Her zaman söylerim en iyi araştırma-geliştirme (Ar-Ge) oyuncu tarafından yapılandır diye . Bu konuya uzun zamandır yapılan yorumlardan da anlaşıldığı gibi genel bir soruna değinmişim. Madenlerin saf verme oranı, madenin yenilenme oranıyla ilgili bir güncellemeye ihtiyaç duyulduğunu aylardır söylüyoruz bu konudan herhalde artık anlaşılmıştır bu aralar böyle bir güncelleme bekleyin. Çemberlitaş güncellemesiyle de gelebilir ondan sonra da gelebilir ama bekleyin.abdullatif82 yazdı:gerçektende gmlerin kör olduğuna inanıyrum ya gerçekten körler yada hiç vakitleri yok o kadarki oyuna bile giremiyorlar . belkide ekipte bulunma sebebleri sadece para kazanmak . oyuncular gibi oyundan zek alarak oynasalar ve gönülden sevselerdi bu oyunu biraz daha oynanabilir hale getirmek için çabalarlardı
İnanmayan arkadaşlarıma da ; Daha önce oyun içi maden sorunu ile ilgili açtığım ve aynı sıkıntıdan muzdarip arkadaşlarımızla derdmizi anlattığımız ve sonuca ulaştırdığımız bir konuyuda alıntı yaparak sizlerle paylaşmak isterim.
Son olarak ben yönetimin bu kadar ağır, gözünün görmez olduğunu düşünmüyorum. Bizi duyup dinliyorlar , sadece tepki vermeleri biraz uzun sürüyor ama olsun o kadar kusur KAdı kızında da var.
Şimdi daha önce açtığım konudan alıntılar yapmak istiyorum. Bildiğiniz üzere bir zamanlar madeni program kullanarak çekme vardı ama son güncellemeden sonra tariha karıştı. Çünük biz istedik ve sesimizi duyurduk bu alıntılarda kanıtıdır
İyi Forumlar.
Şüphelendiğimiz kişileri bildirmiş ve açılan konu altında afiş etmiştik ibreti alem olsun diyeCrack yazdı:Selamlar herkese ;
Öncelikla bu madenlerı programla çekenlerle ilgili bir takıp var mıdır bunu sorayım ilgililere. Zannetmıyorum ama.
Özellikle bu çakallığı gece geç saate bırakan TheDeLL ve onun büyücü karakterı TımeToDie artık banlanmasını istiyorum
Adamın bilgisayar programcısı olduğunu yedi tepe İStanbul duydu GM ler duymadı. Ayrıca adam babannesine bile Ejder üüretecek kadar maden çektı.
eğer bu adamı bikayırma durumu varsa yeter artık 5 ınsan hayatı boyunca yetecek maden çektı zaten. Bu kişiyle ya da bu maden çakallıklarıy la ilgili şikayetlerınız var sa bu başlıktan içinizi dökün arkadaşlar.
Son olarak ADAM HIZLI ÇEKIYORSA PROGRAM MI KULLANIYOR ? Diyen arkadaşlara da şüphalendıklerı adamla aynı madende 6 saat geçirmelerini tavisye ediyorum. Bunu yapmadan da saçma yorumlar yazmayın.
Bu oyun bu tiplerden temizlencekse biz dürüts oyuncular tarafından temizlenecek.
ŞakacılarHardStyle yazdı:Bahse konu kişiyle ilgili benimde o yönde şüphelerim var. İlgili kişilere sıkıntımı ilettim ve log kayıtları incelenerek, bir usulsüzlük varsa ki bana göre öyle, gereken yapılacak.
SuperMan yazdı:BEN Crack DAN ŞÜPHELENiYORUM BU KONUDA :geek:
SAYGILAR
Konuyu incelemek isteyen olursa viewtopic.php?f=4&t=11537MosA yazdı:Merhaba,
Oyunda bu tip makro programlarını kullandığını düşündüğünüz kişileri www.istanbuloyun.com/ikvdestek birimine lütfen bildiriniz. Hatırlatmak isterimki haksız kazanç sağlamak isteyen bu kişilerin hesapları süresiz kapatılacakdır bilginize.(CaptainATX Alıntı.)
Evet şimdi içinizden bazı arkadaşlar neden bu konuya değindin diye bilir. Bu konuyu takiben bir kaç hafta sonra bir güncellemeyle madenlerde köklü değişikler olmuştu. En güzeli de "TOPLA" yazısının farklı konumlarda açılması.
Tekrar söylüyorum ben yaptım oldu demiyorum.
Hala sesimizi duymuyorlar diyenler olabilir onlarda özelime gelsin konuşalım kardeş kardeş