HeLaL Kankama Kim GeçebiLir Beşiktaş'ı Fenerede KoyduLar Zaten SesLeri YOk BugünMeGaStaR yazdı:Vandervaart yazdı:Anladığım kadarıyla Loncada tek Galatasaraylı Benim=))
Vardır Daha GalatasarayLı oLan Ama BeşiktaşLıLar Kadar DeğiL . .![]()
ஐ◄███▓▒░░ MERAN KAYNAŞMA ░░▒▓███►ஐ
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ MERAN KAYNAŞMA ░░▒▓███►ஐ
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
MeGaStaR yazdı:Vandervaart yazdı:Anladığım kadarıyla Loncada tek Galatasaraylı Benim=))
Vardır Daha GalatasarayLı oLan Ama BeşiktaşLıLar Kadar DeğiL . .![]()
Olsn farklı olmak iidir tekte olsam savurum GS Mİ=)
Ama Beşiktaşada biz koyduk demeye dilim varmıo bana göre Beşiktaş kardeş takım=)
Galatasaray & Beşiktaş
Bu ne boş bir muhabbettir böyle
Arkadaşlar bende kendimi tanıtayım ben eminönü sunucusunda çarım çalındı ve sunucu değiştirme kararı verdim Regaluas adlı çarımı Meranda kasıyorum yardımlarınızı bekliyorum
saygılar MeRaN
ReGaLuaS
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Konumu nasıl ayarlıcaz=)
ReGaLuaS yazdı:Bu ne boş bir muhabbettir böyleArkadaşlar bende kendimi tanıtayım ben eminönü sunucusunda çarım çalındı ve sunucu değiştirme kararı verdim Regaluas adlı çarımı Meranda kasıyorum yardımlarınızı bekliyorum
saygılar MeRaN
HosqeLdin Aramıza YaLnız BuraLar TehLikeLidir SöyLeyeLim xD Bizim Kadir Sana sLoganı Açsın bi
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
Hemen Açayım İmzamın Son Satırında YazıyorMeGaStaR yazdı:ReGaLuaS yazdı:Bu ne boş bir muhabbettir böyleArkadaşlar bende kendimi tanıtayım ben eminönü sunucusunda çarım çalındı ve sunucu değiştirme kararı verdim Regaluas adlı çarımı Meranda kasıyorum yardımlarınızı bekliyorum
saygılar MeRaN
HosqeLdin Aramıza YaLnız BuraLar TehLikeLidir SöyLeyeLim xD Bizim Kadir Sana sLoganı Açsın bi))
[YaLNıZSavaŞÇII]
Nasıl tehlikeli yaMeGaStaR yazdı:ReGaLuaS yazdı:Bu ne boş bir muhabbettir böyleArkadaşlar bende kendimi tanıtayım ben eminönü sunucusunda çarım çalındı ve sunucu değiştirme kararı verdim Regaluas adlı çarımı Meranda kasıyorum yardımlarınızı bekliyorum
saygılar MeRaN
HosqeLdin Aramıza YaLnız BuraLar TehLikeLidir SöyLeyeLim xD Bizim Kadir Sana sLoganı Açsın bi))
ReGaLuaS
Tamamdır gördüm sloganı haklısın e.ö dede çok vardı malesef her yerde var 
ReGaLuaS
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi