Teşkilat'tan Yılbaşı Çekilişi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Teşkilat'tan Yılbaşı Çekilişi
...................................................................................................................................................
- UucandepiIk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Ne zaman belli olacak
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . !
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Bugün içerisinde belli olur, çekiliş tarihi olarak 1 ocak verilmiş..UucandepiIk yazdı:Ne zaman belli olacak
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
UucandepiIk yazdı:Ne zaman belli olacak
- [color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Çekiliş yılbaşından sonra yapılacak olup, kazanan yeni yılın ilk haftası içerisinde açıklanacaktır.
2009-2013
neye gore verilecek tabiki GMlerin yakın olduğu isimler vardır onlara verirler zaten nasıl kendılerine yakın isimlerle zamanında grup bölgelerine girdilerse onlara item dağıttılarsa bu ödülüde sana bana verecek halleri yok sayın GMler yine sevdiklerine dağıtacak 
Arkadaşlar yılbaşı çekilişi sonuçları forumdan mı? verilecek oyundan mı verilecek?
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba ReisS,ReisS yazdı:Arkadaşlar yılbaşı çekilişi sonuçları forumdan mı? verilecek oyundan mı verilecek?
Çekiliş sonuçları forum üzerinden yayınlanacaktır.
Bilginize.

Teşekkür Ederim Bu arada Ben PesimistxReisS bu carımla girdim çekilişe eğer sahte hesapla yaparlarsa lütfen vermeyiniz tabi o kadar kişi arasnda kazanırsam:)
Peki saat kaç gibi açıklanacak söyleyebilir misiniz o saate göre ayarlimoyunu silmiştim power'in fanı yanmısta o saate göre kendimi ayarlayabilirim
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tekrar merhaba,ReisS yazdı:Peki saat kaç gibi açıklanacak söyleyebilir misiniz o saate göre ayarlimoyunu silmiştim power'in fanı yanmısta o saate göre kendimi ayarlayabilirim
Maalesef çekiliş sonuçları için kesin bir zaman dilimi verememekteyiz.
İyi forumlar.