tskkür ederm kardesimKenancolak yazdı:NATHAN yazdı:Sayın yetkililer bir sorum olacak;
malumunuz biz gamex fırsatını istemeden de olsa kaçırdık..
internetten ve internet cafeler aracılığı ile bize 2. bi fırsat tanıdınız
oyunda ki birçok kişi bu internet üzerinden satışa pek sıcak bakmıyor,bende öyle
bu internet cafe aracılığıyla dağıtılan paketlerin, hangi cafelerde satıldıgını il il listeleyerek bize sunsanız bizde ona göre hareket etsek daha güzel olmazmıydı ??
Üyelik Al.COM da Liste Bulunmakta Ordan Baka Bilirsin
AncyraxDjateşI
AncyraxDjateşII
AncyraxDjateşIII
GameX'i kaçıranlara müjde
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GameX'i kaçıranlara müjde
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- Siberianwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Bir yenilik geldiğinde detaylıcana okusanız...Ne demişler....Üyelik al'dan satılacak.Herhangi bir avm de satılmayacak.En azından henüz üyelik al dan satılacagı söylenmiş.
Böylesi daha iyi oldu.Ne dağıtım sorunları yaşanır tekrar ne de insanlar yollarda rezil olur.Böyle bi durumu bir nebzede olsa fuara gelememiş oyuncular için eşit şartlara getirilmesi çok iyi oldu.
Tek dileğim karakter isimleri Karakter iken IIIIxxxKareqterxxxIII olmaması
geçen böyle yanyana 5 kişi gördum resmen gözüm karardı :lol:
İlk işim büyücümün adını düzeltmek olur heralde :idea:
Böylesi daha iyi oldu.Ne dağıtım sorunları yaşanır tekrar ne de insanlar yollarda rezil olur.Böyle bi durumu bir nebzede olsa fuara gelememiş oyuncular için eşit şartlara getirilmesi çok iyi oldu.
Tek dileğim karakter isimleri Karakter iken IIIIxxxKareqterxxxIII olmaması
İlk işim büyücümün adını düzeltmek olur heralde :idea:
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
sırf isim değiştirme mi ? :?nabuforum yazdı:Her sene istanbulda yapılan bu fuara Anadolu da oturan oyuncular(çoğunluk) katılamıyor. Fuara özel diyorsunuz 15 tl, gidemeyenler zaten maddi yetersizlikler, konaklama vs den gidemiyor. Bunun yanında birde üyelik.al gibi bir firmaya 30 tl ye satışa veriyorsunuz. Hani para hırsı bu olsa gerek. Mynetten devralınan oyun şimdi isim satıyor.Bir tek isim.Bir tek karakter ismi 30 tl. Menekşe elmasa 50 m fiyat çekilmesi gibi ikv de tavan yaptı. İstanbul gerçekten İN, Anadolu out
3 aylık plus (36 tl)
üretim sıfırlama
isim değiştirme
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Ben ve arkadaşlarım toplamda 7 adet kutu alacaz bu da 200 TL civarı yapıyor.Ama bizlere ödeme ile ilgili 3 seçenek sunuluyor sadece
1) Banka havalesi
2) Kredi kartı ile
3) Ptt havalesi
Ama ben parayı elden ödemek yani kapıda ödeme istiyorum.Böyle birşey varmı.Kredi kartımız felan yok.Ptt havalesini tam bilmiyoruz.Böyle bir imkan varmı ?Varsa yardım ederseniz seviniriz.
İyi forumlar . . .
1) Banka havalesi
2) Kredi kartı ile
3) Ptt havalesi
Ama ben parayı elden ödemek yani kapıda ödeme istiyorum.Böyle birşey varmı.Kredi kartımız felan yok.Ptt havalesini tam bilmiyoruz.Böyle bir imkan varmı ?Varsa yardım ederseniz seviniriz.
İyi forumlar . . .
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
İŞTE İKV GM OYUNCULARI İLK DEFA Bİ İYLİK YAPTI OYUNCULARINA 

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- neowinIIII
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Benmde babamın kredi kartı hesabına çöktüydüler şref yoksunları :evil:SoundR yazdı:25 aralıkda isyan ettiydikama iyi bir telafi oldu hakkaten..
ÇOK TŞEKKÜRLER... ben alacağım tabii ama mağazalara gelsin öLe..
İnternetten bi kere alışveriş yaptım bi daha /nah yprarım.. Kredi Kartı Hesabına çöktüler :!:![]()
media martka flan glsin alırım..
valla eyi olur medya markete veya elektro vörld e gelse
-
- FareAdam Düşmanı
JouRney yazdı:Umarım satılır.. D&R, Media Markt vb. yerlerde.. İnternetten alışverişe pek güvenmiyorum açıkçası.
güven güven ben hep ordan almıstım üyelikaldan
Maalesef güven demek ile herşeye güvenseydikPrinssof yazdı:JouRney yazdı:Umarım satılır.. D&R, Media Markt vb. yerlerde.. İnternetten alışverişe pek güvenmiyorum açıkçası.
güven güven ben hep ordan almıstım üyelikaldan
2009-2013
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Üyelık aldan alınca Akşama E pını qelıo Peki Nık deyiştirme qeldı dıyelım Plus kesın qelıcekmı ßir yönetıcı çıklama yaparsa iyi olur .
Banka havalesi felan deneme. ptt ile 1 tlye gönderebilrsin.Ptt ile havaleyi öğrenmek zor değil.İnternetten bak ya da pttde orada olan yetkililerle görüşerek öğrenebilrsin.Bankada 18 yaş sınırı da var.İnternette havale ile alışveriş son derece güvenilirdir.Ne sipariş ettiysem bugüne kadar geldi.