░░░Denge Loncası░░░

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: ░░░Denge Loncası░░░

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Alqoholiq yazdı:HaYaT İsTeDiĞi KaDaR AcImAsıZ oLsuN sEn vaRKen Ben Acı çekMeye .~~.RAZIYIMMMMM.~~.

.~.ÖLÜMÜNE DeNgEx.~.
ölmezsen :mrgreen: :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: LoNCa RıHTıM

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

Merhaba
12/02/2011 Tarihinde Başlayıp 26/02/2011 Tarihinde Sona Erecek Olan 3 Hafta Aralıklarla Düzenlenecek Olan Kadim Etkinliğine Loncamızn Tüm Üyelerinin Katılması önemle Duyurulur.! Etkinlik Sırasında Görev Yerinde Olmayıp Lonca Charları veya Kişisel Charlarla Oyunda Olan Lonca Üyleri Lonca Toplantılarında Ele Alıp Değerlendirmede Bulunulacaktır..
İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Alqoholiq »

ALLAH'TAN bir mani kederi olmadınmı kesinlikle etkinlik aLanında olcağım...

DeNgExALqoHoLiq
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Loncanızın yeni üye alımları ile birlikte seviyesini daha yukarılara taşımasını dilerim...

Yeni kurallarınızı okudum hoş ve olması gerektiği gibi. Fakat taviz vermemk en iyisi olur diye düşünüyorum.

[İçerik Düzenlendi.]

DoNotDisturb

Saygılar var sonunda bide :D

Size tavsiyem bu tür konusmaları kendi lonca sayfanızda bulundurmamanız , heleki kendinizin hiç yazmamsı yönünde. Lakin görüyorum ki bu tür olaylar dengex loncasının basına gelicek gibi. Lonca kurallarında erkek 25 bayan 22 yaş limiti var bu gerçekten müthiş bir fikir.Fakat kanımca loncaya alımlarınız biraz kabardı , bunun gereksinimini bir nevi yükselmek diye düşünüyorum , düşüncem yanlış ise affola.Ve bunun akabinde başınızın çok ağrıyacağını şimdiden söylüyorum . Bu cümlelerimi Dengexquen arkadaşımın su sözündeki bir kelimeye dayanarak okuyun. Bizim sözümüz dosta tatlı ,düşmana kurşundur . Dost değilim fakat kötülüğünüzüde istemem ;)

İyi Oyunlar...

Süveyda

[/color]
Resim
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Saygılar var sonunda bide :D

Size tavsiyem bu tür konusmaları kendi lonca sayfanızda bulundurmamanız , heleki kendinizin hiç yazmamsı yönünde. Lakin görüyorum ki bu tür olaylar dengex loncasının basına gelicek gibi. Lonca kurallarında erkek 25 bayan 22 yaş limiti var bu gerçekten müthiş bir fikir.Fakat kanımca loncaya alımlarınız biraz kabardı , bunun gereksinimini bir nevi yükselmek diye düşünüyorum , düşüncem yanlış ise affola.Ve bunun akabinde başınızın çok ağrıyacağını şimdiden söylüyorum . Bu cümlelerimi Dengexquen arkadaşımın su sözündeki bir kelimeye dayanarak okuyun. Bizim sözümüz dosta tatlı ,düşmana kurşundur . Dost değilim fakat kötülüğünüzüde istemem ;)

İyi Oyunlar...

