Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

Bir çok oyuncumuzun bu olayı yanlış anlam vermesinden dolayı, tahminden yararlanaraktan, rakamsal değerlere dökmek istiyorum. Süreler değişkenlik gösterebilir.Ortalama süre alınmıştır.

Güncellemeden önce; Topaz madeni sayısı 2 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x2=8 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Topaz madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)

Güncellemeden önce; Elmas madeni sayısı 4 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x4=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Elmas madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)

Önemli hatırlatma
Artık tek maden başında beklemek zorunda kalmayacaksınız. Birbirine yakın bir çok maden kaynağından 20 dakika süre zarfında faydalanabiliceksiniz.

Yani bu güncellemenin oyunculara hiçbir zararı olmamıştır. Aksine daha fazla yarar sağlamıştır.Tekrar hatırlatıyorum sadece tek bir maden kaynağının başında beklemek yapacağınız en büyük hatadır.
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDAVUT »

h.o
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kuzey »

ikvoyuncusu2008 yazdı:
Kuzey yazdı:
Refresh yazdı:Artık bi madeni çekeriz sonra gider Elektrik su faturasını yatırırız sonra gelir Madeni 2. kez çekeriz :D :D
hahah yarıldımmmmmmmmmmm :D :D
KatıLmamak ELde DeğiL GüLmekten Ölcem :D
yemin ederim yarıldımmmmmmmmmmmmmmm :DDDD
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Masterlid »

EfendiKisi yazdı:Merhaba

Bir çok oyuncumuzun bu olayı yanlış anlam vermesinden dolayı, tahminden yararlanaraktan, rakamsal değerlere dökmek istiyorum. Süreler değişkenlik gösterebilir.Ortalama süre alınmıştır.

Güncellemeden önce; Topaz madeni sayısı 2 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x2=8 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Topaz madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)

Güncellemeden önce; Elmas madeni sayısı 4 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x4=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Elmas madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)

Önemli hatırlatma
Artık tek maden başında beklemek zorunda kalmayacaksınız. Birbirine yakın bir çok maden kaynağından 20 dakika süre zarfında faydalanabiliceksiniz.

Yani bu güncellemenin oyunculara hiçbir zararı olmamıştır. Aksine daha fazla yarar sağlamıştır.Tekrar hatırlatıyorum sadece tek bir maden kaynağının başında beklemek yapacağınız en büyük hatadır.
Bana Bu Lazımdı Şimdi Anladım Teşekkürler. :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

FiaNNa yazdı:Bu gibi olaylar bence ikvnin oynama süresini daha çok arttıran olaylar Gb'ler vardı birde bu çıktı İKV gelişiyor gelişmesi içinde para kazanması lazım ;) Yönetimi tebrik ediyorum güzel bir çalışma dengesiz fiyatlara son verdikleri için
Katılıyorum sana kardeş. Tuzak kuruyorlar işte ßir sey üretme gayesı olan saatlerce oturacak ve oturtacak ßu yönetım

Sizz para kazanıyosunuz ama Gençliqin yolunu kapatıyorsunuz, ha dıceksınız oynamayıverın siz ßöyle yapınca kım oynamaz siqara,alkol gißi ßaqımlılık yapıyor. Yazık yav şu durumlara Keşke Hiç ßöyle ßirseye kalkısmasaydınız.

Eskıden daha qüzeldı demeye az kaldı..! Dersınız keşke yapmasaydık ama ''KEŞKE'' şeytan'ın kelımesi ;)

iyi Forumlar,İyi eqlenceler
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xbyreds »

Önemli hatırlatma

Artık yarın görecez bakalım umarım yararlı olur.
Kullanıcı avatarı
wwinchester
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wwinchester »

hayırLısı olsun bakaLım yakında bununda iyi ve kötü yönleri cıkacak nasıl olsa...
Resim
|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|

Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
godfreyxdufy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen godfreyxdufy »

Helal, bravo, alkış v.s. gibi kelimeler sarfeden arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum.

Öncelikle şöyle söyliyim bu sadece bir oyun ve madenlerin süresi 4 katına çıkartılmış yani 20 dkde bir (kimi zaman 7-8 dk de çıkan menekşeyi saymazsak).
Hadi diyelim herkes kendine bir maden buldu 16 tane maden var.
Madeni çektin sonra napıcaksın? 20 dk bekliycekmisin? Hadi diyelim onuda yaptın bekledin.
Bir menekşe 150-200 tanede bir zor çıkarken 20 dk de bir tane çekebilmek nasıl bir adalettir?
Bu saatte 3 kere çekebilmek demektir.
Genel olarka verdiğim aralıkta bir menekşe çekmek için yaklaşık 130 ile 166 saat içerisinde bir menekşe çekmenin mümkün olduğunu sizde hesaplıyarak görebilirsiniz.
Saçma gelebilir, keşke yönetimde böyle düşünse ve ona göre hareket etse.
Bu insanları oyuna bağlamanın yollarından başka bir şey değildir.
Ne yani bir ejder asa için adam ömrünümü adasın oyuna bunumu istiyosunuz?
O zaman insanalr İKV'ye maden çekmek için girerler.Her ne kadar biz bu oyunu arkadaş ortamı için oynasakta...
Aslında boşa konuşuyorum.

Bu yazdıklarımı bir GM'in anlayabilmesi için oyunda 0'dan bir çar açıp üstünü dizip şaheserini üretmeye çalışması gerekir.
Buna cesaretiniz varmı GM'ler?
Cesaretiniz olsada vaktiniz yok dime? Zaten hep bizim için çalışıyosunuz onlara vakit ayırıyorsunuz bunları yapamazsınız...
Nasıl ki sizin zamanınız buna yetmez bizim de ne zamanımız nede sabrımız buna yeter.
Bizleri düşündüğünüzde İKV oyuncusu olarak değil, öncelikle bir İnsan görmeniz lazım.
Umarım bunu yaparsanız doğru çözümlere ulaşıcaksınızdır.

Tılsım/GodFreyxDiLRuBa & Godfreyxdufy
En son godfreyxdufy tarafından 01 Şub 2011 23:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Önemli hatırlatma

qüzel Demişssinde Tüm Topazları ßir kişi çekecek die ßirsey yok,
Sen tek kişiye olanak vermısın.ßen ßırını çekerım diyer 15'i Mutlaka Dolu olucaktıR... ManTıklı düşün Yine Dolu olucak Yİne aynı daha kötü..!
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xbyreds »

Yarın sabah erken kalkıcaz anlaşıldı.

“Eski Duyurular” sayfasına dön