Cesurlar Dönüyor

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: Cesurlar Dönüyor

Mesaj gönderen kurtreis »

Ayrıca ben adamımın üslubu doğruydu diye düşünmedim ir yorumda yapmadım elbette yanşıltı ama telafisi için fırsatı olmadı ben bunu söyledim ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

kurtreis yazdı:
Cesurlar yazdı:
kurtreis yazdı:Konu bu kadar uzatılmasa adamım zaten özür dilerdi o gece dilerdi şimdiye kalmazdı yardımdan bahsediyorsun benim adamlarıma ettiğin yardımın misli kadar emin ol yardım etmişizdir lafını bile etmeyiz biz herkese yardım ediyoruz kardeşiz dostumuz bildiklerimize mi yardım etmeyeceğiz özür diyorsun ben mi özür diliyicem ? ben konuyu tatlıya bağlamaya çalıştıkça Veli uzattı sonrada biz A.K.A.B. Paktından ayrılıyoruz diyip rest çekti Reis üstüne alınma dedi o Pakt'ı ben kurdum üstüme alınırım tabi kaldı ki A.K.A.B. Paktına bir loncanın bağlı olması bana yada dier hiç bir loncaya + katmıyor bize bir faydası yok hele bana hiç yok klana var bağlı loncalara var bunu görmek o kadarda zor diel Cesurlar loncansının A.K.A.B. Paktında olması yada olmaması bir deiştirmiyor şu anda A.K.A.B. Paktı komple dağılsa bile ben ne kaybederim benim birliğe ihtiyacım yok klanın birliğe ihtiyacı var bu klana bağlı olanlar içinde bunu sadece ben düşünüyorsam ve hala daha bu tür durumlara maruz kalıyorsam bu durum fazla sürmez herşeyü siler kimseyi deil kendi oluşumlarımı düşünürüm ki deişen hiç bir şey olmaz ...

Kurtreis biliyorsun ki ben sanden araya girmeni ve ortamı sakinleştirmeni istedim.Çünkü Veli Abi zaten Lodoslara sinirlenmişti.Bu yüzden biraz sert çıkmış olabilir. Ama demişsin ki Veli izin vermedi konuşmasına.Aga yapma etme herkes ordaydı o malum şahısın kendinden büyük bir insana karşı takındığı uslüp hiç doğru değildi.Zaten o uslüp üzerine olaya karışmamaya çalışan ben bile araya girmek zorunda kaldım.Hatta yanlış hatırlamıyorsam Godfreyxkorsan da o kişinin kullandığı uslüp üzerine olaya dahil oldu.Zaten o şahıs bırakın Veli Abiden özür dilemeyi Korsana da saldırmaya başladı.Arz klanında böyle huzuru bozan bir kişinin bana göre Kurtlar Loncasında bulunması bile talihsizliktir. Nasıl bizim A.K.A.B tan ayrılmamızın size bi zararı yoksa bizim içinde hiç bi zararı yoktur.Hayırlısı buymuş demek ki.Ama Veli Abiye oğlum,birader diye hitap eden birine orada özür diletilmesi gerekirdi ki bunu sizin söylemenize gerek yok kendisi akıl etmeliydi.

Buğra benim demek istediğimi anlamıyorsunuz ben adamımı susturdum zaten özürde dileyecekti ama Veli bu fırsatı vermedi ona yani çoğumuz aklı başında olgun insanlarız aynı durumda sen olsan hata yapsan sonra sussan karşındaki azarlamaya devam etse özür dilermisin dilemessin bence ben orda konuyu sakinleştirmek için çabaladım sakinleşseydi adamım özür dileyecekti Veliden ama Veli üstüne üstüne gidince iyice karıştı mesele

Aga ben senin orada olayları sakinleştirmek için sergilediğin çabayı gördüm ve saygıda duyuyorum.Ama o kişinin orada bırak bizi dinlemeyi seni bile dinlediğini sanmıyorum . Sen defalarca sus dedikçe.Bana,Veli Abiye ve korsana hakaret etmeye devam etti.Zaten Klan kapalı yazdığı zamana kadar birçoğumuzda onarılmayacak yaralar açmıştı. Ben böyle birkişiyi Kurtlar Loncasına yakıştıramıyorum.Çünkü sizlerin böyle olmadığınızı biliyorum.Daha konuyu uzatmamıza gerek yok olan olmuş artık.
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Birisi size yaşça küçük olduğu halde oğlum şştt birader gibi kaba kelimeler ile hitap etse acaba susarmıydınız ki ben evli ve çocuk sahibi bir insanım .Özür dilemesi için fırsat vermediğimi ifade etmişsiniz.Afedersiniz ama acaba o malum kaba şahıs hiç sustumu ?
Kullanıcı avatarı
Sehzadexx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sehzadexx »

önemli olan hatayı yapıp susmak değil özür dilemek murat.Biz sadece şunu bekledik o adamın gelip Veli abimden özür dilemeseni ama o yapmadıysa o bunu ne kadar adam olğunu gösterir.
Resim

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

arkadaşlar, konuyu kapatalım uzatmaya gerek yok.
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Cesurzade yazdı:Birisi size yaşça küçük olduğu halde oğlum şştt birader gibi kaba kelimeler ile hitap etse acaba susarmıydınız ki ben evli ve çocuk sahibi bir insanım .Özür dilemesi için fırsat vermediğimi ifade etmişsiniz.Afedersiniz ama acaba o malum kaba şahıs hiç sustumu ?

