Grandxtexas yazdı:karakter ismini büyüklü küçüklü yazma 39 lvl zamanında yasaklandı zamanını tam olarak hatırlamıyorum ama o zamanlar isimlendirme kuralı getirilmesinin tek sebebi oyuncuların GM başlıklı nickler açması ve milleti kandırmasıydı!
Saolsun yönetim bunu daha değişik yolla engellemek yerine baş harfi büyük yaz gerisi küçük olsun dedi hadi eyw
Daha sonra millet isyan etti oyunda ismi büyük olanlar var bizim neden olmuyor!(adamlar haklı)
VEEE MÜKEMMEL FİKİR isim değiştirme kodu FUARA GELEN HERKEZE 3 aylık kutuyla 15 tl (stoklayın hemen )
BU SEFERDE 3 AYLIK KUTU + İSİM DEĞİŞTİRME HERKES İÇİN SATIŞA SUNULDU (BELİRLİ SİTELERDE)
VEEEE SON OLARAK SANCAK SAVAŞLARINDA BU İSİM DEĞİŞTİRME VERİLECEK DENİLDİ AMA ONDANDA BÜYÜK ÖLÇÜDE VAZGEÇİLDİ!
BENCE EN BAŞTA BU İSİM SİSTEMİ KONU OLMAMALIYDI BEN HİÇ BİR ONLİNE OYUNDA KARAKTER İSMİ DEĞİŞTİRME GİBİ SAÇMA DAVA GÖRMEDİM HER OYUN NASIL BAŞLADIYSA ÖYLE GİDER!
Ve bu kadar öfkenin sonu ;
TÜM İKV OYUNCULARIMIZ BUNDAN SONRA BÜYÜKLÜ KÜÇÜKLÜ YAZABİLECEKLER;OYUNDA 7/24 GM VAR O TÜR ÇAR AÇAN KULLANICILARI KANDIRAMADAN BAMLIYOS BU İŞ BÖLE OLUR MU ACEP?
SAYGI DEGER ARKADASLARIM GECE GECE BURADA ELLERİNİZİ YORMAYA DEYMEZ KAYBEDEN ONLAR OLACAK YARIN OYUNA GİRMEYECEGİM ETKİNLİGE KATILMAYACAGIM VE HİÇ BİR İKV YÖNETİMİNİN SÖZÜNE İNANMAYIP YOLUMA BAKCAM SİZ GECE GECE GÖZLERİNİZİ ELLERİNİZİ NİYE YORUYONUZ 1 HAFTA SONRA UNUTULUR BUNLAR HAKLI YÖNETİM OLUR HAKSIZ GENE BİZ OLURUZ BU KADAR BASIT KENDİNİZİ SİNİR HASTASI ETMEYE BİLE DEYMEZ BOSWERİN NASIL OLSA HEP ONLAR KAZANIYO CÜNKÜ BİZ PİYON ONLAR SAH. AMA UNUTMASINLAR YERİ GELİR 1 PİYON SAHI MAT EDER.
Siz şuna 14 gün boyunca oyuncuları oyuna çekebilmek adına bu uygulamayı yaptık. Bu zaten planlı bir işti sizi kandırdık, enayi yerine koyduk, boşver nasıl olsa bi kaç güne unutulur diye gerçek ödülü son gün açıkladık desenize. Halen boş boş laflarla bizi kandırmaya çalışıyorsunuz.
Hadi bu konu unutulur.. Kaybettiğimiz bi kaç tane isim kodu olsun. Ama siz kaybettiğiniz güveni tekrar nasıl kazanacaksınız onu merak ediyorum.
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
xTANIMSIZx yazdı:Siz şuna 14 gün boyunca oyuncuları oyuna çekebilmek adına bu uygulamayı yaptık. Bu zaten planlı bir işti sizi kandırdık, enayi yerine koyduk, boşver nasıl olsa bi kaç güne unutulur diye gerçek ödülü son gün açıkladık desenize. Halen boş boş laflarla bizi kandırmaya çalışıyorsunuz.
Hadi bu konu unutulur.. Kaybettiğimiz bi kaç tane isim kodu olsun. Ama siz kaybettiğiniz güveni tekrar nasıl kazanacaksınız onu merak ediyorum.
/NAH UNUTURUZ BU KANDIRMACAYI ALKIŞLIYORUM BU YORUMU NASIL KAZANCAĞINIZ O GÜVENİİİİİİİİİİİİİİİİİİ NASIL HA NASILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL .... SİZİN TURUNUZ KURU GM OLARAK YİNE OYUNA GİRİN DALIN ARZIN LODOSUN İÇİNE CANINIZ SACE 1 TANE AZALSIN KOLAY MI HA KOLAY MI YETER OYUNU BIRAKTIM İSİM E PİNİN AL KENDİN KULLAN GM ŞEKİL SÖLE YAP /b [GmMGMmgmMGMGMGMGMGMMmgmmMGMMGMMGMGM]BizBirHatayız bölgeye pm lütfen.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Devletçilik ilkesinden yola çıkarak ben ve akabinde loncam sürekli yönetimin ardında durduk... Bu saatten sonra devlet( İKV Yönetimi )in değil, milletimizin ardındayız...
Mevlüt Bey umarım oyuncuların serzenişlerini okuyordur.
İyi forumlar.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !