Dünden Bugüne Eski Kişiler
Re: Dünden Bugüne Eski Kişiler
GHOSEN yazdı:Lazoğlu
Kokliw
Sirkots
Oburiks
Mcxlyder
Panzehir
Comrade
Siphone
Ferro
Balamir
Ghosen
Pirsultan
Zbeedy
Malkoçundedesi
Lance
Bythem
Xlarge
Aspirine
Lebron
Parthenious
Sindacco
Doğukan
Hystreically
Joker(Şimdiki Değil)
Kadabra
Canijames
Saxaphone
Ghostdeather
Scarface
Technominds
Nubumba
Orhanbey
Oktaysen
Karagümrük
Zembekoğlu(Sunucu İlk Açıldığında Kasıyordu 12 LwL'dı :lol: )
Caprise
Sensitive
Topsecret
Matadore
Tolun
Kafkef
Gurfy
Gentleman
Comrade
Giants
HATIRLADIKLARIM BU KADAR UNUTTUKLARIM KUSURA BAKMAYIN , YANLIŞIMIZ VARSA AFFOLA !
VALLA KİMSEYİ HATIRLAMIYORUM DEDİM PARÇA PARÇA KAFAMDA TAMAMLADIM :lol:
LONCA OLARAK İSE (Mcx,Cnquerorx,Byx,Akıncılarx) VARDI YANLIŞ HATIRLAMIORSAM
- byemrahkeskinnn
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
evet bır tane eksık dıodum ama judge yı hatırlamadım panzehır dıe gectı akLımdan oysakı akLımdakı judge ıdı ılk 39 savascı serverın cok ozur 
SiLverFox CLass
la bnde warım ulyn İmparatorzileli 
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR.
İMPARATORZİLE'Lİ
İMPARATORZİLE'Lİ
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Sİz ne adamsınız yha siz kendinize eskimi diyorsunuz sancak sunucusu' açıldıgndan beri oynayan yenidir
biz eminönünden beri oynuyoruz siz daha dün açılan sancak sunucusunda eskiyim diyosunuz
hahah
güldürmeyn beni
biz eminönünden beri oynuyoruz siz daha dün açılan sancak sunucusunda eskiyim diyosunuz
güldürmeyn beni

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
blader yürü git köşkde öt burası sancak ve sancak olduğuna göre buranın kralları konuşur git köşkde ahkam kes canımı sıkma.
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR.
İMPARATORZİLE'Lİ
İMPARATORZİLE'Lİ
Bende loncamızdan bir kaç kişinin ilk çarlarını yani oyunun ilk oyuncuları olan arkadaşlarımı yazayım.
Xgöktuğx
Warriorgirl
Göksu
Poiis
Alixxxx
Karahilal
Kürşat
Börteçine
Titxırmak-Titxtuana-Titxgökçen
Xgöktuğx
Warriorgirl
Göksu
Poiis
Alixxxx
Karahilal
Kürşat
Börteçine
Titxırmak-Titxtuana-Titxgökçen
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kardeş sancak sunucusunun eskilerinden bahsediliyor ikv nin değil her salataya maydonoz olmak zorunda hissediyorsan kendini git çoban salatası ol.xYuRtSeVeNx yazdı:Sİz ne adamsınız yha siz kendinize eskimi diyorsunuz sancak sunucusu' açıldıgndan beri oynayan yenidir
biz eminönünden beri oynuyoruz siz daha dün açılan sancak sunucusunda eskiyim diyosunuzhahah
güldürmeyn beni
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

- bbswinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Yurtseven misin nesin ..
Git kendı eminönü yuvana , ikv acılalı eskı kişiler demıyoruz biz sancak sunucusundaki eskı kısıler dıorz . Bıraz mantıklı ol git yorumunu kendı yuvanda yap .. Hatırlatıyım Burası SANCAK !!
Git kendı eminönü yuvana , ikv acılalı eskı kişiler demıyoruz biz sancak sunucusundaki eskı kısıler dıorz . Bıraz mantıklı ol git yorumunu kendı yuvanda yap .. Hatırlatıyım Burası SANCAK !!
KoP KoPTitxtuana yazdı:Kardeş sancak sunucusunun eskilerinden bahsediliyor ikv nin değil her salataya maydonoz olmak zorunda hissediyorsan kendini git çoban salatası ol.xYuRtSeVeNx yazdı:Sİz ne adamsınız yha siz kendinize eskimi diyorsunuz sancak sunucusu' açıldıgndan beri oynayan yenidir
biz eminönünden beri oynuyoruz siz daha dün açılan sancak sunucusunda eskiyim diyosunuzhahah
güldürmeyn beni