LA herkesi eklionuz abi hiç biriniz tanımıonuz mu beni Pardox diemionuz mu Grkmgaziden eskiyim ben Ceronimodan iyiyim bu listelerde bi çok kişiyi ezebiliyorum
ByPaRDoX yazdı:LA herkesi eklionuz abi hiç biriniz tanımıonuz mu beni Pardox diemionuz mu Grkmgaziden eskiyim ben Ceronimodan iyiyim bu listelerde bi çok kişiyi ezebiliyorum
önemli olan ne kadar eski oldugun veya ne kadar cok tanındıgın degil... Millet seni nasıl tanıyor onemli olan bu!
ByPaRDoX yazdı:LA herkesi eklionuz abi hiç biriniz tanımıonuz mu beni Pardox diemionuz mu Grkmgaziden eskiyim ben Ceronimodan iyiyim bu listelerde bi çok kişiyi ezebiliyorum
Ben Bişey Duymuştum Doğruluğunu söyledikten sonra siz karar verirsiniz ;
Bana biri dediki kendini öven insan hiç bişeydir, eğer işinde iyiyse normal hayatı berbattır, eğer normal hayatı iyiyse işinde berbattır, kendini öven insanın eksiklikleri vardır ve bu eksiklikleri kapatmak için kendini över...
Bu liste ws de kendini kanıtlamışlar için değil veya oyunda herkezi kesiyo biçiyo diye değil oyunda kendini göstermiş olanlarda değil sadece hazırlayan arkadaşlarımız kendilerine yakın buldukları kişileri yazmışlar
Biz Gönüllere feti Etmişiz bir kere.
Bİr yazıya aldanacak bir yazı ile Yücelecek İnsanlar degiliz.
Oyunda herkes benim İcin En dir GÖnlümde tabiki iyisiyle kötüsüyle.