Merhaba
Bir çok oyuncumuzun bu olayı yanlış anlam vermesinden dolayı, tahminden yararlanaraktan, rakamsal değerlere dökmek istiyorum. Süreler değişkenlik gösterebilir.Ortalama süre alınmıştır.
Güncellemeden önce; Topaz madeni sayısı 2 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x2=8 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Topaz madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden önce; Elmas madeni sayısı 4 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x4=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Elmas madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Önemli hatırlatma
Artık tek maden başında beklemek zorunda kalmayacaksınız. Birbirine yakın bir çok maden kaynağından 20 dakika süre zarfında faydalanabiliceksiniz.
Yani bu güncellemenin oyunculara hiçbir zararı olmamıştır. Aksine daha fazla yarar sağlamıştır.Tekrar hatırlatıyorum sadece tek bir maden kaynağının başında beklemek yapacağınız en büyük hatadır.
Üretici ve Madencilere Müjde
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
h.o
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
yemin ederim yarıldımmmmmmmmmmmmmmmikvoyuncusu2008 yazdı:KatıLmamak ELde DeğiL GüLmekten ÖlcemKuzey yazdı:hahah yarıldımmmmmmmmmmmRefresh yazdı:Artık bi madeni çekeriz sonra gider Elektrik su faturasını yatırırız sonra gelir Madeni 2. kez çekeriz![]()
![]()
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Bana Bu Lazımdı Şimdi Anladım Teşekkürler.EfendiKisi yazdı:Merhaba
Bir çok oyuncumuzun bu olayı yanlış anlam vermesinden dolayı, tahminden yararlanaraktan, rakamsal değerlere dökmek istiyorum. Süreler değişkenlik gösterebilir.Ortalama süre alınmıştır.
Güncellemeden önce; Topaz madeni sayısı 2 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x2=8 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Topaz madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden önce; Elmas madeni sayısı 4 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x4=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Elmas madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Önemli hatırlatma
Artık tek maden başında beklemek zorunda kalmayacaksınız. Birbirine yakın bir çok maden kaynağından 20 dakika süre zarfında faydalanabiliceksiniz.
Yani bu güncellemenin oyunculara hiçbir zararı olmamıştır. Aksine daha fazla yarar sağlamıştır.Tekrar hatırlatıyorum sadece tek bir maden kaynağının başında beklemek yapacağınız en büyük hatadır.
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Katılıyorum sana kardeş. Tuzak kuruyorlar işte ßir sey üretme gayesı olan saatlerce oturacak ve oturtacak ßu yönetımFiaNNa yazdı:Bu gibi olaylar bence ikvnin oynama süresini daha çok arttıran olaylar Gb'ler vardı birde bu çıktı İKV gelişiyor gelişmesi içinde para kazanması lazımYönetimi tebrik ediyorum güzel bir çalışma dengesiz fiyatlara son verdikleri için
Sizz para kazanıyosunuz ama Gençliqin yolunu kapatıyorsunuz, ha dıceksınız oynamayıverın siz ßöyle yapınca kım oynamaz siqara,alkol gißi ßaqımlılık yapıyor. Yazık yav şu durumlara Keşke Hiç ßöyle ßirseye kalkısmasaydınız.
Eskıden daha qüzeldı demeye az kaldı..! Dersınız keşke yapmasaydık ama ''KEŞKE'' şeytan'ın kelımesi
iyi Forumlar,İyi eqlenceler
EfendiKisi yazdı:Merhaba
Önemli hatırlatma
Artık yarın görecez bakalım umarım yararlı olur.
- wwinchester
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
hayırLısı olsun bakaLım yakında bununda iyi ve kötü yönleri cıkacak nasıl olsa...

|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Helal, bravo, alkış v.s. gibi kelimeler sarfeden arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum.
Öncelikle şöyle söyliyim bu sadece bir oyun ve madenlerin süresi 4 katına çıkartılmış yani 20 dkde bir (kimi zaman 7-8 dk de çıkan menekşeyi saymazsak).
Hadi diyelim herkes kendine bir maden buldu 16 tane maden var.
Madeni çektin sonra napıcaksın? 20 dk bekliycekmisin? Hadi diyelim onuda yaptın bekledin.
Bir menekşe 150-200 tanede bir zor çıkarken 20 dk de bir tane çekebilmek nasıl bir adalettir?
Bu saatte 3 kere çekebilmek demektir.
Genel olarka verdiğim aralıkta bir menekşe çekmek için yaklaşık 130 ile 166 saat içerisinde bir menekşe çekmenin mümkün olduğunu sizde hesaplıyarak görebilirsiniz.
Saçma gelebilir, keşke yönetimde böyle düşünse ve ona göre hareket etse.
Bu insanları oyuna bağlamanın yollarından başka bir şey değildir.
Ne yani bir ejder asa için adam ömrünümü adasın oyuna bunumu istiyosunuz?
O zaman insanalr İKV'ye maden çekmek için girerler.Her ne kadar biz bu oyunu arkadaş ortamı için oynasakta...
Aslında boşa konuşuyorum.
Bu yazdıklarımı bir GM'in anlayabilmesi için oyunda 0'dan bir çar açıp üstünü dizip şaheserini üretmeye çalışması gerekir.
Buna cesaretiniz varmı GM'ler?
Cesaretiniz olsada vaktiniz yok dime? Zaten hep bizim için çalışıyosunuz onlara vakit ayırıyorsunuz bunları yapamazsınız...
Nasıl ki sizin zamanınız buna yetmez bizim de ne zamanımız nede sabrımız buna yeter.
Bizleri düşündüğünüzde İKV oyuncusu olarak değil, öncelikle bir İnsan görmeniz lazım.
Umarım bunu yaparsanız doğru çözümlere ulaşıcaksınızdır.
Tılsım/GodFreyxDiLRuBa & Godfreyxdufy
Öncelikle şöyle söyliyim bu sadece bir oyun ve madenlerin süresi 4 katına çıkartılmış yani 20 dkde bir (kimi zaman 7-8 dk de çıkan menekşeyi saymazsak).
Hadi diyelim herkes kendine bir maden buldu 16 tane maden var.
Madeni çektin sonra napıcaksın? 20 dk bekliycekmisin? Hadi diyelim onuda yaptın bekledin.
Bir menekşe 150-200 tanede bir zor çıkarken 20 dk de bir tane çekebilmek nasıl bir adalettir?
Bu saatte 3 kere çekebilmek demektir.
Genel olarka verdiğim aralıkta bir menekşe çekmek için yaklaşık 130 ile 166 saat içerisinde bir menekşe çekmenin mümkün olduğunu sizde hesaplıyarak görebilirsiniz.
Saçma gelebilir, keşke yönetimde böyle düşünse ve ona göre hareket etse.
Bu insanları oyuna bağlamanın yollarından başka bir şey değildir.
Ne yani bir ejder asa için adam ömrünümü adasın oyuna bunumu istiyosunuz?
O zaman insanalr İKV'ye maden çekmek için girerler.Her ne kadar biz bu oyunu arkadaş ortamı için oynasakta...
Aslında boşa konuşuyorum.
Bu yazdıklarımı bir GM'in anlayabilmesi için oyunda 0'dan bir çar açıp üstünü dizip şaheserini üretmeye çalışması gerekir.
Buna cesaretiniz varmı GM'ler?
Cesaretiniz olsada vaktiniz yok dime? Zaten hep bizim için çalışıyosunuz onlara vakit ayırıyorsunuz bunları yapamazsınız...
Nasıl ki sizin zamanınız buna yetmez bizim de ne zamanımız nede sabrımız buna yeter.
Bizleri düşündüğünüzde İKV oyuncusu olarak değil, öncelikle bir İnsan görmeniz lazım.
Umarım bunu yaparsanız doğru çözümlere ulaşıcaksınızdır.
Tılsım/GodFreyxDiLRuBa & Godfreyxdufy
En son godfreyxdufy tarafından 01 Şub 2011 23:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
EfendiKisi yazdı:Merhaba
Önemli hatırlatma
qüzel Demişssinde Tüm Topazları ßir kişi çekecek die ßirsey yok,
Sen tek kişiye olanak vermısın.ßen ßırını çekerım diyer 15'i Mutlaka Dolu olucaktıR... ManTıklı düşün Yine Dolu olucak Yİne aynı daha kötü..!
Yarın sabah erken kalkıcaz anlaşıldı.