İKV'Yİ 3D!!!!! OYNAMAK(((((GERÇEK)))))

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV'Yİ 3D!!!!! OYNAMAK(((((GERÇEK)))))

Mesaj gönderen gadali »

DerindekiSIR yazdı:Gözleri çok yoruyor yarım saatten fazla denemeyin :)
günde 2 saatten fazlası zararlı 2 saat gönül rahatlığıyla oynayablirsiniz. ( ben demiyorum bilir kişiler diyor :D ) Ama cidden dayanabilirseniz 2 saat oynarsınız.
İleri zamanlarda ( yada ucuzlayınca :D ) Nvision almayı düşünüyorum açıkçası. Tabi bayağı pahalı bir sistem sadece 3D özellikli nvision monitörler 600-1300 tl arasında değişiyor. Bu programın yaptığı tek şey renkleri birbirine katarak, basit bir gözlük yardımıyla hafif bir derinlik hissi katması. Ancak Nvision da öyle değil. Dikkat ederseniz gözlük taktığınızda admaın yanında başka bir adam daha var gibi duruyor. Nvision da o olay yok. Çünkü tamamen 3d destekli bir pc ile ve özel Nvision kiti ile mükemmel bir 3d performansı sunuyor. Özellikle Nvision'un gözlüğü benim ilgimi çekti. Çünkü gözlük pille çalışıyor. Evet normal 3d gözlük gibi görüntüyü gözler direk gözüp kafası karışıp 2 tane adam gözükmüyor. Gözlük görüntüyü alıyor .Karıştırıp gözlere ayrı ayrı veriyor. Ve mükemmel bir 3d kalitesi :D
Bunu da deneycek arkadaşlara tavsiyem İKV de güzel 3d olmuyor. Aksiyon oyunlarında daha çok keyif alırsınız :)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

xPrince yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
xPrince yazdı:Herşey bitti 3D kaldı..
Ama gerçekten güzel inan bana şifacı karakterle oynuyorum 3D gözlük felan var Ruh kalkanı açıyorum abi bak yemin ediyorum yani açarken arkasında toz bırakıyo ya resmen yüzüme geliyo zannettim yemin ediyorum bak muutlaka deneyin
Gözlük bulabilirsem denerim, hatta bulmayada çalışırım açıkçası ama sanırım şu yüzden olumsuz baktım..
Yorumları okudumda bütün kafadan kontak adamlar aynı konu içerisine toplanmış okuduğum zamana yazık dedim, yinede paylaşım güzel teşekkür ediyorum.
:D :D :D
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadaşlar hiç gözlük bulamadıysanız bakugan dergisi var o 3D gözlük veriyo hemde tam bizim program için olandan ama 7. sayısını alın 6 TL olması laızm en azından burda böyleydi
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

KaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar hiç gözlük bulamadıysanız bakugan dergisi var o 3D gözlük veriyo hemde tam bizim program için olandan ama 7. sayısını alın 6 TL olması laızm en azından burda böyleydi
Ehehe :D bakuganmı :D o dergiyi aldığımı bizim mahallede birisi görürse :D valla gider karizma :D
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

xPrince yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar hiç gözlük bulamadıysanız bakugan dergisi var o 3D gözlük veriyo hemde tam bizim program için olandan ama 7. sayısını alın 6 TL olması laızm en azından burda böyleydi
Ehehe :D bakuganmı :D o dergiyi aldığımı bizim mahallede birisi görürse :D valla gider karizma :D
Sen bilirsin ben sadece gözlüğü nerde bulabileceğini kesin olarak söyledim başka türlü arayıp durursn
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

KaraXHayalet yazdı:
xPrince yazdı:
Sen bilirsin ben sadece gözlüğü nerde bulabileceğini kesin olarak söyledim başka türlü arayıp durursn
Tamam ayarlamaya çalışırım artık..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Bakkalları dolasın sorun mutlaka vardır ben öle buldum hürriyetin verdiği adi gözlüklerden birisi :D ama tabi gözü daha çok yoruyor yarım saat dayanamadım valla ikv değilde baska oyunlarda daha etkili oluyor bide ayarlamalar falan programı baya kurcalayın kormayaın bulursunuz :D
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

İKV yi 3Boyutlu Oynamak İstermisiniz..

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

1.Arkadaşlar öncelikle burdan indiriyoruz http://www.iz3d.com/driver (HİÇBİR VİRÜS TEHLİKESİ YOKTUR)

2.İndirme bittikten sonra hemen kuruluma başlıyoruz

3.Yükleme esnasında böyle bir hata alırsanız ok'eye basarak devam ediniz.

Resim

4.Evet kurulumumuz bitti şimdi finish demeden önce ayarları aşşağıdaki gibi yapıyor ve finish diyoruz

Resim

5.Evet yüklememiz bitti şimdi programımızı direk açabiliriz açar açmaz böyle bir ekran gelecek görüntüdeki adımları takip edin

Resim

6.İkv Ye Giriyoruz Hemen Orda Ayarlamalar Çıkıyor, Tüm Çıkan Sorulaı evet(Next,Yes) diyip
Şhft +C Yaparak Enable(Etkinleştir) i seçiyoruz.
Daha sonra Oyun Esnasında ( * ) a Basarak, oyunu 3 boyutlu Hale getiriyoruz, ve Tekrar ( * ) basarak geri eski haline getiriyoruz.
Not ( / ) Tuşuna Basıldığında ise 3Boyut ayarlamaları çıkıyor num + num - den ayarlanıyor. sonra Tekrar ( / ) yaparak ayar kapanıyor,
Ancak Kod Yazarken /b /k /savaş 1 vb. Habire bu ayarla karşılaşabilirsiniz,
Ha 3 Boyutlu Gözlüğüm Yok Diyorsan,
=>
E-mail adresi: 3dgozlukcom@gmail.com
Telefonlar: 0535 576 69 83 ve 0506 354 39 46
PTT Kargo İle Siparişlerinizi Kapınızda Ödeyebilirsiniz.
10 Lu Kağıt Gözlükler 15TL
Resim
, Tek özel Plastik Gözlük ise 15TL
Resim
Ben Kendime Yaptım Çalıştı, Ancak bu Prgoramdan Dolayı oyun içi Görüntü Çekemedim, Bende Tel ile çektim :)
Normal bu.
Resim
3Boyutlu Buda
Resim
Umarım İşinize Yarar.
Resim
İyi Forumlar..
Kullanıcı avatarı
grhn6
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İKV yi 3Boyutlu Oynamak İstermisiniz..

Mesaj gönderen grhn6 »

gÜZEl paylaşım göz ucu baktım çünkü bende kullanıyorum tavsiye ederim ama bir uyarım olcak gözünü ççok agrıtır kullanlar bilir ... Alıntı dedinmi göremedim ama başkalarıda paylaşmıstı XxtimurXX sanırım kendi emegini katmıssın tam alıntı sayılmaz iyi oyunlar iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
EjdeRxAnAdoLu
İskele Babası
İskele Babası

Re: İKV yi 3Boyutlu Oynamak İstermisiniz..

Mesaj gönderen EjdeRxAnAdoLu »

Uygulama güzel ama sağlam bir pc gerektirir.Tabiki öncelikle gm ler test etmeli onlar karar vermeli kullanmalımıyız yoksa kulanmamalıyız.Ama genede paylaşım için saol. :)
Karaxmagic(^Ashab-ı Kehf)
Wolfxwarrior (^Ecel Getiren)
EjdeRxAnAdoLu
Tugçe

“Genel Etkileşim” sayfasına dön