Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat

Mesaj gönderen goldenll »

aSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!
Bileğinize kuvvet öğrenci kardeşlerimizin geleceği senin elinde :D
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
rhn69
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen rhn69 »

Her dediğinde haklısın benim 100 TL gitti ama daha ne olursa olsun kaptırmıcam artık bu arada "BURASI TÜRKİYE" herşeyi her vakit bekliceksin hazırlıklı olarak. lafı uzatmaya gerek yok dediğin doğru okulda bile iş yerinde bile bunları düşünüyoruz. gerekirse uykusuz kalıyoruz. 1 kere çemberliye girdim yol svaşçısı kestik bi daha girmiorum resmen vakit ziyanı. Allah yar ve yardımcın olsun eski ikv yi istiyorum ben şahsım adına. o Klasik ve Sade İKV...
Migralı

IMiGRaLıI

miGRaLı

"Asıl Kardeşlik İslam Kardeşliğidir"
Kullanıcı avatarı
Graffex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Graffex »

aSkLePioS yazdı:Öncelikle para kazanmak için Dükkan geldi.
Dükkan geldikten sonra Ayı, eşek meşek bişiler geldi ve extra para gitti.
Onlardan sonra karakter transferi paraya dönüştürüldü. Gelirin yetersiz olduğu düşünüldü ve yeni bir paket için Çemberlitaş getirildi. Çok satması için içine kasa anahtarı, +5 yetenek puanı getirildi. Ama ne yazikki Çemberlitaş ellerinde patladı.

*Migrat ve Sığınak yağma arttırıcı aldık 6 kişi. Hepsi %60'lık. İtem düşme olasılığı %120 idi ama gel görki madalya ve iksirlerden başka bir şey yok.

*Geçen oksidant sarmaşık düşürdüm. Sağ tıkladım almak için. Ama kritik hata verdi ve oyundan attı. Girdiğimde çıkıştaydım. Neyse sağlık olsun zaten bir işime yaramazdı deyip devam ettim. 1 gün sonra tekrar girdim Funditores'in Şifacı Nefs-i Müdafa Sarmaşık düştü. Sevindim sağ tıkladım sonuç :" Kritik Hata!" girdiğimde çıkıştaydım.
Şimdi benim zararımı kim karşılayacak merak ediyorum.

*Her şey yapıldı ama şu silahı karakterlerin eline bir türlü tuturamadılar.
"Güncelleme notu;
Görsellik daha göze hitap edici hale getirildi." Yalaaan.

Bakınız silah ;

Resim

Bakınız ceket ;

Resim

Ceket omuza dikilmiş, silah ise ele saplanmış olarak duruyor.

Para için son 2 3 yıldır üç hanede bir nokta koyun diyorlar ama dinleyen yok.

Bakınız ;

45652165
45.652.165

Aynı şey klan parası içinde geçerli.

Eski oyuncular bilir. Eskiden büyü asadan çıkardı. Şimdi adamın bağrından kopup gidiyor.

Paralar bankaya koyulsun deniliyordu hala bir şey yok.

Migrat'a giriş çıkış süresi en az 1 saat 30 dakika. Sığınak ise minimum 45 dakika.

Mirat'da sadece 2 patron var 1 saat 30 dakika, sığınakta 3 patron var 45 dakika. Artık gerisini siz düşünün.

Madenlere geldi sıra. Şans(sızlık) arttıcılar hiç bir işe yaramıyor. Şans arttırıcıyla 2 menekşe çekerken aynı madenden şans çekici olmadan 5 menekşe çekilebiliyor.

*Bize yapılan en büyük vurgun iksirlere olan zaaflığımız.

Buraya dikkatinizi çekerim. İksirler geldiğinde 250 akçe idi. Bu onların düşüncesinde bir hata.
250 akçe 2.5 tl. 500 akce çeker 10 iksir alırlar ki yönetim bunu istemez.
50 akçe arttırıcı 300 yaptılar. 500 akceye artık sadece 5 iksir alınabiliyor.
250 akçe /1000 akce = 20 iksir
300 akçe /1000 akce = 15 iksir.

*Demedi demeyin. Yakında androit botlar, androit hayvan yardımcılar gelecek. Karakter klonlama çıkacak.
BUNLARA İNANMAYANLARA ŞUNU SÖYLİYİM.
ÇEMBERLİTAŞ YAĞMA ARTTIRICI GARANNTİİİ GELECEK. ŞU ANDA TEST AŞAMASINDADIR AMA EN YAKIN ZAMANDA GELECEK.
Çemberlitaş'ın genişleme paketi olduğunu söyleyen yönetim farkında değil.
Grub bölgeleri genişleme paketlerine dahil değildir.
Seviyeler arttırımı ?
Bakınız ;
Eminönü Devri ; 29 (Normal)
Meteor Devri ; 39 (Genişleme paketi)
Yeraltı Devri ; 49 (Genişleme paketi)
Grup Bölgeleri ; 49 (Genişleme paketi değil.)

Grup bölgeleri genişleme paketi değil çünkü seviyeler artmadı.
Artmayacakta. GM'ler Yöneticiler bile 50 seviye için oyuncuları 59 seviye olması dengesiz olur.
Diyeceksiniz ki onlarında leveli artar.
Bu zaman kadar 1 seviye artmadı daha da artmaz.

