sonxlazz yazdı:bilgin kardeşimin başına geleni duydum çok üzüldüm geçmiş olsun kardeşim sonx loncasının her daim yanınızda olduğunu bilmenizi temenni ederim iyi forum ve oyular.
saygılarımla:Abdullah ÇİÇEK
KARDEŞİM SENİN BU DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HERZAMAN YANIMIZDA VE SIZIN YANINIZDA BU OYUNDA SUREKLİ DOSTLUĞUMU YADA DOSTLUĞUNUZU HISSETTIREREK BİRLİKDE KARDEŞLEGİN VE DOSTLUGUN ÖNEMİNİ ÖN PLANA ÇIKARIYORUZ BUDA BİZİM BİRLİKDE MERANA VERDİĞİMİZ EN BÜYÜK KATKIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZİN DOSTLUĞUZ BİZİM EN BÜYÜK KARDEŞLİĞİMİZ TEŞEKKÜRLER SONXLONCASI.....
''BİR İNSANIN YAŞAMINDAN DAHA DAHA DEĞERLİ BİR ŞEYİ YOKSA,O İNSANIN YAŞAMININDA BİR DEĞERİ YOKTUR...
BİLGİ SINIRI OLMAYAN BİR DENİZDİR,BİLGİ DİLEYENSE DENİZE DALAN BİR DALGIÇDIR...
Bu oyunun ne amaçla var olduğunun farkında olan siz Hanedanx'ler tıpkı bizler gibi oyundan zevk alma ve dostluk çabasındasınız. Bu amaçlarınız doğrultusunda hareket ettiğinizi görmekte gerçekten bizleri mutlu edıyor. Daha da seviyeli bir İKV için gösterdiğiniz emek ve saygı göz ardı edilemez derecede. Her zaman yanınızda, biz Sonx'lerin var olduğunu hatırlatmak isteriz. Başarılar..
Loncamızın yönetim şeklinde değişiklik yapılmıştır. Bundan böyle Başkan ve Başkan yardımcısı yerine "YÖNETİM EKİBİ" olacaktır. Kırmızı karakter ismi yazılı üyeler lonca kararlarının alımı noktasında söz sahibidirler. Yeni sistemin hayırlı olmasını dilerim.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Loncamızın yönetim şeklinde değişiklik yapılmıştır. Bundan böyle Başkan ve Başkan yardımcısı yerine "YÖNETİM EKİBİ" olacaktır. Kırmızı karakter ismi yazılı üyeler lonca kararlarının alımı noktasında söz sahibidirler. Yeni sistemin hayırlı olmasını dilerim.