Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
LONCA GELECEKMİ

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ :!:WalTRaN yazdı:LONCA GELECEKMİ
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
:lol: :lol:mitmet yazdı:ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ :!:WalTRaN yazdı:LONCA GELECEKMİ
Sabır .. Zaman gösterecek neler olacağını ..
(¯`·.GÜNCEL.·´¯)
2009-2013
-
- Kadim 999
Merhaba,
Gördüğüm kadarıyla genişleme paketi sizleri olduça heyecanlandırmış. İstanbul Kıyamet Vakti sizlerin desteğiyle büyümeye devam edecektir. Sizleri selamlıyorum ve diyorumki...
Compex 2010 da görüşmek üzere...
Gördüğüm kadarıyla genişleme paketi sizleri olduça heyecanlandırmış. İstanbul Kıyamet Vakti sizlerin desteğiyle büyümeye devam edecektir. Sizleri selamlıyorum ve diyorumki...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Aleyküm selam :lol:CaptainATX yazdı:Merhaba,
Genişleme Paketi'nin çıkmasına belki 4-5 ay var. Ama İKV Oyuncuları şimdiden tahminler yürütmeye başladı bile.
Kendi adıma ve Tüm İkv Oyuncuları adına " Tüm Genişleme Paket'lerinde İKV Ekibi'nin yanında olacağız "
Sizlere Desteğimiz sonsuzdur. . Yeni Genişleme Paketi'ni merakla bekliyoruz
Birşey sorucam Ahmet Abi. Fuar'da gösterilecek olan Genişleme Paketi görüntülerini Fuar'dan sonrada Forum'da/Resmi Site'de yayınlayacakmısınız ?
Saygılarımla .
2009-2013
GameX değilmiydiCaptainATX yazdı:Merhaba,
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet arkadaşlar ,
Öncelikle genişleme paketinin geleceğini öğrendiğimde gerçekten çok heyecanlandım . AMA ; :?
1>Yeni bölge ve yeni seviyeler demek yeni eşyalar ve yetenekler , yeni şaheserler demek , peki şu andan grup bölgeleriyle gelen yeni eşyaların sayesinde bir savaşçı 8000 e kadar rahatlıkla çıkabiliyor . Yeni bölge gelmesiyle daha ne kadar artıtmayı düşünüyolar merak konusu . O yüzden kanımca Yeni bölge falan gelmiyor
2>Uzun zamandır bir lonca meselesidir gidiyor. Akçe ne işe yarıyor diye konular dönüyor. Hatta RoA ' nın ileride gelecek lonca sisteminde hazır olması için kurulduğu söyleniyor . Yeni expansion paketi buna bi çözüm getirebilir.
Gelelim Önerilere ;
1>Kasa ve çanta genişletmesi gibi konular bir yana artık oyunumuzda sunucular çoğaldı. Benim fikrimce bir serverlar arsı şampiyona yapılabilir.. Bunun nasıl yapılacağını sorarsanız ben onu da düşündüm isteyen arkadaşlara anlatacağım..
2>Şu adı artık efsane olan Çemberlitaş ve Karaköy'ün kaderinin ne olacağını da merak ediyorum .. :?:
Saygılar.. :mrgreen:
Öncelikle genişleme paketinin geleceğini öğrendiğimde gerçekten çok heyecanlandım . AMA ; :?
1>Yeni bölge ve yeni seviyeler demek yeni eşyalar ve yetenekler , yeni şaheserler demek , peki şu andan grup bölgeleriyle gelen yeni eşyaların sayesinde bir savaşçı 8000 e kadar rahatlıkla çıkabiliyor . Yeni bölge gelmesiyle daha ne kadar artıtmayı düşünüyolar merak konusu . O yüzden kanımca Yeni bölge falan gelmiyor
2>Uzun zamandır bir lonca meselesidir gidiyor. Akçe ne işe yarıyor diye konular dönüyor. Hatta RoA ' nın ileride gelecek lonca sisteminde hazır olması için kurulduğu söyleniyor . Yeni expansion paketi buna bi çözüm getirebilir.
Gelelim Önerilere ;
1>Kasa ve çanta genişletmesi gibi konular bir yana artık oyunumuzda sunucular çoğaldı. Benim fikrimce bir serverlar arsı şampiyona yapılabilir.. Bunun nasıl yapılacağını sorarsanız ben onu da düşündüm isteyen arkadaşlara anlatacağım..
2>Şu adı artık efsane olan Çemberlitaş ve Karaköy'ün kaderinin ne olacağını da merak ediyorum .. :?:
Kardeşime aynen katılıyorum . Yapılacak tüm yniliklerde İKV Ekibinin yanındayızJouRney yazdı:Aleyküm selam :lol:CaptainATX yazdı:Merhaba,
Genişleme Paketi'nin çıkmasına belki 4-5 ay var. Ama İKV Oyuncuları şimdiden tahminler yürütmeye başladı bile.
Kendi adıma ve Tüm İkv Oyuncuları adına " Tüm Genişleme Paket'lerinde İKV Ekibi'nin yanında olacağız "![]()
Sizlere Desteğimiz sonsuzdur. . Yeni Genişleme Paketi'ni merakla bekliyoruz![]()
Birşey sorucam Ahmet Abi. Fuar'da gösterilecek olan Genişleme Paketi görüntülerini Fuar'dan sonrada Forum'da/Resmi Site'de yayınlayacakmısınız ?
Saygılarımla .
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Yorumların için teşekkürler kardeşimLegioner yazdı:Evet arkadaşlar ,
2>Uzun zamandır bir lonca meselesidir gidiyor. Akçe ne işe yarıyor diye konular dönüyor. Hatta RoA ' nın ileride gelecek lonca sisteminde hazır olması için kurulduğu söyleniyor . Yeni expansion paketi buna bi çözüm getirebilir.![]()
Gelelim Önerilere ;
2>Şu adı artık efsane olan Çemberlitaş ve Karaköy'ün kaderinin ne olacağını da merak ediyorum .. :?:Kardeşime aynen katılıyorum . Yapılacak tüm yniliklerde İKV Ekibinin yanındayızJouRney yazdı:Aleyküm selam :lol:CaptainATX yazdı:Merhaba,
Kendi adıma ve Tüm İkv Oyuncuları adına " Tüm Genişleme Paket'lerinde İKV Ekibi'nin yanında olacağız "![]()
Sizlere Desteğimiz sonsuzdur. . Yeni Genişleme Paketi'ni merakla bekliyoruz![]()
Saygılarımla .
Bende Yeni Bölge ve Seviyelerin geleceğini düşünmüyorum /Ama gelse fena olmaz\
Öncelikle oyuncuların istekleriyle ilgili çalışmalar yapacaklarını düşünüyorum ;
Lonca Sistemi , Mısır Çarşısına Berber , Kasanın ve Çantamızın Genişletilmesi vb. Küçük ama yararlı şeyler gelebilir..
2009-2013
Herşey daha iyi bir İKV için . . .JouRney yazdı:Aleyküm selam :lol:CaptainATX yazdı:Merhaba,
Saygılarımla .
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...