*Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: *Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*

Mesaj gönderen walker85 »

samedsedir0606 yazdı:
kizilmaskee yazdı:
samedsedir06 yazdı:hahahohoho okadar isim yazmıs benı unutmus qq :D :D :arrow:

Sen sonra'dan geldın ya :) o yuzden yazmadım ama bundan sonrakı guncellemede yazıcam adını :D :D :D :D

ben ne sonrası gülüm 4.bucuk senelık oyunucuyum eskıler benı tanırr Sor herkeze :D :D
Heaa a Hata Okadar Eskı Oyuncukı Samet Ilk Geldıgınde Sırma Saclı Fılınta Gıbıydı :D oynaya oynaya sac fılan kalmadı kel oldugu :P
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
Tilsimholigan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tilsimholigan »

Eşkıya + Mahşer + Texassupporters + Tscxeşkıya tılsım açıldığı hafta ben ordaydım :)
Bütün bunları öğrendim ve artık geri dönüşü yok.
Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluk tu .,,

Resim Resim

Tek Aşk BursaSpor
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Tilsimholigan yazdı:Eşkıya + Mahşer + Texassupporters + Tscxeşkıya tılsım açıldığı hafta ben ordaydım :)

Doğru ben şahidim ordaydı 8-)
Resim
Kullanıcı avatarı
Tilsimholigan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Tilsimholigan »

IsriannaRosafin yazdı:
Tilsimholigan yazdı:Eşkıya + Mahşer + Texassupporters + Tscxeşkıya tılsım açıldığı hafta ben ordaydım :)

Doğru ben şahidim ordaydı 8-)

Eskilerdeniz demek istedim yani :)
Bütün bunları öğrendim ve artık geri dönüşü yok.
Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluk tu .,,

Resim Resim

Tek Aşk BursaSpor
XxSIRRAGExX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxSIRRAGExX »

vay be nerden nereye .. 4 sene öncesine 21 yaşındaydık şimdi olduk 25 :).. uzun zaman gecti herşeyin üstesinden.. Ne eskiler eskide kaldı nede yeniler... Öle bi oyun olduki... aman salla gitsin.. boş koy gitsin.. eski ortam yok kısacası... eskiden zevk alırdık oyun oynamakdan ama şimdi ne zevkii..

item üretmek icin sabahlardık madenler arardık .. şimdi itemmi üretimide mahvettiler... herşeyin icine ettiler...
Ne güzel gül dışlar dalton dışlar conklar maglar vardı.. herkes düzerdi setini en iyi düzen ayarlayan alırdı...
Ama şimdi ölemi bi max zıngırdısı cıktı.. Önüne gelen wsci oldu.. :)
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

gün gelecek ah eskiden max dizerdik usta olan kazanırdı diyecekler :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

ElitConan yazdı:gün gelecek ah eskiden max dizerdik usta olan kazanırdı diyecekler :)
Aynen. Allah bu günleri aratmasın ;)
XxSIRRAGExX yazdı:vay be nerden nereye .. 4 sene öncesine 21 yaşındaydık şimdi olduk 25 :).. uzun zaman gecti herşeyin üstesinden.. Ne eskiler eskide kaldı nede yeniler... Öle bi oyun olduki... aman salla gitsin.. boş koy gitsin.. eski ortam yok kısacası... eskiden zevk alırdık oyun oynamakdan ama şimdi ne zevkii..

item üretmek icin sabahlardık madenler arardık .. şimdi itemmi üretimide mahvettiler... herşeyin icine ettiler...
Ne güzel gül dışlar dalton dışlar conklar maglar vardı.. herkes düzerdi setini en iyi düzen ayarlayan alırdı...
Tabii yaşlandın abicim. Eskiden üretimler vardı doğrusun Durmuş emmim. Şimdi de var. Ama eskiden elde ettiğimizde üretimleri bir şekilde değerlendiriyorduk. Pazarlık yapıyorduk. Şimdi o eski hasar itemler çöp niteliği taşıyor. Gönül ister eskiden olduğu gibi maxlar yaratık kesme de, hasarlar ise PvP de işe yarasın. Bir de eskiden bir sakınma ile 6 kişilik grup zırhlanıyordu, sert vuruş ıska geçiyordu. Hatırlar mısınız Çılgın Meksikalı'yı :?: :roll:

Özledim. :|
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
Vampyroteuthis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen Vampyroteuthis »

RuTkaYx yazdı:
ElitConan yazdı:gün gelecek ah eskiden max dizerdik usta olan kazanırdı diyecekler :)
Aynen. Allah bu günleri aratmasın ;)
XxSIRRAGExX yazdı:vay be nerden nereye .. 4 sene öncesine 21 yaşındaydık şimdi olduk 25 :).. uzun zaman gecti herşeyin üstesinden.. Ne eskiler eskide kaldı nede yeniler... Öle bi oyun olduki... aman salla gitsin.. boş koy gitsin.. eski ortam yok kısacası... eskiden zevk alırdık oyun oynamakdan ama şimdi ne zevkii..

Tabii yaşlandın abicim. Eskiden üretimler vardı doğrusun Durmuş emmim. Şimdi de var. Ama eskiden elde ettiğimizde üretimleri bir şekilde değerlendiriyorduk. Pazarlık yapıyorduk. Şimdi o eski hasar itemler çöp niteliği taşıyor. Gönül ister eskiden olduğu gibi maxlar yaratık kesme de, hasarlar ise PvP de işe yarasın. Bir de eskiden bir sakınma ile 6 kişilik grup zırhlanıyordu, sert vuruş ıska geçiyordu. Hatırlar mısınız Çılgın Meksikalı'yı :?: :roll:

Özledim. :|

Ağlayacağım kanka yapma :cry: :cry:
Resim

Resim
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Tılsım'a 2011 yılının ilk aylarında atım atsam da Eminönü ve Teşkilatta oyunu başladığı serüvenden beri takip eden oynayan birisiydim. Sakınma ile ofansif dövüş ayrımı oyuncular tarafından en çok eleştirilen ve en kötü bir güncellemeydi. He birde zeka,beceri,güç puanlarını eskiden biz dağıtıyorduk onun kalkması da cidden monotonlaştığımızın göstergesiydi. Hele şimdi savaşçılar vs atacak, ikiside full Bıçak Sırtı yüzükler desen Işık Hanım Gözlükte m2,5 hedef mavi olur mor olur..Yani aynı savaşçıyı klonlamışlar birbirleriyle vs atıyorlar gibi. :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Vampyroteuthis yazdı:Ağlayacağım kanka yapma :cry: :cry: