Tebrik ederim canım kardeşim Bu Topraklar ıcınde yasayan herkez Türk'tür ama bizi Yaratan tektir.Nıce kürt gördüm abdestlı namazlı nıce turk gordum emosuz olmaz ; önemlı olan burda din ve imandır.Onlarda bu olmayınca ve acıma duygusu olmayınca cana kıyma zevkı oldukca korkmasınlar bu vatan bolunmez :! Bir gider 1ooo gelir..Saygılarımla.KuTSaLGeNc yazdı:Şehit Analarımıza Baş Sağlıgı Ve Sabır, Şehitlerimize Rahmet Diliyorum...
Ben Türk olmak için dilekçe yazmadım;
sen Kürt olmak için torpil aramadın.
Türk ana-babayı ben seçmedim,
Kürt ana-babayı sen tercih etmedin.
Hepimiz aynı toprağın çamurundan olduk.
Kürt olmak veya Türk olmak insana bir özellik kazandırmaz.
Kayseri'de üç çocuğu katleden Türk ne kadar şerefsizse!!!,
Silopi'de karısını öldüren Kürtte o kadar şerefsizdir!!!
İnşallah yakında hepimiz uyanırız da
bu birbirinden ayrılmaya çalışılan parmaklar
sıkı bir yumruğa dönüşür..!!!!
ÜstünLük diLde ırkda millette değil Takvada'dır
ne çabuk unuttunuz ??.....
NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
HAKKARİ DE HAİN SALDIRI
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İnception
Re: HAKKARİ DE HAİN SALDIRI
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: İnception
Selamün aleyküm.
24 şehit verdik , ondan bir gün önce 8 şehit , her geçen günlerde bu acı tazeleniyor.
Reel de duyarlılığımızı ve tepkimizi dile getirdik Türkiye'nin dört bir yanın da.
Bulunduğumuz sanal ortamda da tepki ve duyarlılığımızı göstermeliyiz arkadaşlar.
Her sunucu da aynı gün ve saatte , bir yürüyüş tertip edelim.
Bu yürüyüşleri video ya çekelim ve birleştirip tüm paylaşım kanallarında yayınlayalım.
Akıllı Tv , Dailymotion , Youtube v.b bu gibi kanallarda yayınlıyalım.
Bir Türk Oyunu olan İkv de duyarlılığımızı bu şekilde gösterelim.
Yürüyüşü düzenliyecek kişi ve kişilere msn imi veriyorum.
Burdan tarih ve saati konuşarak programlı bir şekil de aynı anda tüm ikv pkk ya olan tepkimizi şehitlerimize , yaralanan tüm güvenlik görevlilerine ve ocaklarına ateş düşen , bağırlarına taş basan , VATAN SAĞOLSUN diyen tüm ana babalara duyarlılığımız bu şekilde gösterelim.
MSN:
alpaykan@hotmail.com
Bu işi bozmaya çalışacaklara aldırmadan istediğimiz amaca ulaşalım lütfen arkadaşlar.
Desteklerinizi bekliyorum TÜM İKV .....
24 şehit verdik , ondan bir gün önce 8 şehit , her geçen günlerde bu acı tazeleniyor.
Reel de duyarlılığımızı ve tepkimizi dile getirdik Türkiye'nin dört bir yanın da.
Bulunduğumuz sanal ortamda da tepki ve duyarlılığımızı göstermeliyiz arkadaşlar.
Her sunucu da aynı gün ve saatte , bir yürüyüş tertip edelim.
Bu yürüyüşleri video ya çekelim ve birleştirip tüm paylaşım kanallarında yayınlayalım.
Akıllı Tv , Dailymotion , Youtube v.b bu gibi kanallarda yayınlıyalım.
Bir Türk Oyunu olan İkv de duyarlılığımızı bu şekilde gösterelim.
Yürüyüşü düzenliyecek kişi ve kişilere msn imi veriyorum.
Burdan tarih ve saati konuşarak programlı bir şekil de aynı anda tüm ikv pkk ya olan tepkimizi şehitlerimize , yaralanan tüm güvenlik görevlilerine ve ocaklarına ateş düşen , bağırlarına taş basan , VATAN SAĞOLSUN diyen tüm ana babalara duyarlılığımız bu şekilde gösterelim.
MSN:
alpaykan@hotmail.com
Bu işi bozmaya çalışacaklara aldırmadan istediğimiz amaca ulaşalım lütfen arkadaşlar.
Desteklerinizi bekliyorum TÜM İKV .....
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bundan önce sayıları binlerle ifade edilen ve şimdi de en son sayıları 26 olarak açıklanan şehitlertimize Yüce Allah'tan(c.c.) rahmet ,kederli ailelerine ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyorum.
Acımız çok büyük evet ama Türk milleti de büyük!Bu olayların son bulmasını,artık anaların bir damla dahi gözyaşının akmamasını,20 yaşında,daha hayatının baharını bile yaşamamış olan fidanlarımızın toprağa girmemesini tüm insanlık duygusu taşıyan herkesin ortak olarak istediği bir şey.Bunun için gerek siyaset adamlarına,gerekse ordumuza,sivil toplum kuruluşlarına ve en önemlisi de Annelerimize çok büyük görev düşüyor.
Bunun dışında herşey söylenebilir.Siyasetteki eksiklikten,sınır karakollarımızın ve sınırlarımızın güvenlik zaafiyetinden ve hatta içimizde suret-i haktan görünen hainlerden ....Demek oluyorki bu sorun sadece siyasetin ,sadece a,b,c, partilerinin ,sadece Türk'ün ,sadece Kürd'ün ya da diğer etnik grupların,sadece ordunun meselesi değil ,topyekün Türkiyenin ve dahasıda tüm insanlığın meselesidir.Bize düşen ,Şehitlerimizin arkasından hayır dua edip rahmet dilemek.Bize düşen o fidanların şefaatlerine talip olup allah'tan talep etmek.Bize düşen ,bu bayrağa,bu millete bu dine inanmış,uğrunda gözünü bile kırpmadan canını verecek vatan evlatlarının aynı duygularıyla donanmış yöneticiler dilemek.
Terörü ve teröristi şiddetle lanetliyoruz.Allah (c.c.)'ndan hepsinin o pis emellerini ,bu millete kurdukları bölücülükü tuzaklarını başlarına geçirmesini ,kahr-u perişan etmesini niyaz ediyoruz."Herkesin bir planı varsa Allah'ın da (c.c.) bir planı var" ayet-i kerimesini hatırlatıyor,tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet,kederli ailelerine ve tüm Türk mlletine baş sağlığı dileklerimi yineliyorum.Allah şefaatlerine bizleri de nail eylesin.Amin.
Acımız çok büyük evet ama Türk milleti de büyük!Bu olayların son bulmasını,artık anaların bir damla dahi gözyaşının akmamasını,20 yaşında,daha hayatının baharını bile yaşamamış olan fidanlarımızın toprağa girmemesini tüm insanlık duygusu taşıyan herkesin ortak olarak istediği bir şey.Bunun için gerek siyaset adamlarına,gerekse ordumuza,sivil toplum kuruluşlarına ve en önemlisi de Annelerimize çok büyük görev düşüyor.
Bunun dışında herşey söylenebilir.Siyasetteki eksiklikten,sınır karakollarımızın ve sınırlarımızın güvenlik zaafiyetinden ve hatta içimizde suret-i haktan görünen hainlerden ....Demek oluyorki bu sorun sadece siyasetin ,sadece a,b,c, partilerinin ,sadece Türk'ün ,sadece Kürd'ün ya da diğer etnik grupların,sadece ordunun meselesi değil ,topyekün Türkiyenin ve dahasıda tüm insanlığın meselesidir.Bize düşen ,Şehitlerimizin arkasından hayır dua edip rahmet dilemek.Bize düşen o fidanların şefaatlerine talip olup allah'tan talep etmek.Bize düşen ,bu bayrağa,bu millete bu dine inanmış,uğrunda gözünü bile kırpmadan canını verecek vatan evlatlarının aynı duygularıyla donanmış yöneticiler dilemek.
Terörü ve teröristi şiddetle lanetliyoruz.Allah (c.c.)'ndan hepsinin o pis emellerini ,bu millete kurdukları bölücülükü tuzaklarını başlarına geçirmesini ,kahr-u perişan etmesini niyaz ediyoruz."Herkesin bir planı varsa Allah'ın da (c.c.) bir planı var" ayet-i kerimesini hatırlatıyor,tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet,kederli ailelerine ve tüm Türk mlletine baş sağlığı dileklerimi yineliyorum.Allah şefaatlerine bizleri de nail eylesin.Amin.
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Oyunu bir kenara koyup ŞEHİD'LERİMİZE RAHMET DİLEYELİM...
Tertip yazdı:
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
- HuNxLuCaGo
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Süresiz ban yememin sebebi sadece hükümetin yetersiz kaldığını söylememden kaynaklıdır. Akla bin bir türlü şey geliyor. Şehitlerimize tekrardan Allahtan rahmet , yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı diliyorum :roll:Lucagox yazdı:[İçerik Düzenlendi]
Forum Hesabınız Süresiz Kapatıldı.
İbram
İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim.
Albert Einstein
Albert Einstein
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
SON DAKİKA..
Siirt'in Pervari İlçesi Doğanköy kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Şehit olan askerimize Allah'tan rahmet 3 yaralı olan askerimize de acil şifalar dilerim.
Siirt'in Pervari İlçesi Doğanköy kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Şehit olan askerimize Allah'tan rahmet 3 yaralı olan askerimize de acil şifalar dilerim.
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE! İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE. DUY ULAN SOYSUZ...
"Ne Mutlu Türküm Diyene"...!
"Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez"...!
"Ne Mutlu Türküm Diyene"...!
"Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez"...!
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü

ALLAH'TAN DİLERİMKİ BİZİM ÇEKTİĞİMİZ ACILARI O #@!? PKK ÜYELERİNE TATTIRSIN ALLAHTAN DİLERİMKİ BİR ANANIN YÜREĞİ YANDIĞI KADAR ONLARIN YÜREĞİNİ YAKSIN ALLAHTAN DİLERİMKİ BENİM 20 YAŞINDAKİ ASKERİM KADAR ŞEREFLİ OLSUN ALLAHTAN DİLERİMKİ DÜŞMANIN BİLE ŞEREFLİSİ OLSUN ALLAHTAN DİLERİMKİ TÜRKİYE ADALETLİ OLSUN FAKİRLER ÖLMESİN ZENGİNLER ÇOŞMASIN LANET GELSİN..!
Long live the Revolutionaries
Long live the Turks
Long live the poor
Long live the Peace
Turk who says what happy
Long live the Turks
Long live the poor
Long live the Peace
Turk who says what happy