o zaman sizde keseydiniz o tarihte ve güncelleme geldikden sonra kestik sorun o deil sorun kendini büyük görmeleri sizin gibiler için komplekse girmem girmem içinde bir sebep yok zaten...
Kimse Kimseyi Küçümseyecek Kadar Büyük Değildir. Bilmelisin ki Küçümsediğin Herşey İçin Gün Gelir Önemsediğin Bir Bedel Ödersin...
İsmet PERT / RoA
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Re: İsmet PERT / RoA
Laflarına bakılırsa yaşın pek büyük değil heralde ... Sizde kesseydiniz o tarihte ne yahasretsuskun yazdı:o zaman sizde keseydiniz o tarihte ve güncelleme geldikden sonra kestik sorun o deil sorun kendini büyük görmeleri sizin gibiler için komplekse girmem girmem içinde bir sebep yok zaten...
Kimse Kimseyi Küçümseyecek Kadar Büyük Değildir. Bilmelisin ki Küçümsediğin Herşey İçin Gün Gelir Önemsediğin Bir Bedel Ödersin...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Bence komplekse girmişsinki burada yapılan en ufak işi bile tebrik ederiz diyemeyecek kadar. Ben hiç en büyük o en büyük şu demedim dememde sadece ortada yapılan bir iş var terik et geç veya etme sadece fazla bekleme yapmahasretsuskun yazdı:o zaman sizde keseydiniz o tarihte ve güncelleme geldikden sonra kestik sorun o deil sorun kendini büyük görmeleri sizin gibiler için komplekse girmem girmem içinde bir sebep yok zaten...
Bedel ödeme kısmına gelince istemedikten sonra kimse bişi ödetemez
Birde kimse sizin hakkınızda bişi dedimi veya açıkta kalan bir yara mı var ? Yani bu kadar çekememezlik neden
Not:Çekemeyene bol miktarda ip verilebilir.
-
- Sahaf Yardımcısı
yaşımı merak ediyor san emoya serdar gile sor onlar söyler size çekemeyip de kimsiniz sizki çekemeyim... ben Hüseyinin yaptığı yoruma karşılık olarak yorum yaptım...
asım komplekse giripde ne için komplekse gireyim onu anlayamadım...
asım komplekse giripde ne için komplekse gireyim onu anlayamadım...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Bu lafa karşı söylemiştin dimi, Roa nın büyüklüğü denilmiş ki Roa ile herangibir loncayı kıyaslamak bile saçma olur Roa 2 sunucu hariç geri kalan bütün sunucularda aktif, büyük ve geçmişi olan bir lonca.hasretsuskun yazdı:kFygFb yazdı:Hala büyüklüğümüzü tartışanlara şunu desem iyidir RoA nın büyüklüğünü tartışanlarda akıl aramak aptallık olur
Bak burayı iyi oku ne yazıyor...
Sanki en güçlü sizsiniz he siz olun Biz küçüktük anca ismet ve tüccarı kestik den sonra içeri girip örs yapabildik biz güçsüzüz...
Tartışmaya bile girilmeyecek kadar bariz bişi var ortada.
Öncelikle selamlar,
İsmeti kesme başarısını gösterdiğiniz için sizi can -ı gönülden dostça tebrik ederim.
Ama bir iki eleştiri yapmak istiyorum izin var ise hatam olursa mazur görünüz ;
Öncelikle RoA loncası büyüklük konusunda neden bu kadar takıntılısınız ?
Unutmayınız ki , bir loncanın büyüklüğünü loncadaki oyuncular değil , loncayı gözlemleyen Loo ( loncadan olmayan oyuncular ( kendi uyduruşum
) karar verirler.
Bir loncanın üyelerinin kendi lonca hakkında görüşleride önemlidir , çünkü bir loncayı oluşturan unsurlar onlardır. Ama loncayı genel çapında incelemek ve diğer loncalarla kıyaslamak Lonca elemanlarına değil , LOOlar tarafından yapılmalıdır.kanaatimce.
Bizim buralarda kendini öven insanlara egoist diyorlar. Lütfen kendinize bu tip yakıştırmaları yaptırmalarına izin vermeyiniz , oyunda karşılaştığım bir kaç örnek ile bunu daha iyi izah etmek istiyorum.
**** : Ceket düşürdümmm / RoA
***** : ***** Pert / RoA
***** : Sarı akrep kestimm / RoA.
Bu eleştirim sizi yermek için değil , dostça tavsiyeler bulunmak içindir ki içinizden benden büyük ağabeylerim veya benden küçük kardeşlerim bulunuyordur lakin lütfen kendinizi övme alışkanlığınızdan vazgeçin , bu durum beni üzüyor
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım.
İyi Forumlar dilerim. ( Yazım tamamiyle samimidir ve dostça temellere dayanır , lütfen altında başka şeyler aramayınız.)
İsmeti kesme başarısını gösterdiğiniz için sizi can -ı gönülden dostça tebrik ederim.
Ama bir iki eleştiri yapmak istiyorum izin var ise hatam olursa mazur görünüz ;
Öncelikle RoA loncası büyüklük konusunda neden bu kadar takıntılısınız ?
Unutmayınız ki , bir loncanın büyüklüğünü loncadaki oyuncular değil , loncayı gözlemleyen Loo ( loncadan olmayan oyuncular ( kendi uyduruşum
Bir loncanın üyelerinin kendi lonca hakkında görüşleride önemlidir , çünkü bir loncayı oluşturan unsurlar onlardır. Ama loncayı genel çapında incelemek ve diğer loncalarla kıyaslamak Lonca elemanlarına değil , LOOlar tarafından yapılmalıdır.kanaatimce.
Bizim buralarda kendini öven insanlara egoist diyorlar. Lütfen kendinize bu tip yakıştırmaları yaptırmalarına izin vermeyiniz , oyunda karşılaştığım bir kaç örnek ile bunu daha iyi izah etmek istiyorum.
**** : Ceket düşürdümmm / RoA
***** : ***** Pert / RoA
***** : Sarı akrep kestimm / RoA.
Bu eleştirim sizi yermek için değil , dostça tavsiyeler bulunmak içindir ki içinizden benden büyük ağabeylerim veya benden küçük kardeşlerim bulunuyordur lakin lütfen kendinizi övme alışkanlığınızdan vazgeçin , bu durum beni üzüyor
İyi Forumlar dilerim. ( Yazım tamamiyle samimidir ve dostça temellere dayanır , lütfen altında başka şeyler aramayınız.)
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Yorumun için teşekküler Cansu , fakat şunları bilmelisin ki "Ceket düşürdüm /RoA , Akrep kestim /RoA" gibi yazıları kanaatimce hiçbir RoA üyesi yazmaz.O yazıları yazan her yerde olduğu gibi bizi karalamak isteyen çekemeyen oyuncuların yada AKIL yaşı büyümemiş oyuncuların yazdığı basit ve bizim dahi güldüğümüz yazılardır
İyi forumlar ..
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
Kardeşim , uzun süredir görüşemiyoruz , sözlerime nasılsın diyerek başlıyor sana esenlikler diliyorum.hasretsuskun yazdı:Vay ismeti kesince sizden kuvvetlisi olmuyor mu... biz zamanında 10 kişiyle lodos kalesinin ortasına kadar girip örs yaptık acaba bizimki küçüklükmü oluyor...
Eski adlarıyla
Realxonly Only Hunxonly
Kardeşim , bu konu daki amaç kimseyi küçümsemek veya yüceltmek değil.
Raiders Of Anatolia bir başarı yakaladı ve onu paylaşıma sundu.
Bunun altında birilerini küçümsemek yatmıyor.
Lodos klanındaki dostlarımız Handan ı kessinler benden tebrikden başka bir şey işitmezler.
Bence dostum sende , benim gibi yap , en güzeli bu.
Görüşmek üzre...
Selamün aleyküm , hayırlı akşamlar.
Dostlar ; İsmet kesildi bitti.
Tebrik edenlere bir RoA lı olarak teşekkür ederim.
Eleştiri yapanlara da candan teşekkürler.
Ama bu konu daha fazla uzatılmamalı.
Dostlar ; İsmet kesildi bitti.
Tebrik edenlere bir RoA lı olarak teşekkür ederim.
Eleştiri yapanlara da candan teşekkürler.
Ama bu konu daha fazla uzatılmamalı.
-
- Sahaf Yardımcısı
alp içimde bir kötülük olduğundan yazmadım bilirsiniz ben başarıyı her zaman tebrik ederim ama hüseyinin oradaki yazısına az gıcık oldum türkçe nere ye wursan oraya gidiyor biliyorsun..bazı yazıları okunduğu gibi deil görmek istediğin gibi görürsün bende öyle gördüm
. Keşke handanı de birileri çıkıp kesse nasıl kesildiği fark etmez tebrik ederdim...
Başarılarınızın devamını dilerim inş bir gün el birliği yapıp handanı kesmeye çalışırsınız...kendinize cici bakınD
Başarılarınızın devamını dilerim inş bir gün el birliği yapıp handanı kesmeye çalışırsınız...kendinize cici bakınD