Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Mesaj gönderen Crack »

abdullatif82 yazdı:gerçektende gmlerin kör olduğuna inanıyrum ya gerçekten körler yada hiç vakitleri yok o kadarki oyuna bile giremiyorlar . belkide ekipte bulunma sebebleri sadece para kazanmak . oyuncular gibi oyundan zek alarak oynasalar ve gönülden sevselerdi bu oyunu biraz daha oynanabilir hale getirmek için çabalarlardı
Her zaman söylerim en iyi araştırma-geliştirme (Ar-Ge) oyuncu tarafından yapılandır diye . Bu konuya uzun zamandır yapılan yorumlardan da anlaşıldığı gibi genel bir soruna değinmişim. Madenlerin saf verme oranı, madenin yenilenme oranıyla ilgili bir güncellemeye ihtiyaç duyulduğunu aylardır söylüyoruz bu konudan herhalde artık anlaşılmıştır bu aralar böyle bir güncelleme bekleyin. Çemberlitaş güncellemesiyle de gelebilir ondan sonra da gelebilir ama bekleyin.

İnanmayan arkadaşlarıma da ; Daha önce oyun içi maden sorunu ile ilgili açtığım ve aynı sıkıntıdan muzdarip arkadaşlarımızla derdmizi anlattığımız ve sonuca ulaştırdığımız bir konuyuda alıntı yaparak sizlerle paylaşmak isterim.

Son olarak ben yönetimin bu kadar ağır, gözünün görmez olduğunu düşünmüyorum. Bizi duyup dinliyorlar , sadece tepki vermeleri biraz uzun sürüyor ama olsun o kadar kusur KAdı kızında da var.

Şimdi daha önce açtığım konudan alıntılar yapmak istiyorum. Bildiğiniz üzere bir zamanlar madeni program kullanarak çekme vardı ama son güncellemeden sonra tariha karıştı. Çünük biz istedik ve sesimizi duyurduk bu alıntılarda kanıtıdır

İyi Forumlar.

Crack yazdı:Selamlar herkese ;

Öncelikla bu madenlerı programla çekenlerle ilgili bir takıp var mıdır bunu sorayım ilgililere. Zannetmıyorum ama.
Özellikle bu çakallığı gece geç saate bırakan TheDeLL ve onun büyücü karakterı TımeToDie artık banlanmasını istiyorum

Adamın bilgisayar programcısı olduğunu yedi tepe İStanbul duydu GM ler duymadı. Ayrıca adam babannesine bile Ejder üüretecek kadar maden çektı.

eğer bu adamı bikayırma durumu varsa yeter artık 5 ınsan hayatı boyunca yetecek maden çektı zaten. Bu kişiyle ya da bu maden çakallıklarıy la ilgili şikayetlerınız var sa bu başlıktan içinizi dökün arkadaşlar.

Son olarak ADAM HIZLI ÇEKIYORSA PROGRAM MI KULLANIYOR ? Diyen arkadaşlara da şüphalendıklerı adamla aynı madende 6 saat geçirmelerini tavisye ediyorum. Bunu yapmadan da saçma yorumlar yazmayın.

Bu oyun bu tiplerden temizlencekse biz dürüts oyuncular tarafından temizlenecek.
Şüphelendiğimiz kişileri bildirmiş ve açılan konu altında afiş etmiştik ibreti alem olsun diye
HardStyle yazdı:Bahse konu kişiyle ilgili benimde o yönde şüphelerim var. İlgili kişilere sıkıntımı ilettim ve log kayıtları incelenerek, bir usulsüzlük varsa ki bana göre öyle, gereken yapılacak.
Şakacılar :)
SuperMan yazdı:BEN Crack DAN ŞÜPHELENiYORUM BU KONUDA :geek:

SAYGILAR
MosA yazdı:Merhaba,

Oyunda bu tip makro programlarını kullandığını düşündüğünüz kişileri www.istanbuloyun.com/ikvdestek birimine lütfen bildiriniz. Hatırlatmak isterimki haksız kazanç sağlamak isteyen bu kişilerin hesapları süresiz kapatılacakdır bilginize.(CaptainATX Alıntı.)
Konuyu incelemek isteyen olursa viewtopic.php?f=4&t=11537

Evet şimdi içinizden bazı arkadaşlar neden bu konuya değindin diye bilir. Bu konuyu takiben bir kaç hafta sonra bir güncellemeyle madenlerde köklü değişikler olmuştu. En güzeli de "TOPLA" yazısının farklı konumlarda açılması.

Tekrar söylüyorum ben yaptım oldu demiyorum.
Hala sesimizi duymuyorlar diyenler olabilir onlarda özelime gelsin konuşalım kardeş kardeş
:)
Resim
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen DREGO »

Erdogan yazdı:Merhaba,

Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.

Teşekkürler.

Evet 20 tane mail attım şu an birtanesine bile cevap alabilmiş değilim ve şaheserimi hala yapmış değilim menekşe başında 10-15 saat arası zamanımı harcıyorum oyundaki herkez bilir [Doublekill] Ama genede menekşe çıkmıyor almak istesem 10m param var bu fiyata mavi bile alınmıyor. Yani daha ne yapalım konuda açtım bu arkadaşa %100 katılıyor ve destek veriyorum.
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DREGO »

Esadullah yazdı:

Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.

Teşekkürler.
Selamlar,

Yöneticiler öyle diyor fakat oyuncular isyana kadar geliyor. Oyunda bulunan madenleri hiç test etmeden koymuşsunuz galiba. 7 saat içinde 1 Ganoderma çıkmıyorsa sunucunun piyasası nasıl olur sizce?

Hadi onu geçelim maden öbeklerinin çıkma süresi bile artırılmış. 7 dakikada 1 mantar madeni çıkıyor ve bunların 100 tanesinin içerisinde 1 tane Sinek mantarı yok, Ganoderma hayal.

Şans işi diyorsunuz. Hadi 1-2-3-4-5-6-7...10-11.. şans olmadı peki 500 adet mantarı ben ne yapayım? onuda bırakalım benim şansım yok tüm sunucunun mu şansı yok? Bi oyuna girip oyuncuların çektiği dertleri görseniz çok güzel olacak. Madenler yüzünden isyan bayrağını çekecek durumdayım. Bir aydır uğraşıyorum fakat madenlerin sorunu yüzünden Ashab-ı Kehf üretemedim(!)

Oyun içerisinde testlerin tekrar yapılmasını rica ediyorum.
Çok doğrusun 6 dakikada 1 elmas çıkıyor ben 210tane çektim hesaplarsak 1 saate 10tane 210:10=21 saat ayıptır ya çıkmıyor çıkmıyor bu kadar saate bile çıkmıyor. 2000tane elmas oldu 3 menekşe 2 tane daha çekmem lazım ama yok çıkmıyor 5 gün üst üste aynı madende en az 10 saatimi harcadım ama yok yok yok. Buna bir çözüm bulunması gerekli.
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DREGO »

Tılsım sunucusunda 1 menekşe 60mx5=300m , 1mavi kaya 75mx3=225m , akik 12mx5=60m , Alexandrite 1mx5=5m , Kadim pençe 70mx2=140m diğer madenleri saymıyorum. Bunları topladık mı 730m bir ejder üretimi. Bunu nasıl yapalım söylermisin 1 gün boyunca maden başında bekliyorum çıkmıyor çıkmıyor. Parayla almaya kalksak hayatta alamazsın. Böyle grup bölgelerine girmeye çalışsan almazlar tanıdıklar bile almıyor. EE siz söyleyin ozaman oyunu mu bırakalım???
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DREGO »

DREGO yazdı:
Esadullah yazdı:

Teşekkürler.
Selamlar,

Yöneticiler öyle diyor fakat oyuncular isyana kadar geliyor. Oyunda bulunan madenleri hiç test etmeden koymuşsunuz galiba. 7 saat içinde 1 Ganoderma çıkmıyorsa sunucunun piyasası nasıl olur sizce?

Hadi onu geçelim maden öbeklerinin çıkma süresi bile artırılmış. 7 dakikada 1 mantar madeni çıkıyor ve bunların 100 tanesinin içerisinde 1 tane Sinek mantarı yok, Ganoderma hayal.

Şans işi diyorsunuz. Hadi 1-2-3-4-5-6-7...10-11.. şans olmadı peki 500 adet mantarı ben ne yapayım? onuda bırakalım benim şansım yok tüm sunucunun mu şansı yok? Bi oyuna girip oyuncuların çektiği dertleri görseniz çok güzel olacak. Madenler yüzünden isyan bayrağını çekecek durumdayım. Bir aydır uğraşıyorum fakat madenlerin sorunu yüzünden Ashab-ı Kehf üretemedim(!)

Oyun içerisinde testlerin tekrar yapılmasını rica ediyorum.
Çok doğrusun 6 dakikada 1 elmas çıkıyor ben 210tane çektim hesaplarsak 1 saate 10tane 210:10=21 saat ayıptır ya çıkmıyor çıkmıyor bu kadar saate bile çıkmıyor. 2000tane elmas oldu 3 menekşe 2 tane daha çekmem lazım ama yok çıkmıyor 5 gün üst üste aynı madende en az 10 saatimi harcadım ama yok yok yok. Buna bir çözüm bulunması gerekli.
5gün üst üste aynı madende en az 10 saatimi harcadım derken 1 günde en az 10 saat artık siz hesaplayın bukadar zaman değermi cıkmayan bir madene?
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DREGO »

güncel
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Teşekkürler.

Ben madenimi istedigim fiyata satamammı ? Ben istedigim fiyata satarım alan alır almayan almaz kimse kimseden bişi almak zorunda deilki . Ben kendi kendimi şikayet ediyorum . Vaktinde de aynısını yaptım karaborsacılık yaptım parasını vererek aldıgım madenleri kat kat fazlasına sattım . Şimdi de yapıyorum aynısını ucuza al pahalı sat olayı ne yapcaksınız hiç bir hırsızlık , dolandırıcılık veya hak yeme olmaksızın yaptıgım saf olmayan madenlerimin her biri 10.000 leri saf olan madenlerim 100 150 leri geçmişken elmi koycaksınız . Oyun geliştikçe illaki fiyatlarda yerinde kalmıycak . Ben pahalı maden satıyorum hile, yalan dolanla elde etmedigim içinde istedigim fiyata satmayada hakkım var sanırım :) Alın alır almayan almaz kimse bu oyuna başlarken herşey basit olcak armut piş azıma düş olcagını söylemedi . Taktik işidir bu oyunu sadece savaşla düşünmek hatadır ben ticaretide severim keyfim ne istiosa o fiyata satarım . Oyun ekip işi degilmi bazen zevk içinde yapılır bu bi maden yansıtırdı abim peşinden bende yansıtırdım maden alcak kişi önce bana sorar kaça maden derdi 6 milon sonra abime mesaj atar abimde 5.5 milon derdi . Daha sonra aynı işlem başkası üzerinde de uygulanırdı . Yanlışlıkmı var hilemi , haksız yoldan para elde etmemi var hayır :) Oyunu sadece savaş için oynamayanlarda ticaretten zevk alanlar . Yönetimin buna karışabilcegini sanmıyorum yani en azından bana karışamaz kimse diye düşünüyorum . Burda herkesi zan altında bırakmakta olmaz . Dedigim gibi eger istedigim madeni istedigim fiyata satmakta özgür deilsem veya ben bir maden 5 milonken onu 10 milondan satışa çıkardım die hakkımda şikayet maili atılcaksa aha kötürüya orda inceleyin bişi çıkarsa banada haber edin ;)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

BadXDreaM yazdı:

Teşekkürler.