Söylencek hiçbir şey bırakmamışsın,yazdıklarını okudum.Yazdıklarının hepsine katılıyorum.Yönetim'den bir kaç; Game Master ve/veya Developer 'ın bu yazıyı okumalarını bekliyorum.
Yusuf TAŞDEMİR

• KUKLACI
  • kAnxIIYuSuFII
  • İKV VİDEO
[/b]
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Sömestr ı bile elimzden alan o sancak savaşları isim değiştime dağtılacak deinildi 18 kişiye dağıtıldı ve isyan edildi kabullendik yönetim tatilimizi elimizden aldın niye iksirleride aldın
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

İşin tadını iyice kaçırdılar :evil: Dur demek lazım bu oyun bizimle büyüdü şimdi bizi yok sayıyorlar bu işi düzeltmek için önce su sans faktörünü kaldırın 100 de 99 da olsa ihtimal olmasın !
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Infecter
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Infecter »

:idea: :arrow:
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

Selamlar gecerkene bır ugrayayim dedlm . Konuyu bastan sonuna kadar okudum isyancilar ve yonetimin yeni sacmaligi yeni urettikleri tur olan yalakalar yorum yapmislar konuyu acan arkadasa katilanlara bir destekde benden oncelikle sunu belirtmek istiyorum arkadaslar hala neyin derdindesiniz baska oyunmu yok ikvdeki cevreni o samimiyetli ortami baska oyunlardada bulabilirsiniz bence bu sekilde isyan ediceginize sizi takmayan yonetime kendinizi guldurceginize cekip gidin elbette sizleri ariyacaklardir not.yeni oyunumda mutluyum :)

slzlere ikv yonetlm semasindan bahsetmek isterim .

Mevlut dinc...........deweloper.........gamemaster..........tt......rehber........potensiyel yalakalar

evet arkadaslar kabaca ikv yonetim semasi bu sekildedir gelelim ikvde yapilan haksizliklara ve benimde icimde bulundugum olaylara
bundan 4 sene once tanistigim ikvde 1 sene oncesine kadar ikvde yonetim icerisinde cok yakinenen tanidigim insanlar oldu gozlemlerine dayanarakdak 2 gamemaster madturk abura zamaninda olmayan ama ne zaman yalakalilarin donemi basladi 2gm gitti disari bilgi sizdirmalar baslandi once gmlere gelelim bu gmler eski oyuncular olmakla beraber hepsi birer potensiyel yalaka idiler zamaninda birbirlerini taniyan kisilerdir ayni zamanda 1 si alinir digeri oburnun ismini sunar ve oda alinir . Ttlik basladi mertlik bozuldu bir loncasi olan girdi hop madenler onceden toplandi birnin abisi girdi iksirler uretildi tamamiyle fiyasko :) ama bu tt lerde gmlerin yalakasidir dikkat edin kesin bir yerden birbirleri ile baglantisi vardir. Anlicaginiz ikv bastan bitmis arkadaslar diger oyunlara bakiyoruz 3gm gayet guzel oyunu yonetip eventlerini yapiyor . Gonul isterdiki bir turk yapimi oyunu sonuna kadar destek verelim ama ne yazikki buda mumkun olmuyacak ikv yonetimi destege kostek olmakla yetiniyor ancak . Ikv aciklari oldukca cok diger oyunlar ile ayni klasmanda at kosturamaz 4 yil boyunca hakkini vererek oynadigim ikv artik benim gozumde bitmistir . Sizler cok gec olmadan bu oyunun ne kadar cikarci bir yapisi oldugunu anlamissiniz umarim bunlar diger ikv oyuncularina ornek olur . Ha birde ikvnin son moda trendi yalakalari olan rehber takimi ileride gm oldugunuzda ancak kendinizi yoneticeksiniz haberiniz olsun gec olmadan farkina varan olursa ne mutlu sizlere derim :) .

Telefondan yazdigim icin bir kusurum olmussa afola selametle.
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen aSkLePioS »

Lathander , Nerull , SirOnur , Leggenda neden konuya bakıp bir cevap yazmıyor ?

Arkadaşlar üst düzey yetkililere ulaşması için herkes konuyu şikayet etsin ve Facebook fan sayfasını beğenmekten vazgeçsin.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kullanıcı avatarı
gkhnsckn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gkhnsckn »

Konuya hala herhangi bir cevap gelmedi umarım okuyup şuan oyundaki hataları düzeltmekle uğraşıyorlardır.
İyi Forumlar...
JacksoN [(^)Ejder Asa]

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Ben Bu Görüşlere Bir Yandan Katılıp Bir Yandan Katılmıyorum ..
:arrow: Katıldığım Nokta ; Eksiklikler Var Giderilmesi Gereken Burada Haklıyız , Fakat Bunlarda Hemen Olacak Şeyler Değil. Biraz Sabır Etmek Gerekiyor Bence ;)
:arrow: Katılmadığım Nokta İse ; Her Kötü Şey Yönetimden Biliniyor , Bunu Şöyle Açıklayayım ; Bir Öğrencinin İyi Not Alması Takdirde ' Ben Aldım/Kazandım ' Demesi , Kötü Not Aldığı Takdirde ' Hoca Verdi ' Demesine Benziyor .
Bence Oyunu Yapanlara / Geliştirenlere Bizler İçin Çabalayanlara Gerekli Saygı Duyulmuyor ;)
[Kendi Şahsi Görüşümdür]
İyi Forumlar , İyi Oyunlar .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön