YÖNETİMDEN İSTEKLERİMİZ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: YÖNETİMDEN İSTEKLERİMİZ

Mesaj gönderen 9zaza »

Bence Oyunda Küçük Bir Bisiklet Olabilir Parayla Alalım hem oyunun coğrafyasına uyar (Normal İlerleme Hızını %75 arttırabilir Bankaya Para Koymak olabilir çünkü Birisiyle savaşçtığımızda weya hep öldüğümüz bi alandaysak paraya bankaya koyalımki para gitmesın (Hastane Masraflarına, Allah Diriltir =)) Ondan Sonra Pazar kurma olabilir Pazar lar Domuzun önü Halime teyzenin orası ve Demirci Dilek'in orda 3 tane yerde kurulabilsin İstediğimiz Eşyayı Koyalım Yanına Para Yazalım Felan Aynen OkO lardan yaptığım alışverişler gibi diyelim bi ceketi 3000 Lira koydu biz almak istersek o alışveriş penceresinden kendı penceremezie sürükleyelım para yeterse alalım yetmezse Yeterli Paranız Yok desin :D Başka Daha çok maden Çeşitliliği olsun Oyuna Bilezik Gelsin (Eldivenin Alt kısmına Bir Boşluk daha yapılabilir) Maden olarak Karahindiba,Hamsi(Bu şaka idi xD),Volfram(Tungstenin 4 cü maddesi olabilir) 4 demişken madenler 4 halde bulunabilir (Osmiridyum,Osmiyum,İridyum,Saf İridyumxD)BAŞKA BİR ŞEY İSE ARTIK GÖREVLERDE 187 + 8600 VERSINLER HEP YÜCELEN HALİT VERILDIĞI İÇİN YÜCEL HALİT SET 187 ARD SETLE EŞİT OLCAK NERDEYSE GRUP BÖLGELRİNDEN VERILEN ELDİVEN BÜYÜK SAHRA ARDENNELER OLABİLİR AYRICA SAVAŞÇILARA SÜPÜRME VURUŞU YERİNE DAHA GÜZEL Bİ HASAR VEREN YETENEK YAPILABİLİR NERDEYSE KİMSE VERMIYOR YETENEĞE YETENEK KİŞİYİ DONDURMAYA YÖNELİK OLABİLİR HEM HASAR VERIP HEM BAŞINI DÖNDÜREBİLİR BÜYÜCÜLERE İSE MEKANIK OLMAYAN BİR HIZLANDIRMA YETENEĞİ OLABİLİR (ALTINDAN IŞIK ÇIKSIN İŞTE VE GİDİŞERİ DEPAR GİBİ AMA 10 PUANDA %50 15 TE %100 ARTIŞ OLABİLİR) ŞİFACILARA İŞE GÖK GÜRÜLTÜSÜ GİBİ HASAR VEREN BİR YETENEK OLABİLİR (DÜŞÜNSENİZE ŞİFACI KUDRET BASMA YETENEĞİ OLUYOMUŞ KUDRET BASMA İÇİN KUDRET HARCIO :D)
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BybekoLy »

Domestos yazdı:konuyu yanlışlıkla bitmeden gönderdim.Durum şöyle diyorum ki yönetimden beklentilerimizi yazıp fikir oluşturalım belki sesimizi duyan birileri olurda ikv süper marionun az gelişmiş hali olmaktan çıkar.bizim aklımıza gelenler şöyle.

1-MERANA KASA KOYULSUN
2-MERANA İŞPORTA KONULSUN
3-KASAYA ŞİFRE İLE GİRELİM(CAR ÇALINSADA HIRSIZLAR KASAYA GİREMESİNLER)
4-KABA MODA GEÇER GİBİ KLAN MODUNA GEÇELİM HERKES HERYERDE BİRBİRİNİ KESMESİN.
5-KADİMDE ÖLÜNCE KADİMDEKİ ÖRSTE DOĞALIM.
6-ARKADAŞ LİSTESİ VE ÇANTALAR GENİŞLETİLSİN.
7-GÖRSEL EFEKTLER EKLENSİN KARAMSARLIKTAN ÇIKALIM.
8-KASAYA NAKİT PARA KOYABİLELİM.
9-MADENLER ÇOĞALTILSIN.
10-BİR SEFERLİKTE OLSA ÜRETİM VE TOPLAMA PUANLARI SIFIRLANSIN.

Harfi harfine katılıyorum sana bunların hepsi oyuna cok etkili olur merana olmasada domuzun oraya bi kasa koyulsun bence ve nakit para koyulsun şifre olsun özel cok güzel konusmusun tebrikler inş.dikkate alınır

benim aklıma gelenler bunlar.lütfen fikirlerimizi paylaşalım.

DAHA EĞLENCELİ BİR İKV İÇİN EL ELE :D
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !

Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

bir fikrim daha var mesela benim 20 levellik charımı 49 levellik açın biri kesior bu adil deil bence 40 levele kadar klan modu olsa iyi olur düşük leveldeki arkadaşlar zorluk cekebiliyor ama bu yazdıklarımızın hiç biri olmıyacak bence yönetim böyle şeylerle uğraşmaz bile umarım bunuda okumammışlardır

Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Tacsiz yazdı:
Zems yazdı:bahsetiğin oyunları hiç oynamadım ama benzer bir oyun oynadım.yazdıklarımın hepsi vardı.ıkv olsa ne kaybederki hatta daha fazla oyuncu sayısıolur ve buna herkezde bayılırdı. ;) ıkv başka oyun oynamadığım zamanlarda oyuncu öneri kısmında bizler bunları zatn yazar dururduk .kar yağmur binek o bu şu hayatın içinde zaten var sonradan icat edilmedi bilim adamı olmaya gerek yok yani aklım var diyen herkezin aklındadır . ama şu var ıkv için bu yaptırıımlar imkansız gibi görünüyor, veleddalin amin ;)
heee evet daha çok çoluk çocuk dolar ve sonrada oyun oynanmaz hale gelir biraz gerçekci olun yaa saçmalığa bak ya binek ışınlanma ışınlanma bide bu ne büyük saçmalık skati bizi ışınla :D
her oyunda çoluk çocuk olur unutma oyunları genellikle çocuklar oynar bu oyunda yaş sınırıda yok kimsenin hakkını yiyemezsin oyunun hedef kitlesine çocuklar zaten yetişkinler değil

Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

meranda ölen birisi meran örsde doğsa iyi omazmı sizcede? veya kasaya şifre konsa ekran klavyesi ile

“Genel Sohbet” sayfasına dön