Evet Sustu sen konuyu devam ettirene kadar sustu adama özür dileme fırsatı vermedin Veli o Restide ona deil bana çekmiş oldun ama eyvallah dedim bu konuyuda burada kapatıyorum bir daha yorum yazmıyacam anlaşılan iyi niyetli olmamak lazım ben Cesurlar locnası üyelerinden çok gördüm yanlışı olanı bırak bunu forumda dile getirmeyi size karşı bişe konusunu açmadım hitaplardan bahsediyorsun ya bende gördüm cesurlar locnası üyesinden öyle hitap ve daha kötüsünü ama dost bildiklerim içi bırak özür beklemeyi forumda konu tartışmayı konu hakkında dialoğa bile girmedim hata yapmışım demek ne olursa olsun burası arena olarak kullanılmalıymış

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

kurtreis yazdı:
Cesurzade yazdı:Birisi size yaşça küçük olduğu halde oğlum şştt birader gibi kaba kelimeler ile hitap etse acaba susarmıydınız ki ben evli ve çocuk sahibi bir insanım .Özür dilemesi için fırsat vermediğimi ifade etmişsiniz.Afedersiniz ama acaba o malum kaba şahıs hiç sustumu ?

Evet Sustu sen konuyu devam ettirene kadar sustu adama özür dileme fırsatı vermedin Veli o Restide ona deil bana çekmiş oldun ama eyvallah dedim bu konuyuda burada kapatıyorum bir daha yorum yazmıyacam anlaşılan iyi niyetli olmamak lazım ben Cesurlar locnası üyelerinden çok gördüm yanlışı olanı bırak bunu forumda dile getirmeyi size karşı bişe konusunu açmadım hitaplardan bahsediyorsun ya bende gördüm cesurlar locnası üyesinden öyle hitap ve daha kötüsünü ama dost bildiklerim içi bırak özür beklemeyi forumda konu tartışmayı konu hakkında dialoğa bile girmedim hata yapmışım demek ne olursa olsun burası arena olarak kullanılmalıymış

Eğer öyle birşey görmüşseniz susmanız yanlış olmuş. Bana bildirmeniz yeterliydi.
Kullanıcı avatarı
Sehzadexx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sehzadexx »

Veli abim o resti sana değil adamının olduğu her mekana çekmiştir.Dediğimiz gibi sorunumuz senle değil adamınızladır ama şimdi senden 10 yaş küçük bir çocuk sana gelip oğlum birader dese hosuna gidermi murat bana sadece bunu açıkla
Resim

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Sehzadexx yazdı:Veli abim o resti sana değil adamının olduğu her mekana çekmiştir.Dediğimiz gibi sorunumuz senle değil adamınızladır ama şimdi senden 10 yaş küçük bir çocuk sana gelip oğlum birader dese hosuna gidermi murat bana sadece bunu açıkla
Elbette hoşama gitmez bende iyi yaptu demedim ya adamın kullandığı hitaplar şunlar Birader - Oğlum yanlış hitaplar bunun karşısında aldığı cezaplar ise Embesil - Gerizi zekalı- Ezik vb vb oldu insanların bir tabiatı vardır ağız alışkanlıkları vardır kullanırlar sana karşı kullandığında hoşuna gitmiyorsa uyarırsın bi daha öyle hitap etmez Veli Lodoslara kızıp Hezeyan a patladı bence ben Veliye yada Cesurlar Loncasına yardım etmek için aynı pakt ta olmamızı görmem dostluğk için giderim bu yine böyle deişen bişey olmadı benim klan kapalıydı Velinin yardım çağrısını göremedim görevdeydik ama olan olayda konunun bu kadar uzaması gerekmezdi bizlerde zaman oluyor klan savaşlarında üç beş çapulcu yüzünden çileden çıkıyoruz ama bu öfkeyi kimseye patlamıyoruz yeşil hidra görevne giderken 1 saat boyunca bab-ı alide büyücümü kestiler geçirtmediler öfkemden kudurdum bunu kimseye yansıtmamak için görevdende vaz geçtim oyundan çıktım hepimizin başına gelen olaylar

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

kurtreis yazdı:
Sehzadexx yazdı:Veli abim o resti sana değil adamının olduğu her mekana çekmiştir.Dediğimiz gibi sorunumuz senle değil adamınızladır ama şimdi senden 10 yaş küçük bir çocuk sana gelip oğlum birader dese hosuna gidermi murat bana sadece bunu açıkla
Elbette hoşama gitmez bende iyi yaptu demedim ya adamın kullandığı hitaplar şunlar Birader - Oğlum yanlış hitaplar bunun karşısında aldığı cezaplar ise Embesil - Gerizi zekalı- Ezik vb vb oldu insanların bir tabiatı vardır ağız alışkanlıkları vardır kullanırlar sana karşı kullandığında hoşuna gitmiyorsa uyarırsın bi daha öyle hitap etmez Veli Lodoslara kızıp Hezeyan a patladı bence ben Veliye yada Cesurlar Loncasına yardım etmek için aynı pakt ta olmamızı görmem dostluğk için giderim bu yine böyle deişen bişey olmadı benim klan kapalıydı Velinin yardım çağrısını göremedim görevdeydik ama olan olayda konunun bu kadar uzaması gerekmezdi bizlerde zaman oluyor klan savaşlarında üç beş çapulcu yüzünden çileden çıkıyoruz ama bu öfkeyi kimseye patlamıyoruz yeşil hidra görevne giderken 1 saat boyunca bab-ı alide büyücümü kestiler geçirtmediler öfkemden kudurdum bunu kimseye yansıtmamak için görevdende vaz geçtim oyundan çıktım hepimizin başına gelen olaylar

Reis ezik,embesil ve gerizekalıyı kim söyledi merak ediyorum
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön