Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen WalTRaN »

LONCA GELECEKMİ
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

WalTRaN yazdı:LONCA GELECEKMİ
ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ :!:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

mitmet yazdı:
WalTRaN yazdı:LONCA GELECEKMİ
ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ :!:
:lol: :lol:

Sabır .. Zaman gösterecek neler olacağını ..

(¯`·.GÜNCEL.·´¯)
2009-2013
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Gördüğüm kadarıyla genişleme paketi sizleri olduça heyecanlandırmış. İstanbul Kıyamet Vakti sizlerin desteğiyle büyümeye devam edecektir. Sizleri selamlıyorum ve diyorumki...

Compex 2010 da görüşmek üzere... :)
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Gördüğüm kadarıyla genişleme paketi sizleri olduça heyecanlandırmış. İstanbul Kıyamet Vakti sizlerin desteğiyle büyümeye devam edecektir. Sizleri selamlıyorum ve diyorumki...

Aleyküm selam :lol:

Genişleme Paketi'nin çıkmasına belki 4-5 ay var. Ama İKV Oyuncuları şimdiden tahminler yürütmeye başladı bile.
Kendi adıma ve Tüm İkv Oyuncuları adına " Tüm Genişleme Paket'lerinde İKV Ekibi'nin yanında olacağız " :)

Sizlere Desteğimiz sonsuzdur. . Yeni Genişleme Paketi'ni merakla bekliyoruz :)

Birşey sorucam Ahmet Abi. Fuar'da gösterilecek olan Genişleme Paketi görüntülerini Fuar'dan sonrada Forum'da/Resmi Site'de yayınlayacakmısınız ?

Saygılarımla .
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SoundR »

GameX değilmiydi :D :D
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Kullanıcı avatarı
Legioner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Legioner »

Evet arkadaşlar ,
Öncelikle genişleme paketinin geleceğini öğrendiğimde gerçekten çok heyecanlandım . AMA ; :?

1>Yeni bölge ve yeni seviyeler demek yeni eşyalar ve yetenekler , yeni şaheserler demek , peki şu andan grup bölgeleriyle gelen yeni eşyaların sayesinde bir savaşçı 8000 e kadar rahatlıkla çıkabiliyor . Yeni bölge gelmesiyle daha ne kadar artıtmayı düşünüyolar merak konusu . O yüzden kanımca Yeni bölge falan gelmiyor
2>Uzun zamandır bir lonca meselesidir gidiyor. Akçe ne işe yarıyor diye konular dönüyor. Hatta RoA ' nın ileride gelecek lonca sisteminde hazır olması için kurulduğu söyleniyor . Yeni expansion paketi buna bi çözüm getirebilir. ;)

Gelelim Önerilere ;
1>Kasa ve çanta genişletmesi gibi konular bir yana artık oyunumuzda sunucular çoğaldı. Benim fikrimce bir serverlar arsı şampiyona yapılabilir.. Bunun nasıl yapılacağını sorarsanız ben onu da düşündüm isteyen arkadaşlara anlatacağım..
2>Şu adı artık efsane olan Çemberlitaş ve Karaköy'ün kaderinin ne olacağını da merak ediyorum .. :?:
JouRney yazdı:

Genişleme Paketi'nin çıkmasına belki 4-5 ay var. Ama İKV Oyuncuları şimdiden tahminler yürütmeye başladı bile.
Kendi adıma ve Tüm İkv Oyuncuları adına " Tüm Genişleme Paket'lerinde İKV Ekibi'nin yanında olacağız " :)

Birşey sorucam Ahmet Abi. Fuar'da gösterilecek olan Genişleme Paketi görüntülerini Fuar'dan sonrada Forum'da/Resmi Site'de yayınlayacakmısınız ?

Saygılarımla .
Kardeşime aynen katılıyorum . Yapılacak tüm yniliklerde İKV Ekibinin yanındayız

Saygılar.. :mrgreen:
Valemont
Legionerxcyclone

I'm Comin'
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Legioner yazdı:Evet arkadaşlar ,
Öncelikle genişleme paketinin geleceğini öğrendiğimde gerçekten çok heyecanlandım . AMA ; :?

1>Yeni bölge ve yeni seviyeler demek yeni eşyalar ve yetenekler , yeni şaheserler demek , peki şu andan grup bölgeleriyle gelen yeni eşyaların sayesinde bir savaşçı 8000 e kadar rahatlıkla çıkabiliyor . Yeni bölge gelmesiyle daha ne kadar artıtmayı düşünüyolar merak konusu . O yüzden kanımca Yeni bölge falan gelmiyor
2>Uzun zamandır bir lonca meselesidir gidiyor. Akçe ne işe yarıyor diye konular dönüyor. Hatta RoA ' nın ileride gelecek lonca sisteminde hazır olması için kurulduğu söyleniyor . Yeni expansion paketi buna bi çözüm getirebilir. ;)

Gelelim Önerilere ;
1>Kasa ve çanta genişletmesi gibi konular bir yana artık oyunumuzda sunucular çoğaldı. Benim fikrimce bir serverlar arsı şampiyona yapılabilir.. Bunun nasıl yapılacağını sorarsanız ben onu da düşündüm isteyen arkadaşlara anlatacağım..
2>Şu adı artık efsane olan Çemberlitaş ve Karaköy'ün kaderinin ne olacağını da merak ediyorum .. :?:
JouRney yazdı:

Saygılarımla .
Kardeşime aynen katılıyorum . Yapılacak tüm yniliklerde İKV Ekibinin yanındayız

Saygılar.. :mrgreen:
Yorumların için teşekkürler kardeşim :)
Bende Yeni Bölge ve Seviyelerin geleceğini düşünmüyorum /Ama gelse fena olmaz\
Öncelikle oyuncuların istekleriyle ilgili çalışmalar yapacaklarını düşünüyorum ;

Lonca Sistemi , Mısır Çarşısına Berber , Kasanın ve Çantamızın Genişletilmesi vb. Küçük ama yararlı şeyler gelebilir..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SoundR »

JouRney yazdı:

Saygılarımla .
Herşey daha iyi bir İKV için . . .
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

(¯`·.GÜNCEL.·´¯)
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön