Slyrapxottoman yazdı:Loncanız Bnce Suanda Meran'ın en Cok yankı Bulan Loncası....
Hepınızı Tanımıyorum Ama Aranızda Cok Iyı Karakterlere Sahıp Oyuncular Var...Kısılık Acısından....
Umarım Hep Boyle Meran'da Yankı Bulmaya Devam Edersınz...En Azından Kendını Begenmıslere Haddını Cok Iyı Bıldırıyorsnz..
....LONCANIZIN HERZAMAN BOYLE BIRBIRLERINE SAGDIK OLMASINI DILERIM.... HeLpeR
Slyrapxottoman yazdı:Loncanız Bnce Suanda Meran'ın en Cok yankı Bulan Loncası....
Hepınızı Tanımıyorum Ama Aranızda Cok Iyı Karakterlere Sahıp Oyuncular Var...Kısılık Acısından....
Umarım Hep Boyle Meran'da Yankı Bulmaya Devam Edersınz...En Azından Kendını Begenmıslere Haddını Cok Iyı Bıldırıyorsnz..
SaoL heLper , senınLe çok muhabbet ettık hatırLarım . Savaşta oLsun , Vs'Lerde bıze karışanLara Laf atmak oLsun vs..
Yorumun ıcın tesekurLer. . .
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.