Merhaba, İyi akşamlar.
Uzun süredir oyunu oynamıyorum fakat fatih abimin isteğiyle oyuna dönmüş bulunuyorum kendisinin yeğeniyim.Lonca Hayırlı olsun.Okuldan fırsat buldukça oyunda olacağım. Şuan yeni karakter açmayı düşünmüyorum fatih abimin çarlarını kullanacağım. İlerleyen zamanlarda Bir karakter açacağım. Kendisinin haberi var sizede belki söylemiştir.Bu arada adım mustafa bide adımı listeye YiğitlerULUIŞIK şeklinde eklerseniz sevinirim.
İyi Akşamlar..
|| YİĞİTLER LONCASI ||
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||

YiğitlerULUIŞIK
Hoşgeldin aramıza mustoUluIsIk yazdı:Merhaba, İyi akşamlar.
Uzun süredir oyunu oynamıyorum fakat fatih abimin isteğiyle oyuna dönmüş bulunuyorum kendisinin yeğeniyim.Lonca Hayırlı olsun.Okuldan fırsat buldukça oyunda olacağım. Şuan yeni karakter açmayı düşünmüyorum fatih abimin çarlarını kullanacağım. İlerleyen zamanlarda Bir karakter açacağım. Kendisinin haberi var sizede belki söylemiştir.Bu arada adım mustafa bide adımı listeye YiğitlerULUIŞIK şeklinde eklerseniz sevinirim.
İyi Akşamlar..
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Selamünaleyküm Alpaslan Ağbey'im Loncanız Hayırlara Vesile Olsun İnşallah Kodronuz Hakikaten Sağlam İnşallah İyi Yerlere Gelirsiniz..
Saygılarımla
Alparslan
Saygılarımla
Alparslan
snigers yazdı:Öncelikle sunucumuza sonra tüm ikv ye hayırlı olsun.
İyi dileklerini ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
YiğitlerŞİFA
Hemen İsmi Değiştirmişin

ee öle oldu ASCIIDoylaion yazdı:snigers yazdı:Öncelikle sunucumuza sonra tüm ikv ye hayırlı olsun.
İyi dileklerini ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
YiğitlerŞİFA
Hemen İsmi Değiştirmişin
alicm daha isim değiştirilecek büyücüm de var hade beni ugrastitma isteymmmm
telefondan yaziyom
Yazmasida biraz zor oluyo:)
Merhaba yeğenim , geliceğinden haberim vardı , hoş geldin sefalar getirdin.UluIsIk yazdı:Merhaba, İyi akşamlar.
İyi Akşamlar..
Ben Alpaslan , ama tüm Tılsım Alp der bana , hangisi kolayına gelicekse öyle hitab edebilirsin.
Mustafa yiğenim , çar konusunda sıkıntı yaşamazsın , Fatih'in çarlarından sıkıldın mı , benim istediğin çara girebilirsin
Listede adın olmalı o yüzden sana oğlumun çarını hediye edebilirim , gerçi 38 lvl ama , kasarız hemen seni.
ve listeye YiğitlerEFE diyerek ekleriz istersen.
Tekrardan hoş geldin yiğenim....
Gençler , bi ara tolanalım .
Görüşmek üzre...
Aleyküm selam.xtengiz yazdı:Selamünaleyküm Alpaslan Ağbey'im Loncanız Hayırlara Vesile Olsun İnşallah Kodronuz Hakikaten Sağlam İnşallah İyi Yerlere Gelirsiniz..
Saygılarımla
Alparslan
Alparslan kardeşim , sağol varol .Güzel ve içten dileklerin için gönülden teşekkürler...
Musti hoşgeldin.UluIsIk yazdı:Merhaba, İyi akşamlar.
İyi Akşamlar..
Alp abi, bu buluşma işlerinde tarih, saat ver ona göre damlayalım diğer türlü hep aksar valla.
Hüseyin sen de hoşgeldin geç oldu ama.
Bir de herkes bana bi ismini/soyismini, bir şifacı, bir büyücü, bir savaşçı karakterini yazıp yollarsa (ÖM ile) çok memnun olurum. Gerçi hepinizin ismi belli de soyisimler bi de karakter isimleri/sınıfları mühim.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Siz lodos muydunuz ? Ben hayırlı olsun dileklerimi geri alıyorum. Kelinizle oturun çay için.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Hüseyin sen de hoşgeldin geç oldu ama.
İlk ismini değiştirmen de dikkat çekici vallahi helal olsun. 
Yasin ilk ısım değiştirişim deıl şifanın ısmını daha 2 hafta once deıstırdım 2 hafta snra tekrar değişti yanı ilk ısım değistirmem deıl
Yasin ilk ısım değiştirişim deıl şifanın ısmını daha 2 hafta once deıstırdım 2 hafta snra tekrar değişti yanı ilk ısım değistirmem deıl