Ben madenimi istedigim fiyata satamammı ? Ben istedigim fiyata satarım alan alır almayan almaz kimse kimseden bişi almak zorunda deilki . Ben kendi kendimi şikayet ediyorum . Vaktinde de aynısını yaptım karaborsacılık yaptım parasını vererek aldıgım madenleri kat kat fazlasına sattım . Şimdi de yapıyorum aynısını ucuza al pahalı sat olayı ne yapcaksınız hiç bir hırsızlık , dolandırıcılık veya hak yeme olmaksızın yaptıgım saf olmayan madenlerimin her biri 10.000 leri saf olan madenlerim 100 150 leri geçmişken elmi koycaksınız . Oyun geliştikçe illaki fiyatlarda yerinde kalmıycak . Ben pahalı maden satıyorum hile, yalan dolanla elde etmedigim içinde istedigim fiyata satmayada hakkım var sanırım :) Alın alır almayan almaz kimse bu oyuna başlarken herşey basit olcak armut piş azıma düş olcagını söylemedi . Taktik işidir bu oyunu sadece savaşla düşünmek hatadır ben ticaretide severim keyfim ne istiosa o fiyata satarım . Oyun ekip işi degilmi bazen zevk içinde yapılır bu bi maden yansıtırdı abim peşinden bende yansıtırdım maden alcak kişi önce bana sorar kaça maden derdi 6 milon sonra abime mesaj atar abimde 5.5 milon derdi . Daha sonra aynı işlem başkası üzerinde de uygulanırdı . Yanlışlıkmı var hilemi , haksız yoldan para elde etmemi var hayır :) Oyunu sadece savaş için oynamayanlarda ticaretten zevk alanlar . Yönetimin buna karışabilcegini sanmıyorum yani en azından bana karışamaz kimse diye düşünüyorum . Burda herkesi zan altında bırakmakta olmaz . Dedigim gibi eger istedigim madeni istedigim fiyata satmakta özgür deilsem veya ben bir maden 5 milonken onu 10 milondan satışa çıkardım die hakkımda şikayet maili atılcaksa aha kötürüya orda inceleyin bişi çıkarsa banada haber edin ;)
Sen oyunda böyleysen reel de neler yapıyosun allah bilir. ABD başkanı olursun en son gelebileceğin konum orası.
Resim
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen alveras »

eminönündeki materyallerın fiyatlarının yazıyorum ganoderma 16 ml dört yapraklı yonca 15ml budaksız abanoz 12 ml mavi topaz 19 ml kızıl zümrüt 2ml yüzüne bakan yok iridyum kafasına göre7 ml da var 10 ml da menekşe elmas herkes arar olmuş 16 ml sibiryalı 3 ml akık 6ml bölgelerden düşen materyallaer 2ml iksirler ejderha 400bin anka 375bin goril 300bin kangal 250 bin kuzgun 200bin kadim hidra pençesi 30milyon eskiden 50ml du azat cevo çeket 80 ml yücelen solucan ceket erkek savascı 200 m Nıgtbırd de var sadece yücelen shen kuo ceket erkek savasci üretimi bende var bedava birde profkanlıkenede bayan şifaya ibni sina solucan ** ceket üretimi var bayan ibni cevo üretimi olan varsa benı bulsun üretecem çünkü ejder üretilmez ashabıda öle su an en kolay ecel üretilıyo ecel üretın derim yarın bir gün piyasa yapar demesi benden ÇEMBERİLTAŞ da inşallah savasilar ön planda olur
Bin Ytemiş Bir (1071)
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sebatay »

Konu sahibi arkadaşıma %100 katılıyorum. Ben bu yüzden oyunu bıraktım Anka'da plus'ımın bitmesini bekliyorum. Bitsin başlamış olduğum başka bir online oyuna gideceğim. Yöneticilerin "destek'e gönderin" demesi kadar mantıksız bir öneri göremiyorum. Ha dediklerini yapınca olumsuz bir cevap alıyoruz orası da ayrı bir ironi.

Konu başlığına uygun öneri ve şikayetlerimi ileteyim;

1- Bazı ticaretten zevk alan arkadaşlar diyor ki, "zamanında ben ucuza topladım şimdi sefasını sürüyorum" eski sunucumda bunu diyen çok kişi vardı, onlara şu soruyu sordum; "Niye böyle bir hareket içerisine girdin ?" cevap belli "Öngördüm !" bak sen şu işe ! Vebali boynunuza ama şahaserlerin üretiminde kullanılacak madenlerin sızdırıldığını açıkça söyleyen mert delikanlılarda çıktı. Bende gerekli yerlere şikayetimi yaptım, kanıt yetersiz bulunmuş :) "öngördüm" argumanını bir geçelim...

2- Ben çalışan bir insanım. Akşam en erken 8-9 gibi eve gelebiliyorum. O saate maden başına oturup, bekleyip bekleyip hiç birşey alamamak beni nasıl memnun ve mutlu kılıyor anlatamam ! Plusım var para kasayım diyorum, oturup hesapladım, 1 sene boyunca yaratık kesip çıkan değerli değersiz eşyaları satsam şahaser parasına ulaşamıyorum...

Yöneticiler, size tarihten bir örnek vereyim. Tarihe "büyük buhran" diye geçen ekonomik bir trajedi vardır. Klasik ekonomi doktirinini savunanlar derlerdi ki "ekonomiye müdahale etmek olmaz, uzun zamanda herşey dengeye ulaşır". Sonra çıktı biri dedi ki "Bahsettiğiniz uzun zaman o kadar uzun ki hepimiz ölmüş oluruz ! Piyasa insanlara zarar veriyorsa müdahale etmek lazım". Önemli olan bir zümrenin mutluluğu değil, toplumun mutluluğudur. Arkadaşlarım ticareti seviyor diye veya daha önce üretenlere haksızlık olacak diye yığınla insanı madur edemezsiniz.

3- Bu konuya istinaden de bir arkadaşım gayet kibar bir şekilde bir öneri getirmiş "bir plus paketi çıkartılabilinir maden paketi gibi onunla bu sorun çözer" ben bunu desteğe attım hoppp aynı cevap. Şimdi burdan o zamanki kibar halimden uzak bir şekilde yeniliyorum önerimi hem de çok rahatsız edici bir şekilde...

Kardeşim parası neyse verelim, eğlenmek istiyorum ! Kusura bakmayın ama bu usluba beni iten sizlersiniz.

4- Oyunda değersiz olarak nitelendirilen birinci sınıf bir çok maden var. Bu birinci sınıf madenlerle, ikinci sınıfları üretsek, sonra üçüncü sınıfları üretsek gayet mantıklı olur, bir arkadaşımız vurgulamış zaten. Ben bunu desteğe attım cevap aynıydı boşuna tavsiyeetmeyin desteğe at diye. Bunu da yapacaksınız bakın yeniden bir yanılgıya düşmeyin, birinci sınıf madenlerin sayısını kümulatif orana göre ayarlamanız lazım yani birinci sınıf madenler atıyorum 9ar adet, ikinci sınıflar 6şar adet, üçüncü sınıflar 3er adet olmalı. Niye diye sorarsanız matematiksel açıklamasını yapabilirim.

5- Yönetime bir tavsiyedir bu. Bir analist alın ekibinize. Prof bir şekilde piyasayı düzenlesin.

6- Bu değerli madenler yaratıklardan da düşebilir, burada yine bir arkadaşım demiş. Benzer bir teoriyi atmıştım desteğe cevap malum...

7- Tek efsunlu reçeteyi üretmek mantıksız bir hale geldi. Yine bir arkadaşım başlık altında vermiş örneğini. Eşya düşünce 7 mln a satabiliyorsun, üretsen 10 mln :)

8- Şaheser reçetelerinde mavi, ganoderma gibi kırk yılı başı düşen eşyalara 3-5 adet yer verileceğine. Çelik veya Bahçe Karışımlarından 100lerce konulabilinir veya mantarı koyun :D milyon adet mantar var insanların elinde !

9- Ben FRP'yi seven ve oynayan bir insanım. O yüzden şifacı açtığımda mutlaka iksir üretmek isterim. Ama bu oyunda can ve kudret iksirleri haricinde iksirlerin bir esprisi yok. Olsada çok cüzzi paralara satabiliyoruz. Bunun yerine lokmana versem ohhh köşe :D mantıksız...(Destek demeyin gönderdim !)

10- Aklıma geldikçe buradan yazmaya devam edeceğim ama sistem böyle gitmez. Bu oyun maden çekme oyunu değil !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön