TILSIMIN İLK ÇARLARI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI

Mesaj gönderen Theoneibo »

Eskilerden konu açılmış, madem nostalji yapalım dediniz alın en iyi nostalji. İllaki bizdeniz arz olduğumuz için en fazla arzları yazdık. Ancak şu da bir gerçek ki zamanın da en babalar arzlardı. Bir arkadaşta en fazla tanınan lodos isimlerini yazarsa liste tam olur. Ancak şu bir gerçekki gelen gideni aratır. Oyunun şimdiki hali inannın eskisi gibi değil berbat durum da. Biz bıraktık kurtulduk. Darısı bırakacakların başına inşallah.

Kızılşaman; Kimin hakkı kalmışsa helal etsin.
Haggard: Aziz kardeşim kendisini çok severdim, halen aynı şeyi hissediyormuyum…
Rosafin: Duru her zaman olmasada çoğu zaman takdir ettiğim biridir.
Serserizaza: Kardeşimden ötedir, başımın tacıdır.
Spoyraz: Süleyman abimize saygımız her zaman sonsuzdur.
Mpoyraz: Süleyman abinin oğlu Mustafa…
Sonlayn: Serdar askerliği atlattın mı 
Karaölüm: Eski kullanıcısını pek tanımamakla beraber yeni kullanıcısıyla işim kalmadı
Sarıölüm: Dik başlılığı her zaman zarar verecek kendisine, ne kadar da kırsa beni dargınlığım yoktur, halen kardeşimdir Tılsımda en değer verdiğim kişidir.
Kızılölüm: Pek tanımam.
Beyazölüm: İbrahimin dediği kadarıyla babayiğit birisiymiş.
Söleking: Emre, okul bitmedi mi daha 
Kyfgfb : Hüseyin, organizasyon adamı. Kimse o konuda eline su dökemez 
Santana, : Askerlik bitmedi mi daha 
Enter: Bir gece de 39 lvl yapan tek kişidir herhalde kendisi :D
Lazkopat: Sefam sana laf yok inşallah bir iş bulmuşsundur
Wcansu: Seni yendiğim günü unutamıyorum :D
Masumprens: Çok uğraşıldı bu adamla, doğruluk payını bilmemekle beraber sürtüşme olmadı.
Güneş: Psikopat, manyak, deli, çılgın ne ararsanız bu adamda kendisi ise kayıplarda
Mustafaabi, Değer verdiğim insanlardandır.
Mele : 3 bilgisayarlı tek kişiydi. Özkanın hakkını ödeyemeyeceği kişi
Heybetli, İyi savaşırdı sağlamdı.
Amisos ekibi: Hepsi birbirinden değerli insanlardı. Birisinin kalbini kırdıklarını hiç duymadım.
Godfrey ekibi: Hepsine halen değer vermekle beraber değer vermediğim adam da var.
Alparslan: ‘‘Dedim ise yaparım’’ lafının en çok yakıştırdığım kişi. Evlilik iyi gidiyordur inşallah.
Songuardangel: Ablam yeter bırak artık bu oyunu :D
Foosa: Lodos olmakla beraber saygı değer biriydi.
Sistems: Pek muhabbetimiz yoktu kendisiyle.
Öğretmen: En eskilerden kendisi.
Barbaros: Hiç tanışamadık.
Esmer: Taha öğretmenlik olmadı mı ?
Manager: Azizin adamlarından
Yigito ve Yigido: İkisi de çok sağlam arkadaşlarım. Kahramanmaraş. Üniversite yılları nasıl gidiyor.
Kralvanlı, Kralbenim, Azazel: Halil uzun zaman oldu görüşmeyeli.
Haşin: Haşin ağa topuklara sıkmaya devam mı ? :D
Sırrage: Durmuş bıraktın rahat ettin.
Constantine
Tetik: Alem içki içmeyecem diye söz verdin unutma sözünde dur.
Türkücü: Yasin, para seni değiştirecekse hiç paran olmasın daha iyi.
Çakır: Oturaklı ender insanlardan biri.
Santa: Ne günlerdi :D
Ersinclipse : Hiç tanışmamış olmamıza rağmen sevmediğim 3 kişiden biri.
Zaza: İlk gözlüğü alan, sunucuda yıkmadık adam bırakmayan, delikanlıca, cesurca vs atan ender insanlardan biridir.
Majeste: Pek tanımam.
Çilek: Söz meclisin…
Sharex: Hakkında çok dedikodu çıktı.
Cesurzade: Sunucunun enlerinden, çok kişiye emeği geçti.
Ayan: Caner ve görkem. Eskiden hakları çoktur üstümde Canerin. Ancak şimdi bilmem her insan gibi onlar da değişir.
Elendil: Her zaman vs lere katılan ender lodoslardan.
Turklady : Yengemize saygımız sonsuz.
Tanganyika: Bu kadar sabırlı birisi olamaz. Sabah akşam örümceklerde duran vs davetlere zor bela getirdiğimiz sunucunun en sağlam büyücüsü.
Mardinlee: Bırakacaktı en son şimdi bilgim yok.
İhtiyar: Az vs atmadık.
Grkmgazi: Görkem elbette ya bizi unutan ilk kişi.
Mediumemiş: Şimdi abisi kullanıyor heralde.
Canibalcopse: : Rackcı çocuk :D
Mustibalık
Karaliste
Burakreis: : En fazla öğüt verdiğim, en fazla küfür yediğim kişi.
Akşemsettin: 24 saat boyunca kesilen ve halen doymayan parası 0 kalıp ‘’ erkekseniz para verin örs yapım savaşak’’ diyen Dünyadaki tek canlı.
Tabi bu kadar kişi saydık aradan geçmiş 3 yıla yakın zaman herkesi hatırlamak imkansız. Bizdeniz kimseye bir gün ne fitne, ne küfür etme, ne kalbini kırma, ne de emanete hıyanet etme, ne de hırsızlık gibi bir ithamla karşı karşıya kalmadık. Elhamdüllillah sevenimiz çok düşmanımız yok gibiydi. Hatırladıklarım bu kadar unuttuklarımız illaki vardır. Neyse bizden bu kadar selametle.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Real Living Real War

Mesaj gönderen Cordelio »

vay be unutulmusuz gırmedıgım ıcın chara ama bende ılklerdenım bılen bilir Özretay hatırlayan yok sanırım ...
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEEEE »

valla bıraktık Kurtulduk :) ha İlke GElince ....
Güzel Günlerde hele ilk Gün unutulamaz... :)

Adamın biri Metorda beni Kurtarın diye bagırıyordu....

Alparslan . Lazkopat Tekfur darkfather Yeniçeribaşkan 5 i miz metora dalmıştık :d Kurt felan kesiyoduk....
Fotoları felan alp yayınlamıştı....

İLk tungusten Görevini yapan bendim :=)
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

ya Badai vardı arkadaşlar unutmuşsunuz galiba ? yada hesabının adını değiştirdi de devam mı ediyor ?
Akıllıydı doğrusu işlenmiş gümüşü üretir üretir 30 bine 40 bine millete kazıklardı... ben girdiğimde badai yi ve buraqreis i hatırlıyorum buraqreis ile fazla konusmadım sadece dedikodusunu duydum 12 *13 yaşında bir çocuk denilerek bahsediliyordu ve çok da ağır küfür ediyordu.. Küfür sanatının başlangıcı o diyebilirim :D Bölgeden yazmasaydı daha iyi olabilirdi. İlk açtığım hesabım Wetaran (savaşçı) dı ve oyunu çözecem diye çok uğraşmıştım 18 seviye olduğum zamanda o hesabı sildim çünkü işlenmiş gümüş bulamıyordum sırf işlenmiş gümüş bulamıcam diye oyunuda bırakacaktım. 1 seviyede 12 seviye akreplerin yanına gidip öldüğümü hatırlarım bi kişi vardı Remealschumaer gibi bişidi sanırsam benimle çok dalga geçti :D ilk gördüğüm en yüksek seviye 15 level Börteçine diye bir oyuncuydu . Oyunu bana anlatan o oldu. Daha sonralardan gümüş ve nikel madenleri arası deparlayan Badaiyi gördüm. İşlenmiş gümüşü buldugum gün çok sevinmiştim :D beni en cok kasan KOLAC oldu ama o da unutuldu galiba :S halen oyunda görüyorum item kasmasını ve ruh çalan kesmesini çok seven biriydi bende ona şifacılık yapardım aynı grupta 3*4 saat kasılırdık ilk göz ağrımdır benim Rocnqpung ve 1,5 ayda 39 olduğumu hatırlarım çok zorlanmıştım ama şuan Allah'a şükür durumum ve arkadaşlarım iyi hesabıma ortak çok yakın bir arkadaşımda var [muratcan] Bu gidişatla biz eski Tılsım'ı eski Klan savaşlarını Eski para toplanıp savaşçı karakterler arası büyücüler arası oyuncular tarafından düzenlenen vsleri ... çoğumuz özledik. :roll: Allah sonumuzu hayır eder inşallah.
Hatırladıgım kişiler :
Alparslan
Hilaryy
Wizier
Badai
Kolac
Masumprensim
Börteçine
Lazkopat
Güneş
Güney
Büyücü arkadaşım vardı teskilattan adını getiremiyorum özür dilerim kendisinden..
Ezergeceryus
Facıa
Çilex yada Çilekk
Gözde
Lodosx loncası agırabi ,hisset , budainsan , girlbaytar , gunbatımı vs.
cansuxcansu
Tanganyıka
Melle
Zaza
Blntgrs
Ordubreakdances , Ordubreakdance
Sunucumuzun ilk hırsızı Xxxihsanxxx gibi birşey di galiba :D
Bladem
Oguzxxxxcesur
Ozannuribjk
Arz arkadaşları fazla hatırlayamıyorum kendilerinden özür dilerim.. Savaşta sadece lodos arkadaşlarımın can durumuna baktıgımdan karşımda savaştığım kişileri pek hatırlamıyorum... Sadece sırf şifa bastığım için bana küfredildiğini iyi hatırlıyorum.. :D
Ecelin di galiba bir şifacı vardı karakürk görevinde bana Tesla + savunma 33 seviye ceket , Kristal + direnç buz şayak pant. satmıştı yada bahsetmişti hafıza işte ne yaparsın :D500 bineydi galiba bunları satın almıstım :D

şelit çekip yere attığımı ruh kalkanı açmaya gereksinim duymadan savaştığımı arkadaslarla savasarak en az 5 bin kp kastıgımı ilk er meydanı ( 12 kişilik ) girdiğimde oyunun yeni sürümünü indirmediğimden yürüyemediğimi ortalıgın bembeyaz göründüğünü yenildikten sonra bir daha hiç girmediğimi.. saysak bitmez .. Eskiler gider yeniler gelir yeniler eskir tekrar yeniler gelir. Bu böyle döner.

Neyse siz sağ ben selamet. Oyunda huzur ortamı inşallah tekrardan oluşur dileklerimle..;

[Numan]

TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
borntoarz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen borntoarz »

Santa: Ne günlerdi :D
Ya =) savaştan savaşa .. Ozaman Tek lodos bizlerdik hehe
Resim
Resim
@@@@@@@PardusxYnkee @@@@@@@@
Kullanıcı avatarı
Systems
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Systems »

Birisi adımı yazmış cok evindim :) unutmamıs arkadas. evet Tılsımın ilk 39 leveli bir büyücüydü , 2. de büyücüydü. Tılsımdaki ilk 39 warrior Systems yani benim char (Eski forumda kayıtları vardı oraya ulaşabilen olursa bakabilir :) ) zaten onun için uyumadan ( aralarda klavye basında uyuyarak :mrgreen: ) 39 yapmış, ve bırakmıştım. Şimdi şöyle bir bakayım dedimde, adımı görünce cok sevindim demekki hatırlayan arkadaslar olmuş. Oyuna döneyim diyorum ama şimdi çok değişmiş, ney nedir bilmediğim için sıkılırım gibide geliyor. neyse hatırlayan arkadaşlara teşekkürler :)
Kendimi Öldürüp İntihar Süsü Vereceğim...!
Kullanıcı avatarı
ayberk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ayberk »

Eminonu sunucusunda devam ederken tilsimin açildiği ilk gün tilsima geçenlerdenim. Eminonu sunucusunda sonturk adli çarim var diye burda da sonturko adli bir çar acayim dedim :) Sunucu yeni olunca ilk kayıt olanlar bir adim onde başliyor sunucuya. gerçekten de oyle oldu. Tamamen dizdim büyücümü. o günlerden hatirladiğim aplarslan var şu anda en göze çarpan.
Neyse iyi forumlar
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı

Resim
Bedes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bedes »

benim hatırladığım

Perver

Zilan

vardı
Kullanıcı avatarı
Systems
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Systems »

Lazkopat ve Wcansu yu hatırlıyorum ben, tılsımda :) harun arkadas kim onuda merak ettim açıkcası beni hatırlayan :ugeek:
Kendimi Öldürüp İntihar Süsü Vereceğim...!
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Benii Saygı İle Anmayannlara Teşekkür edıyorum :DD
Ben Oyunun ilklerındenımdirr..Ama neyse:DD
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Sohbet” sayfasına dön