Pes doğrusu etkinlik hakkında diyecek söz bulamıyorum...
2-3 Fotoğraf için kadim kesip sonrada bir kişeye şans artıcıı vermek taktire şayan birşey doğrusu.
İkv camiasına hayırlı uğurlu olsun Sancak Savaşları'ndan sonra yeni bir skandal daha eklendi.
+ etkinlik mi oldu ki o? Tam 30 sn süren bir kadim kesiminden sonra nasıl oldu ise bir çekiliş yapıldı ve birisi süpriz hediye kazandı. Fakat hiç bir yetkili "Şu nedenden ötürü şöyle yapıldı ve kazandı." diye birşey söylemedi. PES !!
Yazık ya, ben bu GM lerle akce konusunda alay edenlere gercekten acıyorum. Yalakalık ıcın degıl ha insanların emeğine saygısızlık bu, begenmıyorsan oynamıcaksın .
Bu Güne Kadar sesiz kaldım Ama Konuşma Sırası geldiğini Düşünüyorum.Sancak savaşları dedinzi eyvallah katıldık.. Sancakla savaşı etkinliklerinde hata oldu hediyeler değişti dediniz Sustuk.Sancak savaşlarında Lider Oyuncu seçtinzi gene eyfvallah Sancak savaşlarında Etkinliği liderlerin arasındaki Duelloyu kazanaan hediye dediniz onada eyvallah Ama neden se hala sancak savaşları Etkinliği Hediyelerini ve galiplerini neden açıklamaınız..Ayrıca İkv Yeni gelen eklenti akçe ve silahlardaki görsellik oyun içi yoğunluk testi yapmak için bu mahsun oyuncuları kandırarak zoptirik bir etkinlik adı altında toplayıpda o saf kalpli temiz yürekli insanların hayelelriyle oynaraka Neden Kobay olarak seçtiniz Yönetim adı altında birşeyler yapıyorsunuz ama hiç bir etkinliğiniz mantıksız anlamsız ve saçma sapan akıllı oluyor acaba bir an şüpheleniyorum içimzideki hırsız Yönetimmmi!!!
Eminönü Sancak savaşı lideri seçilip kazanan Kişi DADAŞORHAN.
sultanorhan yazdı:Bu Güne Kadar sesiz kaldım Ama Konuşma Sırası geldiğini Düşünüyorum.Sancak savaşları dedinzi eyvallah katıldık.. Sancakla savaşı etkinliklerinde hata oldu hediyeler değişti dediniz Sustuk.Sancak savaşlarında Lider Oyuncu seçtinzi gene eyfvallah Sancak savaşlarında Etkinliği liderlerin arasındaki Duelloyu kazanaan hediye dediniz onada eyvallah Ama neden se hala sancak savaşları Etkinliği Hediyelerini ve galiplerini neden açıklamaınız..Ayrıca İkv Yeni gelen eklenti akçe ve silahlardaki görsellik oyun içi yoğunluk testi yapmak için bu mahsun oyuncuları kandırarak zoptirik bir etkinlik adı altında toplayıpda o saf kalpli temiz yürekli insanların hayelelriyle oynaraka Neden Kobay olarak seçtiniz Yönetim adı altında birşeyler yapıyorsunuz ama hiç bir etkinliğiniz mantıksız anlamsız ve saçma sapan akıllı oluyor acaba bir an şüpheleniyorum içimzideki hırsız Yönetimmmi!!!
Eminönü Sancak savaşı lideri seçilip kazanan Kişi DADAŞORHAN.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
VatanXLydeR yazdı: Yazık ya, ben bu GM lerle akce konusunda alay edenlere gercekten acıyorum. Yalakalık ıcın degıl ha insanların emeğine saygısızlık bu, begenmıyorsan oynamıcaksın .
Arkadasım ortada aıcncak bır durum yok bunu bır acıklıga kavusturalım once..2 ye gleınce ortada bır emekde yok emeklerının karsılıgını aldıgımız pluslarla fazlası ıle oduyoruz ..Burda bızım asıl acıdıgımız nokda hıc bır onlıne oyunda olmuyan mantık kavramları cıkarmaları .. Yoksa ıstıyen oynar oynamaz Mılletı kerız yerıne ozellıklede genc kardeslerımızın zaaflarını somurmeye bence hakları yok ben zaten bunlar takla atsa kafa yatmassa 5 kurus vermem merak etme Sana cok basıt bır ornek verıym ne demek ıstedıgmı daha kolay anlarsın ...
Ulkemızde hemen hemen 10 larca bu tarz onlıne oyun var ve tamamı bu yonetım agzıyla kore cakması dandık oyunlar bızım oyunumuz ney tamamen turk ve orjınal .. Bıleme hıc bu cakma dedıklerı oyunlarda bulundunmu .. Bır takıp et.. Insana verılen onemın en basıt ornegını kolaylıkla gorursun .. Nasılmı .. Ben bunu defalarca yonetıme yazdım tık gelmedı bırde daha yazıyım .. Odandık oyunların bır cogunda belırlı aralıklarla otomatık mesaj gecer tum bolgelere bılgısayar oyunları fazla oynanınca zararlıdır genc ark derslerıne daha cok onem vermelıdırler vs.vs. gıbı degısk mesajlar sureklı yayınlanır... Sen ıkv de kutu al karlı cık stokla karlı cık 3 al 5 ode ak akce karagun cındır laflarından baska kullanıcının kendını dusunen bır mesaj gordunmu yada uyarı .. Iste karsındakı fırmanın veya toplulugun sana onem verıp vermedıgını boyle ınce nuanslarla anlıya bılırsın yoksa 3 akce satmıs 5 akce toplamıs bunların topu hıkaye umarım anlatmak ıstedıklerımız az cok ızah edebılmısızdır saygılarımla.......................
Bende Dedim Şimdi öyLe Bir Haywan Getirecekler ki Bütün Teşkilat Kesemesin
Gel Gör ki Adı Etkinlik olan kaDim' i kesmeyi getirmişler.d Madem Böyle Birsey Olacaktı Söyleseydiniz , bütün Sunucuların şans arttırıcılarını ben alsaydım