|| YİĞİTLER LONCASI ||

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
UluIsIk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: || YİĞİTLER LONCASI ||

Mesaj gönderen UluIsIk »

Merhaba, İyi akşamlar.

Uzun süredir oyunu oynamıyorum fakat fatih abimin isteğiyle oyuna dönmüş bulunuyorum kendisinin yeğeniyim.Lonca Hayırlı olsun.Okuldan fırsat buldukça oyunda olacağım. Şuan yeni karakter açmayı düşünmüyorum fatih abimin çarlarını kullanacağım. İlerleyen zamanlarda Bir karakter açacağım. Kendisinin haberi var sizede belki söylemiştir.Bu arada adım mustafa bide adımı listeye YiğitlerULUIŞIK şeklinde eklerseniz sevinirim.

İyi Akşamlar..
Resim

YiğitlerULUIŞIK
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

UluIsIk yazdı:Merhaba, İyi akşamlar.

Uzun süredir oyunu oynamıyorum fakat fatih abimin isteğiyle oyuna dönmüş bulunuyorum kendisinin yeğeniyim.Lonca Hayırlı olsun.Okuldan fırsat buldukça oyunda olacağım. Şuan yeni karakter açmayı düşünmüyorum fatih abimin çarlarını kullanacağım. İlerleyen zamanlarda Bir karakter açacağım. Kendisinin haberi var sizede belki söylemiştir.Bu arada adım mustafa bide adımı listeye YiğitlerULUIŞIK şeklinde eklerseniz sevinirim.

İyi Akşamlar..
Hoşgeldin aramıza musto :)
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen xtengiz »

Selamünaleyküm Alpaslan Ağbey'im Loncanız Hayırlara Vesile Olsun İnşallah Kodronuz Hakikaten Sağlam İnşallah İyi Yerlere Gelirsiniz..

Saygılarımla
Alparslan
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Doylaion »

snigers yazdı:Öncelikle sunucumuza sonra tüm ikv ye hayırlı olsun.
İyi dileklerini ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler.

YiğitlerŞİFA

Hemen İsmi Değiştirmişin :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
snigers
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snigers »

Doylaion yazdı:
snigers yazdı:Öncelikle sunucumuza sonra tüm ikv ye hayırlı olsun.
İyi dileklerini ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler.

YiğitlerŞİFA

Hemen İsmi Değiştirmişin :D
ee öle oldu ASCII

alicm daha isim değiştirilecek büyücüm de var hade beni ugrastitma isteymmmm
telefondan yaziyom
Yazmasida biraz zor oluyo:)
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

İyi Akşamlar..
Merhaba yeğenim , geliceğinden haberim vardı , hoş geldin sefalar getirdin.
Ben Alpaslan , ama tüm Tılsım Alp der bana , hangisi kolayına gelicekse öyle hitab edebilirsin.

Mustafa yiğenim , çar konusunda sıkıntı yaşamazsın , Fatih'in çarlarından sıkıldın mı , benim istediğin çara girebilirsin :)
Listede adın olmalı o yüzden sana oğlumun çarını hediye edebilirim , gerçi 38 lvl ama , kasarız hemen seni.

ve listeye YiğitlerEFE diyerek ekleriz istersen.

Tekrardan hoş geldin yiğenim....

Gençler , bi ara tolanalım .
Görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

xtengiz yazdı:
Selamünaleyküm Alpaslan Ağbey'im Loncanız Hayırlara Vesile Olsun İnşallah Kodronuz Hakikaten Sağlam İnşallah İyi Yerlere Gelirsiniz..

Saygılarımla
Alparslan
Aleyküm selam.
Alparslan kardeşim , sağol varol .Güzel ve içten dileklerin için gönülden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

İyi Akşamlar..
Musti hoşgeldin. :D Sana ilk Musti dedim bundan sonraki yaşamında benden Mustafa dememi bekleme. :D Çok sevdiğim dayımla adaşsınız inanıyorum seni de çok severim nede olsa Foticiğimin yeğenisin. :) Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin.

Alp abi, bu buluşma işlerinde tarih, saat ver ona göre damlayalım diğer türlü hep aksar valla. :) Ben bi traş olmaya gideyimde şimdi, akşama kadar buralardayım saat 15'ten sonra.

Hüseyin sen de hoşgeldin geç oldu ama. :) İlk ismini değiştirmen de dikkat çekici vallahi helal olsun. :D

Bir de herkes bana bi ismini/soyismini, bir şifacı, bir büyücü, bir savaşçı karakterini yazıp yollarsa (ÖM ile) çok memnun olurum. Gerçi hepinizin ismi belli de soyisimler bi de karakter isimleri/sınıfları mühim. :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Siz lodos muydunuz ? Ben hayırlı olsun dileklerimi geri alıyorum. Kelinizle oturun çay için.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
snigers
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snigers »

Hüseyin sen de hoşgeldin geç oldu ama. :) İlk ismini değiştirmen de dikkat çekici vallahi helal olsun. :D

Yasin ilk ısım değiştirişim deıl şifanın ısmını daha 2 hafta once deıstırdım 2 hafta snra tekrar değişti yanı ilk ısım değistirmem deıl :)
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön