bence tam tersi olurMrxbaris yazdı:adam haklı dağılın :lol:Owyeah yazdı:Önce Gaffar kesilio. Gaffar ölüncede semiha onun yokluguna dayanamayıp ölüyo.![]()
Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Kuklacının Gaffar ile Buluşması THEPOLİCE
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
bu sefer sen haklısın :lol:ottomanxwarrior yazdı:bence tam tersi olurMrxbaris yazdı:adam haklı dağılın :lol:Owyeah yazdı:Önce Gaffar kesilio. Gaffar ölüncede semiha onun yokluguna dayanamayıp ölüyo.![]()
kız gidince erkek dayanamaz intihar eder ya hani
helal oLsn arkadaşlar KUKLACI sunucusu adına buyuk bı başarı ..

- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Yok arkadaş Bu Semihanın Ateşine dayanamayıp
İntihar edicem...Artık tanıştırın Şu Kızı Benle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İntihar edicem...Artık tanıştırın Şu Kızı Benle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Katılıyorum onları girişteki taaruzları kestikten sonra tab ile seçebilirsin haritadan..IISehrazatII yazdı:Hafızayı yokla telefon :zır zır zır İşini bitirdinmi ?Mrxbaris yazdı:kanıtın var mı ?BLaDeII yazdı:O Ruh Taşı İle İstihbarat Komutanına Gitmektedir.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Gaffarın yanında bir çıkış görünüyor ilk resimlerde.O çkıştan nereye çıkılyor :?:
Birde son eklenen resimlerde gruptaki birisi klana yazmış adamın üzerine mavi ışık veriyor diye aslı varmı:?:
İyi Forumlar
Nothing
H.olsun tebrik ederim
Selametle.
Selametle.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

miğrata bile giremiyorum çemberliye hiç giremem taaruzları hiç görmereim yanıScalgar yazdı:Katılıyorum onları girişteki taaruzları kestikten sonra tab ile seçebilirsin haritadan..IISehrazatII yazdı:Hafızayı yokla telefon :zır zır zır İşini bitirdinmi ?Mrxbaris yazdı:kanıtın var mı ?BLaDeII yazdı:O Ruh Taşı İle İstihbarat Komutanına Gitmektedir.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Gaffarın yanında bir çıkış görünüyor ilk resimlerde.O çkıştan nereye çıkılyor :?:
Birde son eklenen resimlerde gruptaki birisi klana yazmış adamın üzerine mavi ışık veriyor diye aslı varmı:?:
İyi Forumlar
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Ben ençok Gaffarı kesince görev itemi olarak ne verecek onu merak ediyorum.
Çemberli Taş'da neden takı yok diye birisi sormuştu bir yöneticide cevap yazmıştı o kunuda süprizimiz olacak diye belkide görev itemi olarak takı verecek.Kesmenizi meraklar içersinde bekliyorum
Çemberli Taş'da neden takı yok diye birisi sormuştu bir yöneticide cevap yazmıştı o kunuda süprizimiz olacak diye belkide görev itemi olarak takı verecek.Kesmenizi meraklar içersinde bekliyorum
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
yalnızken kapalı, gaffarın yanına gelince açılıyor bu semiha
grafik ayarların da gözümü doldurdu bilesin