sana tavsiyem uğraşma benle gider ayak tatsızlık yaşamayalım
o gider ayak hep geriye çalışıyo nedense
mutlu olursun belki haftaya gidiyorum bikaç hafta yokum
bi kaç haftaya siteyi unutursun belki hiç dönmezsin
çok mutlu oldum inanamazsın komik olduğunu söylemişsin
yalandan kim ölmüş...
espiriden anlayana komik ama sen küfür etmeden şaka yapamadığın için anlayamazsın ergenlik dönemindesin herhalde bnmde başımdan geçdi hemde annemi kaybettim snn yaşlarındayken 4-5 ay odadan çıkmadığımı bilirim ama kızgınlığımı içimdekileri dışarıya küfür şeklinde yöneltmedim bence sende denemelisin bunu küfür ederek bi yere varamazsın
Karasis 20 şubata kadr ceza almış kıymamam forumda yeni hespa açmak baya zor geliyo beyfendinin paşa keyfine idiaya girne var mı iki güne yeni hesapla foruma girer o forumsuz yapamz öyle bir bağlanmış foruma=)
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
20 nŞubata kadr ceza almış okusana bi sen yazdım ieltiyi üstte=))
Ahmed Hamdi TANPINAR