Heaa a Hata Okadar Eskı Oyuncukı Samet Ilk Geldıgınde Sırma Saclı Fılınta Gıbıydısamedsedir0606 yazdı:kizilmaskee yazdı:samedsedir06 yazdı:hahahohoho okadar isim yazmıs benı unutmus qq![]()
:arrow:
Sen sonra'dan geldın yao yuzden yazmadım ama bundan sonrakı guncellemede yazıcam adını
![]()
![]()
![]()
ben ne sonrası gülüm 4.bucuk senelık oyunucuyum eskıler benı tanırr Sor herkeze![]()
![]()
*Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*
Re: *Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- Tilsimholigan
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Eşkıya + Mahşer + Texassupporters + Tscxeşkıya tılsım açıldığı hafta ben ordaydım 
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
Tilsimholigan yazdı:Eşkıya + Mahşer + Texassupporters + Tscxeşkıya tılsım açıldığı hafta ben ordaydım
Doğru ben şahidim ordaydı
- Tilsimholigan
- Acemi Savaşçı
IsriannaRosafin yazdı:Tilsimholigan yazdı:Eşkıya + Mahşer + Texassupporters + Tscxeşkıya tılsım açıldığı hafta ben ordaydım
Doğru ben şahidim ordaydı
Eskilerdeniz demek istedim yani
-
- İskele Babası
vay be nerden nereye .. 4 sene öncesine 21 yaşındaydık şimdi olduk 25
.. uzun zaman gecti herşeyin üstesinden.. Ne eskiler eskide kaldı nede yeniler... Öle bi oyun olduki... aman salla gitsin.. boş koy gitsin.. eski ortam yok kısacası... eskiden zevk alırdık oyun oynamakdan ama şimdi ne zevkii..
item üretmek icin sabahlardık madenler arardık .. şimdi itemmi üretimide mahvettiler... herşeyin icine ettiler...
Ne güzel gül dışlar dalton dışlar conklar maglar vardı.. herkes düzerdi setini en iyi düzen ayarlayan alırdı...
Ama şimdi ölemi bi max zıngırdısı cıktı.. Önüne gelen wsci oldu..
item üretmek icin sabahlardık madenler arardık .. şimdi itemmi üretimide mahvettiler... herşeyin icine ettiler...
Ne güzel gül dışlar dalton dışlar conklar maglar vardı.. herkes düzerdi setini en iyi düzen ayarlayan alırdı...
gün gelecek ah eskiden max dizerdik usta olan kazanırdı diyecekler 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Aynen. Allah bu günleri aratmasınElitConan yazdı:gün gelecek ah eskiden max dizerdik usta olan kazanırdı diyecekler
Tabii yaşlandın abicim. Eskiden üretimler vardı doğrusun Durmuş emmim. Şimdi de var. Ama eskiden elde ettiğimizde üretimleri bir şekilde değerlendiriyorduk. Pazarlık yapıyorduk. Şimdi o eski hasar itemler çöp niteliği taşıyor. Gönül ister eskiden olduğu gibi maxlar yaratık kesme de, hasarlar ise PvP de işe yarasın. Bir de eskiden bir sakınma ile 6 kişilik grup zırhlanıyordu, sert vuruş ıska geçiyordu. Hatırlar mısınız Çılgın Meksikalı'yı :?: :roll:XxSIRRAGExX yazdı:vay be nerden nereye .. 4 sene öncesine 21 yaşındaydık şimdi olduk 25.. uzun zaman gecti herşeyin üstesinden.. Ne eskiler eskide kaldı nede yeniler... Öle bi oyun olduki... aman salla gitsin.. boş koy gitsin.. eski ortam yok kısacası... eskiden zevk alırdık oyun oynamakdan ama şimdi ne zevkii..
Özledim. :|

aLpoS
xScHooLBoyx
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Nemesis
RuTkaYx yazdı:Aynen. Allah bu günleri aratmasınElitConan yazdı:gün gelecek ah eskiden max dizerdik usta olan kazanırdı diyecekler![]()
Tabii yaşlandın abicim. Eskiden üretimler vardı doğrusun Durmuş emmim. Şimdi de var. Ama eskiden elde ettiğimizde üretimleri bir şekilde değerlendiriyorduk. Pazarlık yapıyorduk. Şimdi o eski hasar itemler çöp niteliği taşıyor. Gönül ister eskiden olduğu gibi maxlar yaratık kesme de, hasarlar ise PvP de işe yarasın. Bir de eskiden bir sakınma ile 6 kişilik grup zırhlanıyordu, sert vuruş ıska geçiyordu. Hatırlar mısınız Çılgın Meksikalı'yı :?: :roll:XxSIRRAGExX yazdı:vay be nerden nereye .. 4 sene öncesine 21 yaşındaydık şimdi olduk 25.. uzun zaman gecti herşeyin üstesinden.. Ne eskiler eskide kaldı nede yeniler... Öle bi oyun olduki... aman salla gitsin.. boş koy gitsin.. eski ortam yok kısacası... eskiden zevk alırdık oyun oynamakdan ama şimdi ne zevkii..
Özledim. :|
Ağlayacağım kanka yapma

-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Tılsım'a 2011 yılının ilk aylarında atım atsam da Eminönü ve Teşkilatta oyunu başladığı serüvenden beri takip eden oynayan birisiydim. Sakınma ile ofansif dövüş ayrımı oyuncular tarafından en çok eleştirilen ve en kötü bir güncellemeydi. He birde zeka,beceri,güç puanlarını eskiden biz dağıtıyorduk onun kalkması da cidden monotonlaştığımızın göstergesiydi. Hele şimdi savaşçılar vs atacak, ikiside full Bıçak Sırtı yüzükler desen Işık Hanım Gözlükte m2,5 hedef mavi olur mor olur..Yani aynı savaşçıyı klonlamışlar birbirleriyle vs atıyorlar gibi.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Ahh ahh ne günlerdi? :roll:Vampyroteuthis yazdı:Ağlayacağım kanka yapma![]()

aLpoS
xScHooLBoyx