Süveyda

[/color][/b][/quote]

Yorumunuz için öncelikle Teşekkür ediyorum konumuzda argo içerikli cümleler kullanan arkadaşımızın açmış olduğu konu daha önce forum yetkililerine bildirilmiş ve bugün itibariyle tekrar bildirilerek konunun kaldırılması talebinde bulunulmuştur.
gelelim diyer konuya görüşlerinize öncelikle saygı duyduğumu belirtmek istiyorum lonca üye alımlarının biraz abarttıldığını söylemişsiniz.
şuan loncaya oakdar talep varki yaklaşık 3 haftadan bu yana alım yapmamaktayız ve yapmıyoruzda. dediğiniz gibi sırf büyümek için üye alımı yapmış olsak şuan üye sayıjmızdaki rakam minumum 3 katına çıkardı..
günlük oyuna girdigi m süre içerisinde hiç yoksa günlük 4 5 kişiden loncaya girme istegi alıyoruz ve bunu değerlendirmiş olsak dediginiz gibi abartmış oluruz..
loncamızın bi çok üyesi evli insanlar olup diğerlerinin yaş ortalaması 25 30 arası olup son alınanların yaşları 18 20 olarak değişiyor.
yaklaşık 1 buçuk yıllık bir geçmişi olan bir lonca olmamıza ramen şuanki üye sayımız çok az denecek kadar.
bizler için çokluğun önemi yok sırf büyümek adına hiç bi çaba sarf etmiyoruz öyle bi niyetimizde yok. az ve öz olmak bizleri yeterli kılıyor.
yorumunuz için tekrar teşekkür eder iyi forumlar dilerim..
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Merhabalar Uzun Zamandan Bu Yana oynamakta Olduğumuz İkv Adlı Oyunda Kendi Arkadaş Çevremizden Oluşan Dostlarımızla Denge Loncasını Kurmaya Karar Vermiştik. Yaklaşık 1 Yıldan Fazla Bi Süerdir Faliyette Olan Denge Loncasının Yeniden Yapılanma Aşamasında Oyun içerisinde Kendini Dürüstlüğüyle İspatlamış Seviyeli Dostlarımızıda Aramızda Görmek Bizleri Menmun Edecektir.
Lonca Adı Altında Toplanmamızdaki Amacımız Birer Aile Gibi Gördügümüz Dostlarımızla Oyunu Hırs Yapmaksızın Oynayıp Eğlenceyi Tadında Yaşamaktır.
Üye ALımları Hafta Sonları Yapılacak Olan Toplantılarda Değerlendirildikten Sonra Alınacak Üyelere Bildirilecektir. Oyun içerisinde Başvurularınızı şikayet ve önerilerinizi Loncamızın Herhangi Bir Biriyiyle veya
Dengexforyou / Dengexescape / Sokaktakiadam / Dengexquen / Dengexcoper Carlarıyla İRTİBATA Geçebilirsiniz.
Bu Yeni Yapılanmada Loncamızın Güncel Kadrosunda Yer Alan Loncamızın Saygın Üyeleri Aşağıda Belirtilmiştir..

Dengexforyou / Dengexescape

Dengexquen / Dengexcooper

Dengexaden / Dengexecrin / DeNGexAloNe

Dengexşeker / Dengexdeniz

Dengexliberte

Dengexcaraskal

Dengexmelmesh

Dengexdalya

Dengexbhtyr

DeNGexDeNGe / DeNGexOttoman

Dengexera

Dengexevina

Dengexchaos

Dengexlei

Dengexsweet / DeNGexSPEND

Dengexprens

Dengexartemis

Dengexsadness

Dengexcroniq

DeNGexHyEnA

DenGexeNdBuLLy

DenGexUzMaN

Dengexcaner

DeNGexAŞKMnÖZGüR

DeNGexFLOWER

DeNGexWaRRioR

DeNGexHeAVeN

DeNGexHıRÇıN

DeNgExALqoHoLiq

Dengexğözyaşı

Loncamızın Güncel Kadrosu
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Kullanıcı avatarı
McKayBoL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: HaNeDaN

