Aynen katılıyorum sana daha gusel eserlerl olmalıydı çoğunu begenmedımbluewolf45 yazdı:Sonuçlar için teşekkürler fakat bazı eserleri hakkettiği derecenin altında şahsi görüşüm budur..
Fan Art 2010 Sonuçları
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art 2010 Sonuçları
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- MiraFarazi
- İskele Babası
- Sunucu: Anka

"Bir başkadır İKV aşkı"
Adlı eser dereceye girmiş.Bende seneye inşallah Fan art olursa bu çalışma ile katılacam:

~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~
"© MiraFarazi"
Bu ekran görüntüsünü ve eser ismini bir yerden hatırlıyorumDehrayN yazdı:-Buda benim ekran görümtümdü..
Çaresizseniz, Çare sizsiniz !..

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Evet ismi sana borçluyuzKivi yazdı:Bu ekran görüntüsünü ve eser ismini bir yerden hatırlıyorumDehrayN yazdı:-Buda benim ekran görümtümdü..
. UMUT...
2006-2013
Umut'un da dediği gibi ismi sana borçluyuz maalesef olmadıizdirapgrafik yazdı:Evet ismi sana borçluyuzKivi yazdı:Bu ekran görüntüsünü ve eser ismini bir yerden hatırlıyorumDehrayN yazdı:-Buda benim ekran görümtümdü..
. UMUT...
Tekrar teşekkürler.Bu görüntünün en azından mansiyon alabileceğini düşünüyorduk Burak ile,fakat olmadı
Fan Art 2011 için Duvar Kağıdı çalışmalarına başladım.. Taslak hazırlıyorum, Şimdiden süper birşey oldu 
Ödül almanın sevinciyle kendimi Duvar Kağıdı'na adadım
Anladık ödül aldın yeter diyeceksiniz ;
Ne yapayım İkv'de aldığım ilk ödülüm bu, çok mutluyum açıkçası
Seneye 1. Olmak dileğiyle 
Kayzer umarım senin için sonuç İYİ olur kardeşim.
Ödül almanın sevinciyle kendimi Duvar Kağıdı'na adadım
Ne yapayım İkv'de aldığım ilk ödülüm bu, çok mutluyum açıkçası
Kayzer umarım senin için sonuç İYİ olur kardeşim.
En son JouRney tarafından 08 Oca 2011 16:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2009-2013
ne aldınJouRney yazdı:Fan Art 2011 için Duvar Kağıdı çalışmalarına başladım.. Taslak hazırlıyorum, Şimdiden süper birşey oldu
Ödül almanın sevinciyle kendimi Duvar Kağıdı'na adadımAnladık ödül aldın yeter diyeceksiniz ;
Ne yapayım İkv'de aldığım ilk ödülüm bu, çok mutluyum açıkçasıSeneye 1. Olmak dileğiyle
HİPHOPSTYLE
- nanumeay
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Arkadaşlar onu bunu şunu bırakın da asıl olaya gelin, Yarışmalarda her zaman sıralama şöyle olur : Birinci,ikinci,üçüncü ve mansiyon .Ama bizdeki sonuçlara bak : Çizgi roman dalında sadece bir eser ödül almış,İkinci veya üçüncü yok.Çizim dalında da en iyi eser ve iki mansiyon ödülü var,Diğer eserlerde buna benzer şekilde.Şimdi siz diyeceksiniz ki,Bu yarışma 2.veya 3. değil birinciyi seçmek en iyi'yi seçmek içindi.O zaman ben diyorum ki bari her daldaki eserler eşit sayıda olsaydı.En iyi eser ve mansiyon ödülü şeklinde her dalda eşit eser olsaydı.Bilmem anlatabildim mi ? :?:

Duvar Kağıdı Mansiyon :roll:Kayzer yazdı:ne aldın
Eser : İstanbul'da
Kayzer, umarım senin şu emek hırsızlığı olayın "İYİ" sonuçlanır kardeşim..
2009-2013
Yöneticilere o kadar duyurmama rağmen Desteğe mesaj at dediklerinde 2 kere desteğe mesaj attığım halde herhangi bir geridönüş yapılmıyorsa ben daha diyecek bişey bulamıyorum. Eğer Bugün saat 00:00 a kadar bir açıklama yapılmazsa oyuna veda edeceğim.JouRney yazdı:Duvar Kağıdı Mansiyon :roll:Kayzer yazdı:ne aldın
Eser : İstanbul'da
Kayzer, umarım senin şu emek hırsızlığı olayın "İYİ" sonuçlanır kardeşim..
HİPHOPSTYLE