Benimde Ramazan la bi olayım var hatta Fatih yanlış hatırlamıyosam sormuştun ;
Abi Ramazan neden klan değişti diye ne yaptı sana diye gitti arz oldu tekrar döndü.
Bu isim değiştirme olayı cıktıkdan sonra mertlik bozuldu.
Ama Harun yakalar isim değişse bile :lol:
mrgizemli yazdı:Benimde Ramazan la bi olayım var hatta Fatih yanlış hatırlamıyosam sormuştun ;
Abi Ramazan neden klan değişti diye ne yaptı sana diye gitti arz oldu tekrar döndü.
Bu isim değiştirme olayı cıktıkdan sonra mertlik bozuldu.
Ama Harun yakalar isim değişse bile :lol:
wallal artık siz harbi aşmışsın ben hayatım da 1 .kes bile olsun çakma çar açıp kımseden şifre istemem hem klan değiştirnemin 1. sebebi Amisos loncası yüzünden 2. sebebi Rocunpung yüzünden klandan ayrıldım sizin amacnız benı herkese hırsız olarak tanıtmak ama elınınzden geleni ardınıza koymayın benı bilende siz bilmeseniz bile Allah Yukarda Her Şeyi Görüyor Başka bişe demıyorum tek sözüm bu o silinen junonvelaz çarı ile ufacık bi alakam varsa allah bana verebilicek oln en büyük cezayı versin bundan daha büyük bi söz varsa söleyin
hem ben hırsız osaydım geçen gün 1 hafta ile tanıştıgım arkadaş bana ded, ramazan sana şifremi verem belkı arada bişe lazım olur girersin ama ben dedim söleme sonra gene senn bişeyın çalınır falan gene ben yanarım adıda Nowalis ve Armonia adam beni 1 hfatada tanıdı kendı kendıne şifresni vermek istedi ben red ettim hırsız olan bri girdiği her çarı soyar oysa ben NASIHAT YANLIZKURT DYBOYGURAY KRONİCXBÜYÜCÜ ve bi kaç daha çara girmiş adamım neden onların çarında bişe eksılmıyor benım adımı çıkartan nasıhatın çarına girmmiş adamım ben nasıl o o olaya inandı ben hala inanamıyorum
Bu oyun içinde çoğu kişi birbirinden haberdar olarak hareket eder klan değiştirmen bişey ifade etmez
Sanki lodoslar seni yüz kızartıcı suçtan dolayı (Hırsızlık) klanda barındırmayıp Arz klanında barınabiliceğinimi sanıyosun ?
O nowalis ve Armonia demişsin belki bu olanlardan haberleri yoktur olamazmı yani Hem şu anda 1 kişinin daha çarına girip bişi eksilse sen artık milletin içine çıkamayacak duruma gelirsin emin ol
Nasihat ın çarı maximum güvenlikte olan çara girdi diye açıklama yapmıştı Kronicxbüyücü zaten kendiside malum Tescilli Hırsızlardan Güray ve yanlız la ilgili bişi diyemicem
Asımcım sen hiç bir hırsızın abisinin kardeşinin veyahutta babasının parasını çaldığını gördünmü ?
Buda böyle işte herkesin çarını çalacak değil ya, Millette buyüzden güvenip veriyor şifresini.
Ayrıca nasihatin çarına girdim deyip adamın ashabını bozma, Siyah kot pantolonla ceketimimi soyacaktın ?
Aklınca milleti kandıracak...
Dinime söven müslüman olsa
Biz fotoğraflarla oynadığın karakterinden hırsızlık yapıldığını ıspatladık.
Sağolasın sende bunu kabullendin ama suçu aile bireylerine attın.
Sende bize olayla alakan olmadığını ıspatla