Mesaj gönderen McKayBoL »

sokaktakiadam yazdı:Merhabalar Uzun Zamandan Bu Yana oynamakta Olduğumuz İkv Adlı Oyunda Kendi Arkadaş Çevremizden Oluşan Dostlarımızla Denge Loncasını Kurmaya Karar Vermiştik. Yaklaşık 1 Yıldan Fazla Bi Süerdir Faliyette Olan Denge Loncasının Yeniden Yapılanma Aşamasında Oyun içerisinde Kendini Dürüstlüğüyle İspatlamış Seviyeli Dostlarımızıda Aramızda Görmek Bizleri Menmun Edecektir.
Lonca Adı Altında Toplanmamızdaki Amacımız Birer Aile Gibi Gördügümüz Dostlarımızla Oyunu Hırs Yapmaksızın Oynayıp Eğlenceyi Tadında Yaşamaktır.
Üye ALımları Hafta Sonları Yapılacak Olan Toplantılarda Değerlendirildikten Sonra Alınacak Üyelere Bildirilecektir. Oyun içerisinde Başvurularınızı şikayet ve önerilerinizi Loncamızın Herhangi Bir Biriyiyle veya
Dengexforyou / Dengexescape / Sokaktakiadam / Dengexquen / Dengexcoper Carlarıyla İRTİBATA Geçebilirsiniz.
Bu Yeni Yapılanmada Loncamızın Güncel Kadrosunda Yer Alan Loncamızın Saygın Üyeleri Aşağıda Belirtilmiştir..

Dengexliberte

Dengexcaraskal

Dengexmelmesh

Dengexdalya

Dengexbhtyr

Dengexera

Dengexevina

Dengexchaos

Dengexlei

Dengexprens

Dengexartemis

Dengexsadness

Dengexcroniq

DeNGexHyEnA

DenGexeNdBuLLy

DenGexUzMaN

Dengexcaner

DeNGexAŞKMnÖZGüR

DeNGexFLOWER

DeNGexWaRRioR

DeNGexHeAVeN

DeNGexHıRÇıN

DeNgExALqoHoLiq

Dengexğözyaşı

{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}

[Since ~ 2008]

Xxxkatliyamxxx

ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
Kullanıcı avatarı
messi58
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lonca Rıhtım

Mesaj gönderen messi58 »

sokaktakiadam yazdı:Merhabalar Uzun Zamandan Bu Yana oynamakta Olduğumuz İkv Adlı Oyunda Kendi Arkadaş Çevremizden Oluşan Dostlarımızla Denge Loncasını Kurmaya Karar Vermiştik. Yaklaşık 1 Yıldan Fazla Bi Süerdir Faliyette Olan Denge Loncasının Yeniden Yapılanma Aşamasında Oyun içerisinde Kendini Dürüstlüğüyle İspatlamış Seviyeli Dostlarımızıda Aramızda Görmek Bizleri Menmun Edecektir.

Dengexliberte

Dengexcaraskal

Dengexmelmesh

Dengexdalya

Dengexbhtyr

Dengexera

Dengexevina

Dengexchaos

Dengexlei

Dengexprens

Dengexartemis

Dengexsadness

Dengexcroniq

DeNGexHyEnA

DenGexeNdBuLLy

DenGexUzMaN

Dengexcaner

DeNGexAŞKMnÖZGüR

DeNGexFLOWER

DeNGexWaRRioR

DeNGexHeAVeN

DeNGexHıRÇıN

DeNgExALqoHoLiq

Dengexğözyaşı

Güzel günler dileğiyle....
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^

Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Kullanıcı avatarı
messi58
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lonca Rıhtım

Mesaj gönderen messi58 »

Öncelike mustafa abi anlayısın ve iyimserliğin için cok teşekkür ederim her zaman seni sevdim ve saydım
ama bu ilerleyen olaylarda lonca içinde bi kaç kişinin tavır yapması ve yakısmıyor gibi ikide bir hatırlatması ve metennde cıkmasyıla hat safha ya geldi
en iyisi loncadan cıkmaktı cıktık
her zaman abimsiniz ablalrımsınız sizi üzmek ve kırmak istemem sessizce geldiğimiz gibi gidelim allah yolunuzu açık etsin

*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^

Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön