan yerini biliyorsun bu bir kulagını aç dinle yeter be gelen gomuyor giden gomuyor nesiniz la adam olun benim canımı sıkmayın bilgisayarda gömen gömene biri birşey istiyorsa ben gömerim merak etmeyin birinin bir hatası varsa ben geregini yaparım sana duşmez hamza ok gömeceksen ben burdayım hamza lafımı kulak arkası etme loncamda biriyle meselesi olan varsa bana söyleye bilir sıkmadan rdm lerle bir mesxele olmuş ben haletim bugune kadar haletigim gibi bu oyunda çok kişi hata yapıyor yapmıyor diyen yalan konuşur ama önemli olan hataları bitirmek bende bunun için çabalıyorum beni tanıyan tanır allahtan başka kimseden korkum yok eyvalahımda oyuzden sınırları zorlamayın bukadar diyorum kimin bir meselesi varsa halederiz adres isteyenede adresimizi verdik almayan varsa istesin vereyim ama sıkmayın yoksa sonunda ben sıkıcam saygılar sevgiler son olarak kimsenin moralini bozmak aşalamak için birşey yazmadım yazdıgım kişiler kendini bilir Kardeşxlonca başkanı Kardeşxorhan
-
- Sahaf Yardımcısı
ve arkadaşlar gelelim kardeşxlonca üyelerine bunedir bilen varmı şikayet şikayet bunedirya yeter artık sabrım taştı başlarım oynuyacagınız oyuna ne la bu çoluk çocukmu avutacam he adamgibi durmayı bilmiyonuzmu ilaki tersmi konuşalım hiç birinize karşı yanlışım olmadı olduysada özur dilemesini bilirim siz ne ayaksınız hep şikayet azdınızmı yeter bu akşamki toplantıdan sonra aynı harekwtler lonca içinde şifre istemeler birilerinden birşey istemeler küfur hırsızlık çakalık saygısızlık ve birbirinize yardım etmeyen birbirini çekemeyen olursa bu yazdıgım yazıdan sonra loncadan ayrılsın kendine guvenmeyen olursa hemen ayrılsın bu son sözum birdaha bu tekrarladıgım şeyleri duyarsam babam olsa afetmem nekadar saygısız adamlar oldunuz hiç beklemedigim kişiler yapıyor bunları herkez kendine çeki duzen versin bunları kulak arkası yapmayın ben sizi çok kötu yaparım size yemin ediyorum sonu kötu olur benim loncamda herkez kuraları biliyor uyacak arkadaş çıldırtmayın adamı nedir buya benide çileden çıkardınız sizin adınıza özur dilemekten sıkıldım ney o adam olur bunlar diye artık a devir kaltı bunlar son sözum dikate alsanız iyi olur he şuda var başka loncamı yok diye bilirsiniz var çok ama benim loncamdaki kişiler bilmesi gerekiyor bizim kuralarımız bu böyle kabul etiniz deye bilirsiniz bize küfur ediyorlar banada çok etiler ben guluyorum bunlara neden oldugunu anlarsınız heralde küfür edeni yasaklarsınız şikayet edersiniz aynı seyeye gelmenize gerek yok bunları iyi degerlendirin kabul etmeyen varsa allah şimdiden yolunu açık etsin saygılar sevgiler Kardeşxorhan
Ben dediğimi dedim Kardeixkadir adlı oyuncuyla aramdaki meseleye kimse karışamaz ha ben karışırım diyen varsa benim adresimde belli yerim yurdumda belli bilen biliyor Kolay gelsin
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yau Ne olUo ya ArkadaŞlaR Loncanın Bu Hale dusmesne sbeb olanların ellerı kırılsın ıns.Sılkelenın artık yeter !!!!!!!!
KARDEŞXBİLAL !!!
KARDEŞXBİLAL !!!
- Manyak43
- Salgın Koruyucusu
Herkese ii geceler 
..,::;~Kardeşxşahin~;::,..
B€Nİ BİRT€K S€N @NLADIN S€ND€ Y@NLIŞ @NL@DIN ...
..,::;~Update~;::,..
-
- Sahaf Yardımcısı
hamza uzatma ok birdaha demem birşey yapacaksan kadirin adreside beli benimkide nabalım senin adresini kendimemi guldurecem ne yapmaya çalıştıgını anlamıyorum ama loncadan ayrıldın artık işine bak ok Kardeşxorhan
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kardeş Lonca'sı Güncel Üye ve Yönetici Listesi =
Lonca Kurucu Lideri
/b]
_Kardeşxorhan_
Lonca Denetim Yöneticileri
/b]
Kardeşxkadirr/Kardeşxkadirrr & Kardeşxbilal & Kardeşxmehmetx
Lonca Alım Denetim Başkaları
/b]
Kardeşxyavuz & Kardeşxsüleyman
Güncel(Günlük - Hafalık - Aylık Oyuna Giren) Üye Listesi =
= Lonca Sınıflandırılmasında 1'nci sınıf üyeler
1:) Kardeşxserkan : 49 seviye SAVAŞÇI
2:) Kardeşxrecep : 49 seviye SAVAŞÇI
3:) Kardeşxsinan : 49 seviye SAVAŞÇI
4:) Kardeşxercan : 49 seviye SAVAŞÇI
5:) Kardeşxenes : 49 seviye SAVAŞÇI
6:) Kardeşxyavuz : 49 seviye SAVAŞÇI (Lonca Alım Denetim Başkanı)
7:) Kardeşxakın : 49 seviye BÜYÜCÜ
8:) Kardeşxzafer : 49 seviye SAVAŞÇI
9:) Kardeşxsüleyman : 49 seviye BÜYÜCÜ (Lonca Alım Denetim Başkanı)
2:) Kardeşxmehmett : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ
3:) Kardeşxfurkan : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ
4:) Kardeşxburcu : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
5:) Kardeşxmustafa : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
6:) Kardeşxşahinn : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
7:) Kardeşxşahin : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ
8:) Kardeşxyavuzz : 40 ve üstü seviye ŞİFACI
9:) Kardeşxmert : 40 ve üstü seviye ŞİFACI
10:) Kardeşxibrahim : 40 ve üstü seviye ŞİFACI
11:) Kardeşxoğuzhan : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
12:) Kardeşxmehmetx : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
13:) Kardeşxorhann : 40 ve üstü ŞİFACI
3:) Kardeşxyunus : 30/39 arası ŞİFACI
4:) Kardeşxorhannn : 30/39 arası BÜYÜCÜ
Açıklama :
Her üye 4 üncü sınıftan başlayıp 1 inci sınıfa kadar kasmak zorundadır. eğer 4'üncü sınıftan 1'inci sınıfa kadar göz doldurucu bir performans sergilediği takdirde ona herhangi bir ödül verilecektir.
1'inci sınıf üyelerin görevi =
Aramıza yeni katılan/3'üncü/2'inci sınıf üyeleri kasmaktan yükümlü kişilerdir.
2'inci sınıf üyelerinin görevi =
Çarlarını 49 lw e kesin kasmaktan yükümlü olan kişilerdir. eğer çarlarını 49 seviye yapamdan lonca adıyla bir çar açarlarsa o çarı loncadan kabul etmeyeceğiz.
3'üncü ve 4 'üncü sınıf üyelerin görevi =
Çarlarını 2'inci sınıfta olduğu gibi 49 lw e kesin olarak kasmaktan yükümlü kişilerdir bu kişilere item yardımı(kısıtlı bir şekilde abartmamak üzere) Lw lerde olan kasma zorluluğu(şifacı lw leri) gibi herhangi olaylarda 2'inci veya 1'inci sınıf üyelerden yardım esirgenmeyecektir.item yardımında ise büyücüye bilge/fevzi/azat kolye yüzük savaşçıya urban kolye yüzük şifacıya mağra şamanı/ibni sina kolye yüzük hediye edilecektir(tabiki yönetimin kararı uygun bulursa)
Her hafta bu liste güncellenecektir. Size benden bir uyarı eğer loncayı tekrar ayaklandırmak istiyorsak bir an önce çarlarınızı 45 ve üzeri seviye yapın.
Eğer loncada yeterli sayıda büyücü ve şifacı bulunursa yeşil hidra ve migrat/sığınak etkinlikleri düzenlenecektir.
Unutmayın haftada en az 3 gün süre oyunda olun ve lonca çarınızda haftada en az 4 saat oynayın.
Güncel Üye Listemiz Budur. Bu Listede Olmayan ve Loncamızdan Ayrılan Bir Oyuncunun Yapacaklarından Biz Sorumlu Değiliz. Kardeş Loncası Hiç Bir Şekilde Meshuliyet Kabul Etmeyecektir.
Lonca Kurucu Lideri
_Kardeşxorhan_
Lonca Denetim Yöneticileri
Kardeşxkadirr/Kardeşxkadirrr & Kardeşxbilal & Kardeşxmehmetx
Lonca Alım Denetim Başkaları
Kardeşxyavuz & Kardeşxsüleyman
Güncel(Günlük - Hafalık - Aylık Oyuna Giren) Üye Listesi =
= Lonca Sınıflandırılmasında 1'nci sınıf üyeler
1:) Kardeşxserkan : 49 seviye SAVAŞÇI
2:) Kardeşxrecep : 49 seviye SAVAŞÇI
3:) Kardeşxsinan : 49 seviye SAVAŞÇI
4:) Kardeşxercan : 49 seviye SAVAŞÇI
5:) Kardeşxenes : 49 seviye SAVAŞÇI
6:) Kardeşxyavuz : 49 seviye SAVAŞÇI (Lonca Alım Denetim Başkanı)
7:) Kardeşxakın : 49 seviye BÜYÜCÜ
8:) Kardeşxzafer : 49 seviye SAVAŞÇI
9:) Kardeşxsüleyman : 49 seviye BÜYÜCÜ (Lonca Alım Denetim Başkanı)
3:) Kardeşxfurkan : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ
4:) Kardeşxburcu : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
5:) Kardeşxmustafa : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
6:) Kardeşxşahinn : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
7:) Kardeşxşahin : 40 ve üstü seviye BÜYÜCÜ
8:) Kardeşxyavuzz : 40 ve üstü seviye ŞİFACI
9:) Kardeşxmert : 40 ve üstü seviye ŞİFACI
10:) Kardeşxibrahim : 40 ve üstü seviye ŞİFACI
11:) Kardeşxoğuzhan : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
12:) Kardeşxmehmetx : 40 ve üstü seviye SAVAŞÇI
13:) Kardeşxorhann : 40 ve üstü ŞİFACI
3:) Kardeşxyunus : 30/39 arası ŞİFACI
4:) Kardeşxorhannn : 30/39 arası BÜYÜCÜ
Açıklama :
Her üye 4 üncü sınıftan başlayıp 1 inci sınıfa kadar kasmak zorundadır. eğer 4'üncü sınıftan 1'inci sınıfa kadar göz doldurucu bir performans sergilediği takdirde ona herhangi bir ödül verilecektir.
1'inci sınıf üyelerin görevi =
Aramıza yeni katılan/3'üncü/2'inci sınıf üyeleri kasmaktan yükümlü kişilerdir.
2'inci sınıf üyelerinin görevi =
Çarlarını 49 lw e kesin kasmaktan yükümlü olan kişilerdir. eğer çarlarını 49 seviye yapamdan lonca adıyla bir çar açarlarsa o çarı loncadan kabul etmeyeceğiz.
3'üncü ve 4 'üncü sınıf üyelerin görevi =
Çarlarını 2'inci sınıfta olduğu gibi 49 lw e kesin olarak kasmaktan yükümlü kişilerdir bu kişilere item yardımı(kısıtlı bir şekilde abartmamak üzere) Lw lerde olan kasma zorluluğu(şifacı lw leri) gibi herhangi olaylarda 2'inci veya 1'inci sınıf üyelerden yardım esirgenmeyecektir.item yardımında ise büyücüye bilge/fevzi/azat kolye yüzük savaşçıya urban kolye yüzük şifacıya mağra şamanı/ibni sina kolye yüzük hediye edilecektir(tabiki yönetimin kararı uygun bulursa)
Her hafta bu liste güncellenecektir. Size benden bir uyarı eğer loncayı tekrar ayaklandırmak istiyorsak bir an önce çarlarınızı 45 ve üzeri seviye yapın.
Eğer loncada yeterli sayıda büyücü ve şifacı bulunursa yeşil hidra ve migrat/sığınak etkinlikleri düzenlenecektir.
Unutmayın haftada en az 3 gün süre oyunda olun ve lonca çarınızda haftada en az 4 saat oynayın.
Güncel Üye Listemiz Budur. Bu Listede Olmayan ve Loncamızdan Ayrılan Bir Oyuncunun Yapacaklarından Biz Sorumlu Değiliz. Kardeş Loncası Hiç Bir Şekilde Meshuliyet Kabul Etmeyecektir.

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- Manyak43
- Salgın Koruyucusu
yavuz orhan abi 40 lwl oldu sıralamada düzelcek
..,::;~Kardeşxşahin~;::,..
- bewory
- Cin Avcısı
- Lonca: Kardeşx
Lonca Listemiz Her Hafta Pazar Günleri Güncelleniyor.. İyi Oyunlar.
KardeşxALTINDAL
ıllıALTINDALıllı